+1 yılBaşta Atam Mustafa Kemal ATATÜRK, silah arkadaşları ve binlerce kefensiz yatan şehitler, bu ülkenin başına gelmiş en güzel şeydir. Onlar olmasaydı, biz burada rahat bir şekilde yaşıyor olmazdık. Mustafa Kemal ATATÜRK ve vatanperver silah arkadaşları olmasaydı, ömürlerini Türk milletine adamamış olmasalardı, Türk milleti "Vatan sağ olsun" diyerek vatan uğruna şehit olmayı göze almış olmasalardı, Türkiye Cumhuriyeti var olamazdı.
Cehaletin köpekliğini yapıp, Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları gibi değerlere dil uzatıyorlar. Nankörlük edip, yedikleri çanağa pisliyorlar. Ne acı bir durum öyle değil mi?
Dünyadaki insanlar, sarı saçlı mavi gözlü deve hayranlıkla bakarken, Türk kimliğine sahip cehalet köpekleri, onu aşağılamaya ve küfürler savurmaya devam ediyor. Ne acı öyle değil mi?
https://www.youtube.com/embed/VAwjlFjCPW8"O bizim kırmızı çizgimiz. Bu çizgiyi kimseye çiğnettirmeyiz!"
Ne demişler bir bakalım...
Sigmund Freud: Atatürk bir insanlık sanatçısıdır.
Fidel Castro: Atatürk'ün yaptıklarını ben başaramazdım. Asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım.
Adolf Hitler: Atatürk, bir ülkenin kaybettiği kaynakları harekete geçirmenin ve yeniden canlandırmanın olanaklı olduğunu gösteren ilk kişiydi. Bu bakımdan Atatürk bir öğretmendi; Mussolini onun ilk, ben ikinci öğrencisiydim.
Albert Einstein: Biliyor musun, sizin ülkeniz asrın en büyük liderini yarattı.
Recep Tayyip Erdoğan ise, Atatürk'ü şu sözlerle anmaktan geri kalmadı...
https://youtu.be/M6bDsq_lnhcO bizim kırmızı çizgimiz...
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sırf adamı sevmedikleri için canım ülkenin ağzına sçtılar ilkelerini hep göz ardı edip kurduğu cumhuriyeti kötülediler halka yanlış empoze edip düşman gösterdiler oysa sadece değer görmek isteyen halka efendiler deyip onları aşağıda değil olması gereken yerde gördü hiç bir ülkede olmayan zamanda kadına değer verip onların erkekler kadar hakkı olduğu seçimlere dahil etti daha nicesi onu kaybettik ve emanetinide kahbediyoruz
01 Yorumla- +1 yıl
Onun size emaneti vatan sizin benim dedelerim nenelerimin kanları canları malları üzerine kurulan bu ülkeyi emanet etti ama siz akıl taneneleri size emanet edilenin CHP olduğunu düşünerek ölümüne CHP yi savundunuz sanki CHP ye oy vermeyince dimden çıkacağız zannettiniz bu ülkede Atatürkçü maskesi altında bu ülkeyi parçalamak isteyen insanların hep savundunuz bu ülkede ihtilal olup partiler kapatıldığında CHP yerine kurulup solcuların kurduğu parti SHP bu partiyi Ecevit’in elimden alanlar bu ülkede ilk defa PKKlıları meclise soktular 1991 de bşr kısım gerçek solcu Atatürkçüler Ecevitin kurduğu DSP ye geçtiler Deniz Baykal partte mücadele etti olmayınca 1992 te CHPyi yeniden kurdu laik demokrat sosyalist bu parti taaaki kaset komplosu ile sözde Atatürk çü özde FETO ve PKK lıların eline geçti ama ahmak seçmen bir türlü uyanmadı Deniz Baykal’ı harcayan lar ilk önce Baykalın harcanmasına gözyuman Atatürkçüleri periden dehledi deniz Baykalın ekibinde olan Mehmet sevigen Muharrem ince Altan Öymen Önder sav ve daha niceleri periden meden dışlandı bi açın gözünüzü
Su an canan kaftancıoğlu mu daha Atatürkçü RTE mi bi görün
Gizli Üye(25-29)+1 yılYoldan geçen her vatandaş milletvekili başbakan cumhurbaşkanı olabilir ancak kimse Mustafa Kemal Atatürk ten daha büyük bir lider olamaz. Unutturmaya çalışanlara inat unutmayacağız unutturmayacağız unutturmaya çalışanların bütün oyunlarını bozacağız.
