Eşimin babası vefat etti yeni evliyiz annesi artık bizimle kalacak normal mi?

eşimin babası 1 hafta önce vefat etti bizim evimiz 2 katlı bir ev üst katta onlar alt katta biz yaşıyoruz ufak evimiz 2+1 evimiz ama çok küçük elektrik su doğalgaz da hepsi bir 1 fatura geliyor anneside zaten çalışıyor ama sürekli şu konuşma yapıluyor tek yatmayalım evde biri olsun annem tek kalmasın vs gibi bende o sıra bişi diyemiyorum acısı var diye geçenkonuşurken küçük odaya sana oda yaparız orasıda biraz rütübetli olduğu için anneside ben niye orada kalıyorum koltukta oturma odasında yatarım mutfak oturma odası birleşik ban sonra döndüü dimiii kalırım kızım diye söyle ben çok sinirlendim o sıra belli etmedim ama biz daha yeni evliyiz ve özel hayatımız var benim rahatlığım var kendi kızlarının böyle bi durum yaşamasını istemez benim fikrimi sormadan etmeden emri vaki planlar yapılıyor hiç sevmedğim şey ise budur benim kendi annem gelse yine artık rahat etmem ama bakılcak edilcek durumda olsa bakar ederim kendi annem gibi ama eli ayağa tutuyor ben şimdiden bu konuyu konuşşamı yoksa kaldıktan sonra rahatsız olduğumu söylesemmi şimdi acısı var diye konuşmak istemiyorum iki türlüde istemeyen gelin olucam ne yapmalıyım

Eşimin babası vefat etti yeni evliyiz annesi artık bizimle kalacak normal mi?