Liseyi 2013 de bitirdim. 2013 de lise bitince benim de dışarı çıkmak için sebebim kalmadı. Okulda da zaten müslüman olduğum için sevenim yoktu ( okuduğum lise özel elit bir liseydi ve çoğunluk ateistti ben 5 vakit namazında olduğum için dislaniyodum) kimse beni arayıp sormadı bende dışarı çıkma motivasyonu bulamadım. Gününü dizi film izleyerek YouTube izleeyerek geçirmeye başladım cogunlukla uyudum. Yıl oldu 2023 ve ben bu zamana kadar market için bile dışarı çıkmadım. eve söylüyorum getiriyor. İlk başlarda dert etmiyordum ama artık etmeye başladım. Yaşlanıyorum. Anne babam da yaşlanıyor. Bu şekilde nereye kadar gidebilir merak ediyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Kızlar i yanlışlıkla yazmışım herkese soruyorum sadece kızlara değil
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
şu an 27-28 yaşındasın sanırım. Arkadaşın yoksa evden çıkmak için de bir sebebin yok zaten. Müzik veya resim kursuna kayıt olabilirsin. En basit sosyalleşme yerleri o tip yerlerdir.
Sürekli dislandifim için artık sosyalleşmek istemiyorum. Ancak bu şekilde nereye kadar devam edebilir bilmiyorum. Herhangi bir insanla iletişim kurmak muhattap olmak istemediğim için kendimi eve kapattım zaten. Evde mutluyum.
Hangi ulkedesiniz Türkiye değil mi
Evet TR
Nasıl ateist herkes
Tr deki herkesi müslüman mı saniyosun. Öyle saniyosan hiçbir şey bilmiyorsun yaşın kcuuk herahlde.
Ben özel elit bir lisedeydim din çok hosgorulmezdi
Herkes müslüman olmayabilir ama okuldaki herkes ateist deyince doğal olarak yurt dışında son felan andım
Müslüman az vardı. Onlarda lisenin lideri elit ateistleri yalamakla meşguldü yani hiç arkadaş bulamadim. Zaten sınıfımız az kişiydi
Peki liseden sonra üniversiteye gitmedin mi
Hayır sınava bile girmedim.
Neden peki özel lisede olduğuna göre maaşı durum vardii sanırım
Maddi durumun vardı sanırım
Üniversite de de benim gibi babası cami imamı anası kara çarşaflı 5 vakit namazında olan aşırı dindar birisini istemezler dislarlar. Mutlu olabileceğimi sanmiyorum.
Universite ortamı oyle değil ki çeşit çeşit insan var ailen tepki göstermedi mi unive siteye gitmedigin için
Onlarda üniversitenin kâfir yeri olduğunu bildiği için karşı çıkmadılar. Okumakla adam olunmaz önemli olan iman sahibi olmak.
Profesörler doçentler çoğu ateist.
Bir sürü kapali insan da var üniversitede peki iş sahibi olmayı düşünmüyor musun
Suanlik gelecek hakkında ne olur bilemiyorum Bende İmam olmak isterim babam gibi.
Ama gerçek imamlık para karşılığı yapılmaz ben Allah için imamlık yapmak istiyorum paraya karşıyım
O zaman ilahiyat fakültesi deneyebilirsin neden ilahiyat fakültesi gibi yerler için ugrasmadin
Üniversiteler kâfir yeri dediğim gibi. 4 yılını çalmak için varlar. Ateist profesörler doçentler para kazansın diye öğrencilerin vaktinden çalıyorlar.
Ama ilahiyat fakültesi de mi kâfir yeri
Ben kuran eğitimimi aldım ogrenecegimi ogrendim universitenin bana katacağı bişey yok. Bu hayat geçici ölüm var ölüm varsa neyin anlamı var. Önemli olan ahiret. Bu yüzden önemli olan tek şey iman. Ne para ne meslek ne üniversite.
Anladım hayırlısı olsun hakkında
O zaman imam olup evlenmeyi deneyebilirsin
Bakalım gelecek ne gösterecek
Teşekkür ederim
Hem yalniz olmazsın hayat arkadaşı bulmuş olursun kendine