Aile & Toplum Merhaba dünyalılar nasılsınız? Alienn_n Takip Et Xper 2 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Bazılarına iyi geceler bazılarına günaydın hepiniz hoşçakalın 🛸 Merhaba dünyalılar nasılsınız? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Ben iyi olmayı deniyorum 0 0 Yorumla
Romanovic9 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl kotuyuz efenim 0 1 Yorumla Alienn_n +1 yıl Evet siz insanlar kötüsünüz biraz Yorumla
Power_MAN Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 694 cevap paylaştı. İdare ederiz sen napıyon uzaylı 0 1 Yorumla Alienn_n +1 yıl İyiyim Yorumla
_Ş-A-H_ Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 91% +1 yıl İyidir, senden¿ 0 1 Yorumla Alienn_n +1 yıl İyiyim Yorumla
Ssebastian Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Ben üstüme alınmıyorum, zira bu dunyali değilim 0 18 Yorumla Alienn_n +1 yıl Gerçekten mi Yorumla Alienn_n +1 yıl Hangi gezegendensin Yorumla Ssebastian +1 yıl Dalton Yorumla Alienn_n +1 yıl 🤔 Dalga geçiyorsun🛸 değil mi 😞 Yorumla Ssebastian +1 yıl olur mu öyle şey lütfen 🙏 Yorumla Alienn_n +1 yıl Her neyse, sorun değil. Kimsenin inanmayacğını biliyorum zaten. Ben de istemem bunu yani gerçek hayatta bilinmesi tehlikeli bu yüzden kimseye söylemiyorum. Sadece burada rahat davranabiliyorum... Yorumla Ssebastian +1 yıl Sen hanki gezegen Yorumla Alienn_n +1 yıl Sizinkinden iki yüz yirmi bir milyon ışık yılı uzaklıkta bulunan bir gezegenden geliyorum Yorumla Ssebastian +1 yıl Rakı var mı sizin gezegende rakı? Yorumla Alienn_n +1 yıl Hayır Yorumla Ssebastian +1 yıl Ben ona gezegen bile demem be niye yaşıyorsunuz siz ozaman , seninde dünyaya niye geldiğin belli rakıyı çalacan dimi yelloz Yorumla Alienn_n +1 yıl 😞 Yorumla Ssebastian +1 yıl Ne oldu teuşuk nooldi? Yorumla Alienn_n +1 yıl Yelloz ve teuşuk ne demek bilmiyorum Yorumla Ssebastian +1 yıl Ulan yoksa sen ellam hakket uzaylı olma , bizim Türk kızları olsa çoktan kayışı kopardiydi şimdiye Adın ne senin elyın? Yorumla Alienn_n +1 yıl Dünyalı ailemin bana koydukları isim Toprak Yorumla Ssebastian +1 yıl Uzaylı ailenin koyduğu isim ne yaprak mı Yorumla Ssebastian +1 yıl Ne demek yine bekleriz Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı. İyiyim dostum 0 1 Yorumla Alienn_n +1 yıl Evet biz dostuz 🛸 Yorumla
eflani7878 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl İyi uzaylı sen 0 20 Yorumla Alienn_n +1 yıl İyiyim Yorumla eflani7878 +1 yıl İlk kez mi katildin buraya Yorumla Alienn_n +1 yıl Evet Yorumla eflani7878 +1 yıl hoş geldin ozaman yaş kaç Yorumla Alienn_n +1 yıl 24 Yorumla eflani7878 +1 yıl Hmm resimdeki kim. Yorumla eflani7878 +1 yıl Ben deme sakın Yorumla Alienn_n +1 yıl Tamam demem Yorumla eflani7878 +1 yıl Sen değilsin yanı dimi Yorumla Alienn_n +1 yıl Kendi resmimi koymak istemediğim için bana benzeyen bir insanın resmini kullandım Yorumla eflani7878 +1 yıl Anladım kızların çoğu bunu yapıyor nedense Yorumla Alienn_n +1 yıl Ben muhtemelen o çoğunluğa girmiyorum çünkü insan değilim Yorumla eflani7878 +1 yıl Uzaylısin oyuzden Yorumla Alienn_n +1 yıl Evet o yüzden Yorumla eflani7878 +1 yıl Uzaylılar neden çirkin olur Yorumla Alienn_n +1 yıl Hayır, ben çirkin değilim Yorumla Alienn_n +1 yıl Fotoğraftaki kıza benziyorum o yüzden onun resmini koydum, sadece saçlarım pembe değil Yorumla