Aile evinden bıkmak?

Merhaba sadece içimi dökmek ve sizin fikirlerinizi almak istiyorum düşünsenize alkol içmiyorsunuz sigara kullanmıyorsunuz manita işleriniz yok dininize inançlı ailenizden 1 kuruş para bile almıyorsunuz buna rağmen aileniz sizi üvey evlatmış gibi kötü evlat ilan ediyor her şeyiniz eleştiriyor her şeyde size kızılıyor sanki onlar için bir şey ifade etmiyorsunuz ben işten eve geldiğim gibi kendi odama geçerim haftasonu tatilinde bile sırf kafamı dinleyebilmek için kendi odama gider onlar ile muhattap bile olmam çünkü bilirim ki konuştuğum anda anne ve babam birbirlerini bana karşı bir şey bularak dolduracaklar ve üzerime gelerek kendi streslerini atacaklar 2 senedir hayatım mahvoldu psikolojileri gerçekten çok bozuldu kendileri zor bir çocukluk geçirdikleri için bana da aynısını yaşatıyorlar ve ben de ileride böyle biri olmaktan korkuyorum sabah kalktığımda hep bir gürültü ile kalktığım için başımın agrısı geçmiyor.

Herhangi bir yere gidemiyorum tek bir arkadaşım var o da fulltime çalıştığı için tek başıma böyle stresli bir hayat geçiriyorum.

Kendileri kendi akrabaları ile bile anlaşamazlar anlaşamadığı akrabalarına gitmemi istemezler fakat anlasamadiklari akrabaları bile beni onlardan daha fazla seviyor sahipleniyor halimi hatrımı eksiğimi soruyor.

  • Psikolojik olarak en kötü dönemimdeyim ve tek isteğim aile evinden bir anca önce ayrılabilecek bütçe biriktirmek siz bunca şeye rağmen böyle bir evde yaşamak ister misiniz?
Aile evinden bıkmak?
Cevapla