01 Yorumla
Soran+1 yıl🤝🏻🤝🏻🤝🏻
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
- Aile & Toplum konusunda 151,2b cevap paylaştı.
u +1 yılMustafa Kemal Atatürk.. başta atam olmak üzere ülkenin başına gelen güzel şeyler ülke olarak tarihte ve şu an çok az da olsa başardığımız başarılar.. ve tabi ki de cumhuriyeti ilan etmek
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 16,2b cevap paylaştı.
+1 yılAtatürk tek başına iyi işler yapmadı gadası. Atatürk öncesi Abdülhamit hanlar kanuniler var.
21 Yorumla
Soran+1 yılBen sadece Türkiye Cumhuriyetini kast etmiştim
44 Yorumla
Soran+1 yılBen Atatürkle akrabayıma bi
Soran+1 yılAbi
Soran+1 yıl%00001 bir ihtimal var aynı türk boyundan geliyoruz böyle düşünmek çok hoşuma gidiyor abi
+1 yılElbette Atatürk. Değeri, fikirleri ancak 300 yıl sonra anlaşılacak ama iş işten geçmiş olacak. Atatürk bana kalırsa aynı zamanda buddha gibi krisnamurti gibi ruhsal olarak da nirvanaya ulaşmış bir insandır. Bir insanın potansiyelinin ne kadar engin olduğunu bize bizzat yaşayarak ispat ettiğin için minnettarız.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 957 cevap paylaştı.
+1 yılGizem Bağdaçiçek, Dilan Dere, Merve Damla ve diğer tüm Onlyfans'ın kıymetli Türk kızlarına. Sizinleyiz kızlar :)
14 Yorumla
Soran+1 yılBunlar ne reis dlxmjsksos
- +1 yıl
Bizi Dünya'ya temsil eden gururlarımız hepsi :) nasıl bilmezsin ya ciddi misin jxhdb
Soran+1 yılHiç birini bilmiyorum
- +1 yıl
😂😂 Böyle olmamalı ama neden bilmiyorsun
+1 yılHey maşallah be Sarı Saçlım Mavi Gözlümün asalete bak hele
Gidecem pazartesi yanına inşallah12 Yorumla
Soran+1 yılSelam götür
- +1 yıl
Başımla beraber , külkedisinin sana selamı var Paşam derim 😊👍
- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılAtatürk derim, susarım. 21 yaşında genç bir kadının bunun bilincinde olması da ayrıca harika bir şey. Aferin. Gözlerinden öpüyorum. Kendin gibi çocuklar yetiştir bu ülkeye... Sana kocaman ve sımsıkı sarılmak istedim...
13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🥺
- +1 yıl
Kuzum baba değil, dünya tarihinin gördüğü en büyük adama teşekkür et... Bugün bu ülkede, Arap kadınlar gibi değil de özgür bir birey olarak yaşıyorsan, ona borçlusun, borçluyuz
- +1 yıl
*baba=bana
+1 yılKadınlara haklar tanıdığı için teşekkürler. Atatürk olmasaydı bugün belkide erkek kardeşimden hakkımı almazdım. Teşekkürler Atatürk ❤️
20 Yorumla
+1 yılÜlkemizin başına geçmiş önemli liderler , bilge alimler , kaliteli yazarlar ve bu ülke için çalışmış , çabalamış , savaşmış vatandaşlarıdır.
10 Yorumla
+1 yılMustafa Kemal müthiş bir deha. Bu vatanın başına gelmiş en mükemmel insan
20 Yorumla
+1 yılAbdulhamit, fatih Sultan Mehmet Han, yavuz sultan selim
20 Yorumla
+1 yılMustafa Kemal Atatürk / Ahmet Cem Ersever / Ali Gaffar Okkan / Metin Alper
20 Yorumla
+1 yılCumhuriyet tarihi için Kemal Atatürk, türk tarihi içinse Fatih diyebilirim.
20 YorumlaBaşkomutanım Mustafa Kemal Atatürk.
Bozkurt bakışlı...
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. hiçbir şey atatürkte yazık etmiş kendine boşa harcamış vaktini
11 Yorumla
Soran+1 yıl:(((
Aile & Toplum konusunda 899 cevap paylaştı. Mustafa Kemal Atatürk'ü söyleyerek bize seçenek bırakmamışsın😅
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılÜlkemizi “olumlu” yönde ileriye taşıyan liderler ve vefakâr analar
10 Yorumla maalesef 99 yılından sonra atamısız izinde yürüyemedik
10 YorumlaMustafa Kemal Atatürk dışında hepsi ama hepsi çöp. Ne rezil ve iğrenç devlet erkanı gördü bu gözler. Diğer hepsinin Allah belasını versin.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. %100 en doğrusunu söylemişsin teşekkür ederim.