Alienn_n +1 yıl Ve dövmem yok Yorumla eflani7878 +1 yıl Saçların ne renk Yorumla Alienn_n +1 yıl Saçlarım sarı Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yeni görünümlü bilmem kaçıncı üyelik mi 🤣 0 9 Yorumla Alienn_n +1 yıl Ne demek istiyorsunuz Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl No domok ostoyorsonooooz Yorumla Alienn_n +1 yıl Çok oyop Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Bonco do Yorumla Alienn_n +1 yıl Komiksiniz, bu güzel 🛸 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Erkek bozuntusu seni. Yorumla Alienn_n +1 yıl Erkek olduğumu düşünmeniz garip 🤔 Size böyle düşündüren nedir Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Kaybol. Bir daha bildirim gelmesin. İşine bak. Yorumla Alienn_n +1 yıl Peki 🤦 Yorumla
ogzsx Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Uzaylı mısınız 1 8 Yorumla Alienn_n +1 yıl Evet 👽 Yorumla ogzsx +1 yıl Yeter artık bıktık Suriyelilerdrn bı de siz gelmeyin lütfen Yorumla Alienn_n +1 yıl Üzgünüm isteyerek gelmedim ben de gitmek istiyorum 😞🛸 Yorumla ogzsx +1 yıl Tamam özür dilerim tamam sen kal o zaman ama Suriyeliler gitsin Yorumla Alienn_n +1 yıl Gitsin ama ben de gitmek isterdim 😞 insanların arasında yapayalnız hissediyorum Yorumla ogzsx +1 yıl Sen gitme ulan çok üzüldüm 🥺 arkadaş bulalım sana Yorumla Alienn_n +1 yıl Hiç arkadaşım yok biliyor musun (gerçek hayatta) 😔 Yorumla ogzsx +1 yıl Sen nerde yasiyosun ki🥺 neden Yorumla
Nisa_rella Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Merhabale aliyen 0 1 Yorumla Alienn_n +1 yıl Merhaba Yorumla
hollandali33 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 +1 yıl Madtan selam tatlım... han galaxidedin 0 17 Yorumla Alienn_n +1 yıl Şu an aynı galakside hatta aynı gezegendeyiz maalesef 😞 Yorumla hollandali33 +1 yıl Sanma ulasilmiyor sinyal yok sende Yorumla Alienn_n +1 yıl Ne demek istediğini anlayamadım Yorumla hollandali33 +1 yıl Yukarıdaki bı kahve içelim bekliyorum Yorumla Alienn_n +1 yıl Nasıl yani Yorumla hollandali33 +1 yıl Yukarıdaki+ ya tıklayarak Yorumla Alienn_n +1 yıl + görmüyorum Yorumla hollandali33 +1 yıl T kip etmeyi öğrenmelisin Yorumla Alienn_n +1 yıl Neden seni takip edeyim Yorumla hollandali33 +1 yıl Mars'a gitmeye aday ol Yorumla Alienn_n +1 yıl Mars'a gitmek istemiyorum ki. Ben kendi gezegenime dönmek istiyorum 😞 Yorumla hollandali33 +1 yıl Gel gotureyim tatlim Yorumla Alienn_n +1 yıl Off siz insanlar 🤦 Yorumla Alienn_n +1 yıl Ben ciddiyim Yorumla hollandali33 +1 yıl Bende ayni çok ciddiyim Yorumla Alienn_n +1 yıl 😞 Yorumla hollandali33 +1 yıl Çok nazlisim gerçekten Yorumla
KaraMizah34 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hello 0 4 Yorumla Alienn_n +1 yıl Hello 🙋 Yorumla KaraMizah34 +1 yıl Naber aşko Yorumla Alienn_n +1 yıl İyiyim sen? Yorumla KaraMizah34 +1 yıl Nane şekeri gibiyim kanks şu an çok güzel ama ağız yakan cinsten 😅 Yorumla
IsLaQkediYavrusu Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl uykum gelmeye başladı sen nasılsın 0 1 Yorumla Alienn_n +1 yıl İyiyim Yorumla
Macinee Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl İyide denir kötüde denir normalde denir 0 1 Yorumla Alienn_n +1 yıl Tamam Yorumla
