metre uzağındaki enkaza ulaşamayan devlet, milyarlarca dolarlık vergiyi bir dakikada saldı. Hem de enkazın altında kalan canlarımızı neden olarak göstererek.
Utanın!
Utanın!
Devletin başındakiler insanlıktan çıkan ve kendi devletini kuran Allah ı ve Kur'an'ı kullanıp saltanat kuran cahiller topluluğundan ibaret dünya fatih Sultan Mehmet han a kalmamış onlarami kalacak Osmanlıya veya ondan önceki firavuna kalmamiis merakrtme zulmeden karşılığını elbet bulacakdir
Ne zaman ölünce mi
Belki göreceğiz belki goremicegiz velakin Allah zulmedenlerin azabını hızlandırır merak etme istedikleri kadar nakil vs yapsınlar tüm organları da değişse bedenin yaşını degistiremezler bunda da bak mükemmel bir mucize var
Eden bulur
Tüm enkaza aynı anda nasıl ulaşılabilirdi ki?
Ayrıca enkaza ekiplerin gidip bakması da ölüm riski.. Enkazlar da çöküntüye uğrayabilir.. o yüzden çoğu yer sekteye uğradı brçok kritik binalara itfaiyeler girmedi.. devleti suçla gitsin
Ee zamaninda anlamış olsalardı bunlara güçlendirilir sağlam binalar yapılırdi. Buna göre ekip yapılır eğitim verilirdi bir kişinin emrini bwklemezdi. Ve o kadar ev yikilmazdi ama sen hala bir bir bir
Ben yazmadım
Bir bilim adamı yazdı bende kopyalayıp yapistirdim
Niye ki yalan kısmı mi var
Yalan yok dolan yok devlet insanları enkaz altında bıraktı
Bunun için ne ekip kuruldu palanlama yapıldı ve rapaorlari
Cevap
5Cevap
Utanmaz bazıları
Enkaz altindakilerin yakınları hallerinden memnun oldukları için hiiiiiç umurumda değil beter olalım awq
Nereden biliyorsun
Seçim sonuçlarında gördük
Peki nereden biliyorsun belki şimdi pismanlar
Müslüm gursesin bir şarkısı var çok güzel sen biliyonmu onu?
Bilmiyorum
" Son pişmanlık neye yarar?"
Öyle derme halk galeri a gelip bir isyan başlattığı da öyle bir işe yarar ki
Anca geldiğinde eteğini yalamayı bilirler geç o işleri
Demek hata kemal beyde
Hata ondada var ama çoğu oranın halkının KARAKTERINDE
Ben utanılacak bir şey yapmadım
Nasıl yapmadin
Bu iktidara hiç bir zaman oy vermedim ki utanayım
alın bunu, alın bunu :)
Yazısı
Ya şeyh cenazesi?