Aile & Toplum Uyumayanları görelim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Bugün doğum günüm o yüzden bana Bayram gibi bir gün. Geceleri uyku yok bugün bana. Keyif yapıyorum çünkü hakkım 😉💋❤️ Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar hepinize teker teker teşekkür ederim seviliyorsunuz ❤️ Uyumayanları görelim? Cevapla Doğum Soruları Doğum Günü Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsun güzellik 🌺 hayellerinin gerçeğe dönüşmesi dileğiyle nice mutlu yıllara 🙏🧁🍭🎂🧁 🍭 0 1 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Bu çiçekler senin için 🌺🌿🌸🏵️🌻🍄🍂🌼🌹🌾🌿🍃🌺🌹🌵🌱🌿🌾🌺🌹 Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Denedim olmadı.Mutlu yıllar dilerim. <3 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tskler Yorumla
türkkahvesi3410 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Doğum gününü en kalbi duygularla tebrik ederim 🌹🌹🌹🌹 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl doğum gününün nesi bayram. acaba bayramda bu kadar seviniyor musun. benim için her günle aynı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok yani özel gün ya benim için önemli o yüzden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl uzun sağlıklı huzurlu bir yaşam olsun Yorumla
skxmen Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 740 cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsun ben de uyumadım 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim. Gecenin bu saatine kadar uyumamazlik yapma bence Yorumla skxmen +1 yıl E tamam benim yerime sen çalış ben gider uyurum o zaman Yorumla Soran +1 yıl Yok ben çalıştığın için söylemiştim zaten. Hani sabah iş var boş boş uyanık durma diye Yorumla Soran +1 yıl Özür dilerim bilmeden soyledim Yorumla skxmen +1 yıl Özür dilemene gerek yok ☺️ işte olmasam gerçekten uyuyor olurdum ama doğum gününü kutlayamazdım Yorumla
Power_MAN Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 694 cevap paylaştı. İyiki doğdunuz nice mutlu senelere 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tşkler Yorumla
istanbluEser Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 81% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 512 cevap paylaştı. Ad günün kutlu olsun, geleceğin minnoşu😄😎🐧 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tşkler Yorumla istanbluEser +1 yıl Ricalar 🔥 Yorumla
Yasinulastiii Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Yasinulastiii +1 yıl Rica ederim Yorumla
Pronari3 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Doğum günün kutlu olsun :) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. Mutlu yıllar reis sağlıcakla kal 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tşkler Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Merhaba iyi ki doğdunuz iyi ki varsınız ☺️ mumunuzu pastanızı nereye istersiniz? 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Yaaa ince düşüncen için teşekkür ederim. Yemiş kadar oldum sağol 💋 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ciddiyim ☺️ benim doğum günümü kimse hatırlamıyor bari birini mutlu edeyim Yorumla Soran +1 yıl Senin o ince düşünen kalbin yeter ☺️ Yorumla Soran +1 yıl Yerim seni ben 💋 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaaa ☺️ ben çok teşekkür ederim. Evin içinde o kadar yalnızım ki şu an içimi mutluluk sardi Yorumla Soran +1 yıl ☺️☺️☺️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biraz dertleşbilir miyiz ☺️ Yorumla Soran +1 yıl Anam bugün de herkesin dertlenesi var 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Sana noldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sıfır dert 😂 sadece sohbet etmeye ihtiyacım var kendimi yalnız hissettim ev çok sessiz Yorumla
Yzlmm Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Geceye bir iyilik yap o halde bence 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yapacam zaten boş boş geçirmek olmaz 😈 Yorumla
GECE__KUŞU Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 709 cevap paylaştı. Her sene yaşlanıyirsun niye kutlayasun anlamam 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yaşlanıyoruz evet ama hayat devam ediyor yapacak bir şey yok Yorumla