01 Yorumla
Soran+1 yılRica ederim
Gözlerim doluyor gördükce ya.
33 Yorumla
Soran+1 yılİran daki kadınların çektiklerini görünce benimde doluyor
- +1 yıl
Beğenmediğiniz araplar dinini bizden daha iyi yaşıyor bizim ülkede ki müslümanlar nasıl müslüman ben anlamıyorum dışarı çık bak alkol içenler açık saçık giyinenler zina edenler falan
+1 yılAtatürk'ü sevmeyeni siz de sevmeyin ve saygı duymayın.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılAtatürk gibi lideri olması ama işte o da yüzyılda bir anca geliyor bazen gelmiyor da..
00 Yorumla
+1 yılEn büyük güzel şeydir Ulu önder Mareşal Gazi Mustafa Kemal Atatürk. Çok sever ve saygı duyarım 🫡🫡🫡🫡🫡
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılOnu çok özlüyoruz memleket maalesef hırsızların arsızların eline geçti. Bu ülkenin itibarını 2 paralık ettiler. Keşke şimdi hayatta olsaydı hepsini o koltuklardan kovalardı
00 Yorumla
+1 yılBu ülkenin başına gelmiş en güzel şey başta şehitlerimiz olmak üzere vatanı için çalışan herkesdir
21 Yorumla- +1 yıl
Vatanı için çalışan derken temizlikçi çöpçü marangoz her ne isen ülken için çalışıp iyi bir insan olduğunda vatana hizmet etmiş oluyorsun ve vatana hizmet sadece silah ile olmaz bunu anlamayan nice insanlar var
Tabiki T. C Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk Cumhuriyet tarihinin en önemli önderi
Ben geldim ama değerimi bilmiyorlar kank shsjsj
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 802 cevap paylaştı.
+1 yılMustafa Kemal Atatürk 🇹🇷
20 Yorumla Zaten yazmışsın güzel kuzum be 👏👏👏
10 Yorumla
+1 yılGazi Mustafa Kemal Atatürk
10 Yorumla
+1 yılKur korumalı mevduat hesabı uygulaması.
10 YorumlaSana katılıyorum %100 🙂❤️
10 Yorumla
+1 yılAtatürkün ateşi bol olsun ermeni tohumu gavur tipsiz nursuz sevmiyorum bu adamı
00 Yorumla
+1 yılChpnin iktidar olamaması iyi bir şey benim için
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılMustafa Kemal Atatürk
Cumhuriyet
Laiklik10 Yorumla
+1 yılTabi ki Mustafa Kemal Atatürk <3
10 YorumlaReçel, Tahin, Er, Soğan...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSensin dermişim hdhdbs
10 YorumlaMustafa Kemal Atatürk
00 YorumlaBunun üzerinde bir şey yazamam Atam benim❤️❤️❤️❤️
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Rte iktidar disinda hepsi
01 Yorumla- +1 yıl
Recep Tayyip Erdoğan 👏👏👏👏👏👏👏👏👏
+1 yılMustafa Kemal Atatürk 🇹🇷
00 Yorumla
+1 yılAtam
20 Yorumla
+1 yılSarma ve mantı
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 543 cevap paylaştı.
+1 yılBen dhbs
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılRte diyimde azcik lincleyin beni shsjsjsjs
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılAtatürk tabii ki
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 391 cevap paylaştı.
+1 yılÇinliler
10 Yorumla
+1 yılSarıgül değil çare benim 😘
10 Yorumla
+1 yıl68 gençliği
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılSarı saçlı mavi gözlü dev adam adam gibi adam.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHicbir sey degil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılReeeeceeeppp Taayyyyippp Errrrrrduvannnnn. 😂
00 YorumlaBir de Fenerbahçe
13 Yorumla
Soran+1 yılBende sjjsjs
Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Beni ilgilendiren olumlu şeyler 👍
00 Yorumla
+1 yılMuhsin Yazicıoğlu. Allah rahmet eylesin.
27 Yorumla- +1 yıl
Hocaefendi diyen mi
- +1 yıl
@Heyyoheyyo1 hayır aksine fetöye kimse fetö demezken fetöyü ifşa eden adam gibi adam
- +1 yıl
Suikaste uğradığını ve yer tespit çalışması sırasında yanlış yönlendiren askeri personelin fetöcü çıktığını hatırlatırım.
- +1 yıl
@Sky_Walker evet doğru.
