Doktor olmayı bırakmak ve göçebe hayatı yaşmak beni pişman ederim
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
çalışmadan gezmeye yetecek paran varsa bırak zaten işi
Param var
dünyayı gez o halde. pişman olacağını sanmıyorum.
Gezicem
doktor olmayı bırakmak pek mantıklı değil. hele ülkenin giderek kalitesizleşmesi sebebiyle
Evet değil ama 20 günlük izinle dünya turuna çıkamam
kamuda görevli değilsen istifa edip gezebilirsin. ama kamudaysan istifa ettiğinde geri dönüşü olmayacak
Bir yıl gezerim sonra yurtdışına çalışmaya giderim.
bu da güzel bir düşünce :)
Sonra niye yurtdışına kaçıyor doktorlar
🤣😭
valla ben olsam bende kaçarım :D en doğrusu bu maalesef
Evet
ne doktorusun?
ortopedi
durma hemen kaç :D
Sen ne iş yapıyorsun
ben mühendisim
Sende kaç
Benim babam Ziraat mühendisi olmamı isterdi 🤣 keşke olsaydım
:D neden baban kendisi ziraat mühendisi mi? ben zaten kaçacağım ama 2025 te
Çok toprağımız var diyordu çiftçi ol ya da ticaretle uğraşa
her ikisi de çok fazla uğraştırıcı meslekler. doktorluk tabi daha zor orası ayrı :D
Ama çiftçilik çok zor Türkiye'de herşeyi ucuza veriyoruz biz babam buğdayı 7 bin TL den verdi tonunu ama devlet 8 bin TL alıcaz dedi kandırdılar en iyi buğday tonu 8 bin TL çok ucuz 1 ekmek 5 TL. Boşuna Babam emek veriyor
zten o yüzden insanlar çiftçilik yapmayı bıraktı. insanlar ya icara veriyor ya satıyorlar arazilerini. çünkü külliyen zarar
Evet bak bizim insanlarda çok israf ediyor bak Bizim maddi durumumuz çok iyi ama babam bir gün kalmış ekmeği alıp yiyor. İstanbul da çöplerde bayat ekmek dolu. İnsan bayat ekmek yese zehirlenmez ölmez
çünkü bizim insanımızın ayranı yok içmeye tahtırevanla gider tuvalete :) bizde adam telefon alıyor 3 ay sonra üstüne para verip başka alıyor.
Ben istiyorum 100 TL olsun ekmek kimse yiyemesin çünkü hepsi israf ediliyor
ahaha olacak zaten bu gidişle :D ve acımıyorum insanlara hakediyorlar. bu kadar ahlaki yozlaşmanın sonu bu
Bak benim telefonum gerçekten çok ucuz 6 bin TL amcam sekreter telefonu 40 50 bin TL civarında. Yani sırf Zengin gözükmek için her şey
Küçük kuzenim 12 yaşında onun telefonunda daha pahalı yani neden bunu yapıyorsun
işte ne yapıyorlar aynı şey. telefon et, whatsapa gir, fotoğraf çek aynı. her telefon aynı şeyi yapıyor. 50 bin tl telefonla ne yapıyor esktra? gidip kısa film çekip para mı kazanıyor :D
Hiç bişey yaramıyor
valla en güzeli dediğin gibi yurtdışına gitmek. hedefin o olacak. dünyaya bir kez geliyoruz gencken yapmak lazım
Evet senin gibi düşünen insanların olması güzel
kafası biraz çalışan insan gerçekleri görür doktor hanım :D
Herkesin kafası çalışmıyor etrafımda bir sürü okul okumuş çahilerle dolu
onlarda dna olarak canım nesilden nesile aktarılıyor :D
🤣🤣 katılıyorum
:D senin karşına günde kaç tane böyle cahil insan geliyordur kim bilir.
Kendi ailemdede var öyle insanlar beni deli sanıyorlar
:D bak seni deli sanıyorlarsa doğru yoldasın işte
Arkadaşım vardı Şırnaklı hastanelerin vardı baba parasıyla Azerbaycan da okumuş çok saygısız terbiyesiz bir insandı diyordu babam beni baş hekim yapicak daha doktor olamamış insan başhekim olucak
Özel hastaneler falan gitmeyin sakın
valla ben şu an pek hastaneye giden biri değilim. çok oldu gitmeyeli :D umarım da gitmem. gidersem senden randevu alırım madem :D
Haklıyım ama sırf hastane onların diye o niye doktar olup insanların hayatını mahvediyor
onlar da doktor değil zaten. doktor olarak görmüyorum onlar ticaret yapıyor
Evet haklısın
bu ülkede sağlık en elzem konu olmasına rağmen sistem o kadar kötü ki
Evet haklısın..