pandakaptan Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 85% +1 yıl güzel yaşlara, ad günün kutlu olsunnn 0 0 Yorumla
Düşünürbiribilir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsun. 0 0 Yorumla
infernoHeRo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Doğum günü çocuğu🎉💫🎉💫🎉💫🎉💫😘 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Doğum günü var dediler geldik, pasta nerde? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Pasta yok maalesef Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hadi ya olmadı şimdim Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl d. g. k. o ozaman. bol keyifli nice yıllara 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. doğum gunun kutlu olsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tskler Yorumla devilish_humanity +1 yıl rıca ederım hersey gonlunce olsun Yorumla
Karabelaa34 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl İyi ki doğdun 🥳 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tşkler Yorumla
BayCarlito_ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Dgko 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla BayCarlito_ +1 yıl R. e. Yorumla
gorkemyuksel Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Doğum günün kutlu olsun kanka 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tşkler Yorumla gorkemyuksel +1 yıl Rica ederim efendim ☺️ Yorumla
Ssebastian Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Nice mutlu yıllara 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tşkler Yorumla
Ezel14 Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Doğum günün kutlu olsun kardeşim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tşkler Yorumla
arananadam09 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl doğum günün kutlu olsun nasılsın? 0 6 Yorumla Soran +1 yıl İyi değilim. aslinda ama yüzümde maske taşıdığım için böyleyim Yorumla arananadam09 +1 yıl indir su maskeyi bi dertleselim bu aralar benim bile aklımdan intihar geçti o yüzden tutma icinde Yorumla Soran +1 yıl şu an gerçekten bir gün bile olsa o düşünceleri kafamdan atmak istiyorum. Düşünmekten çok yoruldum doğum günümun tadını çıkarayım ondan sonra diğer günler zaten zehir olacak Yorumla Soran +1 yıl Ama dertleşmek istersen yazabilirim Yorumla arananadam09 +1 yıl olur seve seve dinlerim uykum yok açıkçası Yorumla arananadam09 +1 yıl orada mısın? Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl O halde dogum gununu zevk dolu gecirmelisin 🫣 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet doğum günüme özel p*rno eşliğinde mastürbasyon yapıp öyle uyyacam biraz daha telefonla ugrasayim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana o p*rno 1000 kat daha zevk verebilirim. Ve bu konuda cok iddialiyim. Veremezsem engellersin. Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Snapten yaz ortak keyif yapalım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok teşekkür ederim böyle iyyim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kaç odlun 0 5 Yorumla Soran +1 yıl 20 yi doldurdum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahaha iyi ki doğdun nasıl doğum günün Yorumla Soran +1 yıl Kötüyüm aslında ama moralimi bozmamaya çalışıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizliden cıkıyımı konusuruz istersennn Yorumla Soran +1 yıl Yok teşekkür ederim kalsın Yorumla
JanJan_ Takip Et Bilge Yaş: 39 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 410 cevap paylaştı. Aynen bende 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Senin de mi bugün doğum günün Yorumla JanJan_ +1 yıl Uyumayanlardanim Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla
boy96 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Yaz bebeğim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Niye yazacakmisim pardon? Cinsellik konuşup bütün günümü mahfet moralimi boz diye mi? Yorumla
acemiadam Takip Et Xper 2 Yaş: 45 +1 yıl Nice senelere 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tşkler Yorumla acemiadam +1 yıl Omurden bir sene daha Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Doğum günün kutlu olsun güzellik 🌺 hayellerinin gerçeğe dönüşmesi dileğiyle nice mutlu yıllara 🙏🧁🍭🎂🧁 🍭
Bu çiçekler senin için 🌺🌿🌸🏵️🌻🍄🍂🌼🌹🌾🌿🍃🌺🌹🌵🌱🌿🌾🌺🌹
Denedim olmadı.