- +1 yıl
Aydın bu yüzden yorum yazmadim
- +1 yıl
Eyvallah
- +1 yıl
@MtAydın1907 sen hayırdır yorumlarımı mi takip ediyosun her yorumun altında bitiyosun
- Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle katılıyorum
00 Yorumla
+1 yılAtatürk
20 Yorumla
+1 yılKadir mısıroğlu
517 Yorumla- +1 yıl
Nur içinde yatsin
- +1 yıl
Cennet mekan büyük adam
- +1 yıl
@Cmn24 siz deli dediniz diye deli mi oldu? neden deli etiketi yapıştırıldı? Onun söylediklerinin yarısını binde birini başkası söylese koşa koşa gider mahkemeye verisiniz onu neden vermediniz? Çünkü mahkemeye çıkartsanız söylediği her şeyi belgeleriyle ortaya koyar mahkemeyi kazanır mahkeme şike yapıp hakımı gasp etse üst mahkeme üst mahkeme en sonunda Avrupa insan hakları mahkemesinde kazanır yıllardır kurduğunuz hayali kahramanlık süper starlık yalanını elinizle düzeltmek zorunda kalırsınız o adamın dediği her şeyi kabul edip tarih diye onunanlatmak zorunda kalırsınız ama deli deyip itibarsızlaştırırsan ülkede ne kadar süper zeka varsa hepsi onu deli diye bilir söylemlerine itibar etmez
- +1 yıl
Bana Atatürk emrinde yunan ordusu ile savaşırken şehit düşen 10 adam ismi yazın bunların gömüldükleri şehitliğin yerini söyleyin gidip ziyaret edeyim (Çanakkale şehitliği gibi)
- +1 yıl
Sorunda orada zaten deli olmayan adama neden deli raporu veriyorlar neye dayanarak bunu yapıyorlar dediyse zaten siz neden peşinde gidiyorsunuz deli değilse neden böyle bir raporu var sorduğunuz ve söylediğiniz cümlede anlam yok ben nasıl isim vereyim şu adam şurda öldü diye sadece komutan olarak görev yapan adamı sonradan cumhuriyeti kuran ve cumhur başkanı olarak görev yapan adamı kötüleyebiliyorsunuz neye dayanarak
- +1 yıl
@Cmn24 biz Atatürk’ün şahsına aşka tepki vermedik ki bu milletin geçmişimde Osmanlı var 36 padişah gelmiş her biri Fatih yavuz kanunu mi he biri başarılı mı hepsini baş tacı yapıyormuyuz evet Alpaslan Metehan say saya bildiğin kadarını hiç biri için olumsuz konuşuluyor mu hayır Atatürk de bizim için yaptıkları için kalbimizde ama onu kullanarak bu ülkeye zarar verenler onu sahiplenip bizi onun düşmanı gösterenler bizi düşman görüp bizle savaşırken o sözde Atatürkçülerin bu ülkeyi götürdükleri yeri farkedemeyip bizimse onlara engel olmamızın önüne geçtigini Atatürk’ün de insan olduğunu hata yapacağını kabul edip günahıyla sevabıyla kabullenip bize savaş açmasalar bizim kimseyle derdimiz yok
- +1 yıl
@Pasaklıpisi katılıyorum
- +1 yıl
5 kişi de beğeni atmış oha ya bu kadar mı çok atatürk düşmanı var sitede
- +1 yıl
@EinsamerMann ohoo kardeş sen ayakta uyuyorsun. Bu ülkenin yarısı sevmez Atatürkü. En azından gerçekten tanıyanlar sevmiyor
- +1 yıl
@Nightwalk35 sevilmediğini biliyorum zaten kurduğu ülkede kurduğu parti iktidar olamıyor orta yaş ve yaşlılar zaten sevmiyor gençlerin bile bazıları sevmiyor
- +1 yıl
@EinsamerMann neden sevmiyorlar peki hiç düşündün mü?
- +1 yıl
O kadar insan boşuna boşuna sevmiyor değil sonuçta. Sebepleri var
- +1 yıl
@Nightwalk35 bende pek haz etmiyorum ne severim ne de sevmem diyim ama kurana hakaret ettiği videosunu görünce atatürkü sevmekten vazgeçmiştim
- +1 yıl
Müslüman ama hakiki dindar bir müslümanın atatürkle işi olmaz zaten nerede ataturku seven varsa ya dinsiz ya da dinsiz gibi yaşayan sıradan bir müslüman oluyor hakiki müslümanlar sevmez sevmemeli
- +1 yıl
@EinsamerMann doğru söze ne denir..
- +1 yıl
Ateşi bol olsun
Büyük üç kağıtçıydı
+1 yılAtamdır evet
10 Yorumla- Devamını Gör (14)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı