Alanım sağlık sektörü hastane sahibi ile aylar önce görüşme yaptık radyoloji sorumlusu ile görüştürdüler o zaman kadro doluydu hastane sahibi sen onu takip et dedi.. sonra tekrar aradık söz merveyi çağırıcaz dediler 2 ay sonra bi gittim başkasını almışlar şok oldum.
Sorumlu dedi ki şimdi hamile birisi çıkacak sekreterlik için orayı düşünür müsün dedi üzerinden 1 ay geçti bugün gittim oraya gene başkasını almışlar sorumluya dedim açık var mı diye şu an açık yok dedi ama dedim sekreter açığı olacak demiştiniz dedim şu an açık yok dedi.
sorumlunun gelmesini beklerken orada ki kıza dedim burada sekreter açığı olacaktı alındı mı dedim... evet oldu ben girdim radyoloji teknikeri olarak dedi.
Sizce neden böyle yapmış olabilir?
Sürekli ağlıyorum bu bi insana ümit vermek değil mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Demekş torpil bile seni almaya yetmemiş. Kendine bak
Ya sorun ne olabilir hastane büyük birde sahipleri cemaatçi gibi ailem diyor onların öncelikli başka torpillileri vardır tanıdık vs diye ama 2 oldu ikisi de başka torpil yoksa diyorum sorumlu bilerek mi beki tirpilli gördü secmedi
eee ara soyle hastahane sahibine
3 tane personel alindi hic birinde beni degerlendirmedi de
Ailem öyle bisi yapma dedi seni tersler atarlar sen kimsin gibisine kendini düşürme dedi o gün hastane sahibi ve bashemsire ile tanıştık zaten bashemsireye dicektim ailem düşürme kendini sözlerinde durmadilar işte dedi
bak
bu kendini dusurme degildir hakkini takip etmekdir :)
sonucda haberleri varsa bir daha o defteri kapatirsin yok sorumlu dedigin kisi onlari takmamissin iste onun agzina s... car senide ise alirlar
Ben hala gidip konusabilirim ama diyelim beni işe aldılar sorumlu bu sefer baba gıcık olur kafayı takar sen beni mi şikayet ettin gibisine uyuz bi kadındı birde şöyle bisi geldi aklıma sorumlu beni acaba torpilli gördü bilerek mi beni seçmedi diyorum. Ailem başka öncelikli torpilli olanlar vardır dedi adamın çevresi genistir dedi birde ben ilk gittiğimde başka kızı aldıklarını görünce sorumlu nun yanında ağladım dedim ben artık marketlere mağazalara başvurdum dedim şu an herkes öyle dedi sen daha yolun başındasın insanlar yıllarca atanamıyor bisi olmuyosa olabilecek alanlara yönel dedi sonra bak sekreter açığı olacak düşünür müsün dedi kağıda adımı yazdı geçen bi gittim kadın beni görmezden gelir gibi şu an açık yok dedi sekreter açığı olacak demiştiniz dedim şu an yok kağıda isimler yazildi zaten dedi
sen kimden torpilliysen ona soyle :)
zaten ne is yaparsan yap birileri sana giciklik yapicak
Ailem üstüne düşme gurursuzmusun diyor grur yapacak kadar cv m dolu değil ki Babamın arkadaşı hastane sahibini tanıyordu o aracı oldu o gün hastane sahibi ile tanıştık beni bashemsire ve lab sorumlusu ile tanistirdilar adam sen onu takip et dedi Bi gittim başkaları alınmış ailem diyo o adama bir sürü yazsn vardır başka çevre den birde benim alanımda kadro az olduğu için başkasını almışlardır diye
:)))) neyse ne desem aynilarini tekrar tekrar yaziyorsun bolsans sana
Seni keklemisler. Torpil yetmemiş. Daha torpillileri varmış djdhdjjd