evleneceğim adamın arkadaşları böyle şaka yapsa onları silmesini isterim..

evleneceğim adamın arkadaşları böyle şaka yapsa onları silmesini isterim..

Ne kadar saçma SİLMESİNİ istemek. Sen de gülmelisin eğlenmelisin. Birini birilerinden kaybettirebiliyorsun işte. Tadını çıkarmalısın.
Bakış açını değiştir, biraz daha eğlenceli tarafından bak ki yarın aynı anlayışı sen de isteyebilirsin ;)
Bu bir şaka sonuçta...
Mutluluklar...
Hayır komik falan değil bu bir akrabamın düğününde de yapıldı ama tek fark hoca kılığına giren olmadı. Çok saçma bir şey. Abuk subuk saçma saçma şeyler ne gerek var bunlara? "Unutmayacağız" 11.07.2023 yazıyordu. Onu da videoya aldılar. 🤦 ben de bir kısmını anı olsun diye aldım ama hakikaten çok saçma ve biraz çocuksu. Arkadan da Ezel dizisindeki Eyşan müziği çaldı. Evlilik bu biraz ciddiyet olur insanda ya.
Kesinlikle komik değil. Toplumun ve neslin devamı için her bireyin evlilik yapması gerekiyor evlenen kişileri öldü diye anmak tam bir saçmalık.
Aynı zamanda evlilik ciddi bir müessesedir bu konuda saçma sapan espriler (şarki vb.) yapan kişilerin belli bir olgunluğa erişemediğini düşünüyorum.
Son olarak ben de eşimin bu tarz kişilerle görüşmesine sıcak bakmazdim.
Cevap
37Cevap
Hayır komik değil aşırı saçma bir şaka. ben de şaka severim de şakasını yapmayacağım konu, Din, ölüm, ve sağlıktır. yani şaka yapacaklarsa bile bu herkesin güleceği ya da kimsenin rahatsız olmayacağı şeyler olması gerekiyor. bu yüzden de ben oldukça saçma buldum..
Bence komik olmuş. Evleneceğim kişiye böyle yapsalar düğün hareketlenirdi çünkü evlendikten sonra eskisi gibi arkadaşlarıyla alemlere akıp içki içemez kafasına göre. Artık olgun evini geçindiren erkek olucak “Ölüm son değil, yeni bir hayatın başlangıcıdır” 🥳😂
Detaya göre yanıtım evleneceğim adamın arkadaşları düğünde böyle şaka yapsalar ben onları silmesini istemem aksine gelinliklerim ile oturduğum yerde katıla katıla gülerim en çok kahkaha atanlardan birisi ben olurum yani 😂😂
Ayy bunlarda herşeyi abarttilar saçmalık komik de değil
Kız olduğun için böyle diyorsun, erkek olsaydın emin ol ki demezdin.
Kızları aşağılar gibi olduğu için değil yani.
Katılıyorum
Neden kızdın ben senin yorumuna katıldım:(
Senle aynı fikirde olduğumu belirttim yani
Tamam iyi akşamlar o halde
Komik değil, hoş değil. Böyle şaka olmaz. Çok saçma, gereksiz ve yersiz bir davranış. Böyle eğlence mi olur?
Hayırdeğil aşırı zevzekçe bir olay cıvkı çıktı. Biri bir şey yapmasın hemen özenti gibi devamını getiriyorlar
Bu olay kızları aşağılar gibi olduğu için bu kadar öfkelisin bence. Kısacası erkek olsaydın zevzekçe bi olay demezdin.
@CoollErkekk öfkem özenti tiplere her gördüklerimi herkes yapmaya çalışıyor. Yoo gayette zevzekçe
Kızları aşağılar gibi olduğu için değil yani.
Bence komik hala boyle samimi arkadaşları varsa bu bir nimet yani bu devirde samimi insan da kalmadı
Bence aşırı gereksiz ve saçma. Benim düğünümde bu tarz aptalca şakalara izin vermezdim.
Hiç komik değil. Türkiyede eğlenceler bile trajikomik.
Kemal sunalın filmlerinde de imam rolü hep kötü lanse edildi böyle şeyler toplumun örf ve adetini maalesef bozmakta örnek vereyim bizde cenaze olduğu zaman cenazede kimse gülmez müzik dinlemez hatta komşunun cenazesi varsa müzik açıp dinlemeyiz. cenaze de yasımızı tutarız vs birde yabancılara bakın amerikada mesela cenaze defnediltikten sonra insanlar normal hayata devam ediyor bu bir kac gün değil yani 1 2 saatten bahsediyorum. git gide batılılaştık.
Zeka seviyelerine göre iyi şaka, prodüksiyon falan var
Erkeklerin evlilik korkusu var. Çok da takılmam ben olsam. Güler geçerim. Şimdi de gülüyorum. 😂😂
Ben kovardım düğünden. Kabalık değil de nedir bu?
O yüzden evde kalmaya mahkumsun çılgın bakire kız kurusu seni
Bence suyu çıktı artık mılletımız bu özentı ıle nereye kadar devam edıcekler
Tabi bunu yapmaya sevk eden ince bi detay varsa hoşuma gider. Yoksa çok kaba ve absürt
Milletin en güzel gününü mahvediyor böyle şuursuzlar
Komik değil maalesef bazı insanlar ergenlikten çıkamamış.
Asla komik değil. Evlendikten sonra aralarına girmek gibi bir düşüncem yokken bile inadına yaparım
Ben bir anormallik gormedim ne var bunda la tribe girmeyin sacma sapan seylerde
Bence artık sıradan oldu üstelik her insan aynı değildir
Bence gayet yaratıcı , insanlar eğlenmeyi biliyor.😇
Alsınlar kıçına soksunlar arkadaş larını öyle olmaz o helvasınıda kavurun duası nıda toplayın alın tıkaç pamuğu da benden olsun derim şeyine sersemler
He sen istedin diye siler o da. Gayet komik bir şaka.
eğitim düzeylerinin düşük olduğundan eminim kendini bilen böyle yapmaz
Komikkkkk ne var bunda yani masadan biri daha eksilmiş ve geline kazanç damat arkadaşlarina kayip 😂😂😂
Bana göre saçma geliyor ama millet bundan keyif alıyorsa bir şey diyemem
Bence komik çünkü evli adam her istediğini yapamaz
Hiç hoş değil komikti degil
Herkes şaka yapar mı?
Yapıyor işte.
İmam mı o ne güldüm yaa😂
Sahte imam baya komik olmuş 😂🙄🙄
komik bence eğleniyorlar işte ne güzel.
Yoo güzel bir mizah olmuş bence 😁
Komik değil , ayıp etmişler geline karşı
Bence cok tatlı seyler sorun etmem ben
Komik değilsiniz gerçekten