Çok kötü ve berbat
asla ve asla evlenme. dediğin gibi gez gör yaşamanın keyfini sür. doktorluğu her yerde yapabilirsin sonuçta
Bak şöyle bir şey sürekli türk milleti yok artık diye bilirim kızlar lezbiyen erkekler gay aile terbiyesi yok herkes serbest okullar berbat her şey torpille türk milleti bozulmuş kadınlar tik tok ınstagramda kendilerini sergileyrek para kazanıyorlar benim bildiğim türküye bir 10 yıl önce hiç öyle değildi
ben bunların özellikle toplumun değerlerini bozmak için yaptıklarını düşünüyorum. toplumu ne kadar bozarlarsa birilerinin o kadar çok işine geliyor.
Sokakta bir kız bana çarptı küçük daha 15 yaşında bana öyle bir küfür ettiki şok oldum daha düzgün Türkçe konuşmasını bile bilmiyor babamda yanımdaydı çarşıda geziyorduk
Annesi yok mu babası yokmu insan pardon der özür diler
işte ne diyeceksin ki cevap versen daha beter şeyler yapar, çirkefleşir. maalesef çok ufak yaştaki çocuklarda aile terbiyesinden uzaklar artık.
Bak doğuda daha küçükcük kızlar geliyor hastaneye karın ağrısıyla hamile çıkıyor bak doğu bile bozulmuş gerçekten ben çok ülkemi seven bir insanım eskiden ülkemde öyle olaylar hiç olmazdı diye bilirim
doğuda zaten çok ufak yaşta evlendirdiklerinden erken yaşta doğuruyorlar. veya ufak kızlara tecavuz olayı oluyor. çok yazık çok
Ben muhazakar biriyim çarşaflı olmasamda Dindar bir insanım bana göre çok günah bir şey Dinar olmaya insanlar da bence çocuklarının 15 14 yaşında hamile olmasını istemez bence
Çocuk evliliği çok yaygın
Ben daha lisedeyken iki arkadaşım evlenmişti
kimse istemez ki böyle birşeyi. ama maalesef çok yaygın ve bu bir türlü çözülemiyor. veya çözülmesi istenmiyor.
Zorlamayla evlenmediler. Çok saf oldukları için evlendiler. Böyle hediyeleri güzel sözleri duyunca kanıp evlendiler bana sorarsan satıldılar
tabi o da var. lisede maalesef insanın aklı beş karış havada oluyor. evlenmeyi bir şey sanıyorlar. sanki evlenince dünyaları kurtuluyor :D
Ben çok üzülüyorum şu an çocukları var gençler çoğunun kocası onu aldatıyor kadın çökmüş
Kulanildilar diye bilirim bosanamazlar bosnsalar kim onlara bakicak. Yüzü çökmüş 26 yaşında ki kadının
Çocuktur ev işidir artık hayat zevk vermiyor
çünkü gençliğini yaşamadı, evde kocasıyla çocuğuyla uğraşmaktan kendine bakamadı , zaman ayırmaadı. şimdi pişmandırlar
Evet tabi. Öyle geçiyor hayat
hiç öyle bir hayat istemem. hedefim görmediğim heryeri görmek
Evlenmek istemiyorum bende evin tek çocuğu olduğum için annem babam evlenmemi istiyorlar şöyle bir şey kimseye güvenemiyorum çünkü yanlış anlama tüm babamın malvarlığı bana kalıcak kim para için evlenip evlenmedigini bilemem fakir bir erkeklede evlenmem nasıl desem bazıları zengin olunca değişiyor
ya evlenme boş ver evlenip birinin çilesini dırdırını mı çekeceksin :D en güzeli ye iç gez eğlen. madem mal varlığında var dünyaya gelmişsin bunun keyfini sür. güzel yaşa.
Evet öyle yapicam 40 basıncada ikinci tane Afrikalı iki tane çocuğu evlat edinmeyi düşünüyorum
en güzelini yaparsın bence
Evet inşallah hepsi olur çok konuştum kusra bakma
estağfurullah sohbet ettik :D bende çok konuştum ona bakarsan
Tamam ozaman
Ben de doktorum çok istiyorum bunu, şu ana kadar çok ülke gezdim ama komple bırakıp yola çıkmayı hep düşünüyorum
İnşallah çıkarsın
İnşallah
Herkesin isteği. Olanağın varsa sal gitsin )))
Para var Ama iş izin vermiyor
O kdr okudun nie birakiyon
Dünyayı gezmek için
Kaç senedir tıp okuyon bacim
Ömrüm giti
Allah sabır versin