pandakaptan Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 85% +1 yıl çok şükür sen 0 7 Yorumla Alienn_n +1 yıl İyiyim Yorumla pandakaptan +1 yıl mis gibii Yorumla pandakaptan +1 yıl yenisin sanırım Yorumla Alienn_n +1 yıl Evet Yorumla pandakaptan +1 yıl allah kaza bela vermesin hayırlı olsun ndknsnsdn Yorumla Alienn_n +1 yıl Teşekkürler 🛸 Yorumla pandakaptan +1 yıl aaa ışınlandı Yorumla
infernoHeRo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Bizi böyle ezemezsin 0 8 Yorumla Alienn_n +1 yıl Hayır ezmem, biz dostuz 🛸 Yorumla infernoHeRo +1 yıl Anlaştık öyleyse Yorumla Alienn_n +1 yıl Tabii 🤜🤛 Yorumla infernoHeRo +1 yıl Hangi yıldız takımından geliyosun Yorumla Alienn_n +1 yıl Yıldız takımlarında yaşam olduğunu bilmiyordum, ilginç Yorumla infernoHeRo +1 yıl Misal ben Sirius yıldız takımından geliyorum Yorumla Alienn_n +1 yıl Sirius bir yıldızdır, yıldız takımı değil 🫢 Yorumla infernoHeRo +1 yıl Ben takıma haline getirdim itiraz etme Yorumla
JanJan_ Takip Et Bilge Yaş: 39 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 410 cevap paylaştı. Ayni bea 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Ben iyi olmayı deniyorum
kotuyuz efenim
Evet siz insanlar kötüsünüz biraz
İdare ederiz sen napıyon uzaylı
İyiyim
İyiyim
Ben üstüme alınmıyorum, zira bu dunyali değilim
Gerçekten mi
Hangi gezegendensin
Dalton
🤔 Dalga geçiyorsun🛸 değil mi 😞
olur mu öyle şey lütfen 🙏
Her neyse, sorun değil. Kimsenin inanmayacğını biliyorum zaten. Ben de istemem bunu yani gerçek hayatta bilinmesi tehlikeli bu yüzden kimseye söylemiyorum. Sadece burada rahat davranabiliyorum...
Sen hanki gezegen
Sizinkinden iki yüz yirmi bir milyon ışık yılı uzaklıkta bulunan bir gezegenden geliyorum
Rakı var mı sizin gezegende rakı?
Hayır
Ben ona gezegen bile demem be niye yaşıyorsunuz siz ozaman , seninde dünyaya niye geldiğin belli rakıyı çalacan dimi yelloz
😞
Ne oldu teuşuk nooldi?
Yelloz ve teuşuk ne demek bilmiyorum
Ulan yoksa sen ellam hakket uzaylı olma , bizim Türk kızları olsa çoktan kayışı kopardiydi şimdiye
Adın ne senin elyın?
Dünyalı ailemin bana koydukları isim Toprak
Uzaylı ailenin koyduğu isim ne yaprak mı
Ne demek yine bekleriz
İyiyim dostum
Evet biz dostuz 🛸
İyi uzaylı sen
İyiyim
İlk kez mi katildin buraya
Evet
hoş geldin ozaman yaş kaç
24
Hmm resimdeki kim.
Ben deme sakın
Tamam demem
Sen değilsin yanı dimi
Kendi resmimi koymak istemediğim için bana benzeyen bir insanın resmini kullandım
Anladım kızların çoğu bunu yapıyor nedense
Ben muhtemelen o çoğunluğa girmiyorum çünkü insan değilim
Uzaylısin oyuzden
Evet o yüzden
Uzaylılar neden çirkin olur
Hayır, ben çirkin değilim
Fotoğraftaki kıza benziyorum o yüzden onun resmini koydum, sadece saçlarım pembe değil
Ve dövmem yok
Saçların ne renk
Saçlarım sarı
Yeni görünümlü bilmem kaçıncı üyelik mi 🤣
Ne demek istiyorsunuz
No domok ostoyorsonooooz
Çok oyop
Bonco do
Komiksiniz, bu güzel 🛸
Erkek bozuntusu seni.
Erkek olduğumu düşünmeniz garip 🤔 Size böyle düşündüren nedir
Kaybol. Bir daha bildirim gelmesin. İşine bak.
Peki 🤦
Uzaylı mısınız
Evet 👽
Yeter artık bıktık Suriyelilerdrn bı de siz gelmeyin lütfen
Üzgünüm isteyerek gelmedim ben de gitmek istiyorum 😞🛸
Tamam özür dilerim tamam sen kal o zaman ama Suriyeliler gitsin
Gitsin ama ben de gitmek isterdim 😞 insanların arasında yapayalnız hissediyorum
Sen gitme ulan çok üzüldüm 🥺 arkadaş bulalım sana
Hiç arkadaşım yok biliyor musun (gerçek hayatta) 😔
Sen nerde yasiyosun ki🥺 neden
Merhabale aliyen
Merhaba