Güncellemeler
+1 yıl
kanka kadınların can güvenliği yok kadınlara obje gibi bakıyorlar ya
Güncellemeler
+1 yıl
kanka kadınların can güvenliği yok kadınlara obje gibi bakıyorlar ya siz kadınlar güvence altında değilsiniz ya
bana ırkçı demeyin vatanını seven bu suriyelilerin gitmesini ister dimi bende gitmesi taraftarıyım çünkü adamlar bizi kendi vatanımızdan kovmaya kalkıyor ve en kötüsü biz bu ülkeyi savaşlarla kurtarmışken adamlar kendi ülkelerinden kaçmadı mı arkadaşlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Aşkım bu ırkçılıksa hepimiz irkciyiz a*q. Ama kurtulmak bu politikayla çok da mümkün değil bir de fazla ürüyorlar ne yazikki iyice başımıza kaldılar artık
aşkım biz kendi ülkemizde yabancı durumuna düştük ya erdoğan esatla anlaşcak bunlarda sktr olucak ülke bizim ya
Umarım dediğin gibi s*ktir olduklari günleri görebiliriz kanks
Fazla söz sahibi olmaları kötü bir şey, ancak Suriye'de kimlerin yanında yer alacak, orada kim kim belli değil
kanka bi röpörtajda suriyeli kadına soru soruyorlar türkiyede savaş olsa nolur diye o kadın diyorki bizim gibi kaçarlar ah tatlım biz kaçmayız gencimiz yaşlımız savaşırız 𐱅𐰇𐰼𐰰 olmak bunu gerektirir
Onalr petrolün vermiş olduğu zenginlik içinde yaşamışlar, savaş görmemişler ki..! İzlemiştim. Ama dediğinde azda olsa haklılık payı var
ya tamamda defolup gitsinler
kanka twitere girmekten korkar oldum ak adama bak ya kadınları taciz ediyor okul çocuğu
İşte bunlara yermisin yemezmisin
kanka kadınların can güvenliği yok
Birazda bizim yüz vermemizden, mesajla burada hiç öyle bir şey olmuyor,
kanka biz değil bunları davutoğlu getirdi
Neresi orası merak ettim
ahmet davutoğlu
Bakan değil miydi o, öyle bir yer bilmiyorum
Böyle düşünmeyen bir insan varsa aklından şüphe ederim
ümit başkanın izinden o da gitsin istiyor bzide ümit özdağı geç anladım ama adam haklı
adam en başından beri haklı ben yabancı insanlara karşı değilim vatanıma toprağıma zarar veren insanlara karşıyım kendi ülkesinden kaçıp buralara glen bir toplum var ve çok sinir bozucu bunlara göz umanlara da karşıyım
bunlara söz hakkı veren insan yüzünden bitiyoruz ya sahilde karı kıza bakıyor ak
ama ne yapalım milletimiz kör bunlara izin verenlere oy atıyorlar sonra ağlıyorlar müstehak hepsine
ah cem abi ya bunlara kazandırmıycaktın
cem abi kim?
cem uzan
sosyal medya da bir kaç kere görmüştüm ama adamın hiç tanımıyorum o yüzden bir yorum yapamicam ayrıca eğer ilerde sağcı bir sevgilim vb. bir şey olursa direk ayrılırım
akp li demek istedin dimi
akp de buna dağil sağcı ve solcu görüşleri diyorum solcu ilerici düşünceler taşıyan, toplumcu, ilerici olarak nitelendirilirken sağcı gelenekselci muhafazakârları ve gericileri kişiler nitelendiriliyor
Bu ırkçılık değil, olması gereken
𐱅𐰇𐰼𐰰 üm çünkü
Seninle beraberim güzel insan. Var ol
ümit başkanın izinden o da gitsin istiyor bzide ümit özdağı geç anladım ama adam haklı
Aynı söylemleri M. İnce de söyledi hemde daha mantıklı olarak çözümcü olarak.
kanka twitere girmekten korkar oldum ak adama bak ya kadınları taciz ediyor okul çocuğu
Kim o?
kanka twtirda gördüm
kanka kadınların can güvenliği yok
Ne gibi güvenlik?
adamlar kadınalrı obje olarak görüyor
Son 20 yıllık iktidarın getirileri ve bunu destekleyenlerin çoğunun kadın olması utanç verici değil mi?
hiçbirine hakkımı helal etmiyorum
Onlar Allah a inanmıyor ki hakka inansınlar.
Ben irkciyim sevmiyorum
bende sevmiyorum
Hemen gitsinler
sana twiterda bi sayfa ismi yazcam bak
Başıboş Kaçak Sorunu
Sayfa adı ne
başı boş kaçak sorunu yaz çıkar
👍
kanka bi röpörtajda suriyeli kadına soru soruyorlar türkiyede savaş olsa nolur diye o kadın diyorki bizim gibi kaçarlar ah tatlım biz kaçmayız gencimiz yaşlımız savaşırız 𐱅𐰇𐰼𐰰 olmak bunu gerektirir
Suriyelilerin a k
İnsan değil onlar
İğrenç hepsi bunları tecrit etmeliyiz
esatla anlaşcak