Mutlu yıllar dilerim. <3
Tskler
Doğum gününü en kalbi duygularla tebrik ederim 🌹🌹🌹🌹
doğum gününün nesi bayram. acaba bayramda bu kadar seviniyor musun. benim için her günle aynı
Yok yani özel gün ya benim için önemli o yüzden
uzun sağlıklı huzurlu bir yaşam olsun
Doğum günün kutlu olsun ben de uyumadım
Teşekkür ederim. Gecenin bu saatine kadar uyumamazlik yapma bence
E tamam benim yerime sen çalış ben gider uyurum o zaman
Yok ben çalıştığın için söylemiştim zaten. Hani sabah iş var boş boş uyanık durma diye
Özür dilerim bilmeden soyledim
Özür dilemene gerek yok ☺️ işte olmasam gerçekten uyuyor olurdum ama doğum gününü kutlayamazdım
İyiki doğdunuz nice mutlu senelere
Tşkler
Ad günün kutlu olsun, geleceğin minnoşu😄😎🐧
Tşkler
Ricalar 🔥
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere
Teşekkür ederim
Rica ederim
Doğum günün kutlu olsun :)
Teşekkür ederim
Mutlu yıllar reis sağlıcakla kal
Tşkler
Merhaba iyi ki doğdunuz iyi ki varsınız ☺️ mumunuzu pastanızı nereye istersiniz?
Yaaa ince düşüncen için teşekkür ederim. Yemiş kadar oldum sağol 💋
Ciddiyim ☺️ benim doğum günümü kimse hatırlamıyor bari birini mutlu edeyim
Senin o ince düşünen kalbin yeter ☺️
Yerim seni ben 💋
Yaaa ☺️ ben çok teşekkür ederim. Evin içinde o kadar yalnızım ki şu an içimi mutluluk sardi
☺️☺️☺️
Biraz dertleşbilir miyiz ☺️
Anam bugün de herkesin dertlenesi var 😂😂😂
Sana noldu
Sıfır dert 😂 sadece sohbet etmeye ihtiyacım var kendimi yalnız hissettim ev çok sessiz
Geceye bir iyilik yap o halde bence
Yapacam zaten boş boş geçirmek olmaz 😈
Her sene yaşlanıyirsun niye kutlayasun anlamam
Yaşlanıyoruz evet ama hayat devam ediyor yapacak bir şey yok
güzel yaşlara, ad günün kutlu olsunnn
Doğum günün kutlu olsun.
Doğum günü çocuğu🎉💫🎉💫🎉💫🎉💫😘
Teşekkür ederim
Doğum günü var dediler geldik, pasta nerde?
Pasta yok maalesef
Hadi ya olmadı şimdim
d. g. k. o ozaman. bol keyifli nice yıllara
Teşekkür ederim
Doğum günün kutlu olsun❤️❤️❤️❤️
Tşkler
doğum gunun kutlu olsun
Tskler
rıca ederım hersey gonlunce olsun
İyi ki doğdun 🥳
Tşkler
Dgko
Teşekkür ederim
R. e.
Doğum günün kutlu olsun kanka
Tşkler
Rica ederim efendim ☺️
Nice mutlu yıllara
Tşkler
Doğum günün kutlu olsun kardeşim
Tşkler
doğum günün kutlu olsun nasılsın?
İyi değilim. aslinda ama yüzümde maske taşıdığım için böyleyim
indir su maskeyi bi dertleselim bu aralar benim bile aklımdan intihar geçti o yüzden tutma icinde
şu an gerçekten bir gün bile olsa o düşünceleri kafamdan atmak istiyorum. Düşünmekten çok yoruldum doğum günümun tadını çıkarayım ondan sonra diğer günler zaten zehir olacak
Ama dertleşmek istersen yazabilirim
olur seve seve dinlerim uykum yok açıkçası
orada mısın?
Dogum günün kutlu olsun
Mutlunsenelere prenses
Iyki dogdun
O halde dogum gununu zevk dolu gecirmelisin 🫣
Evet doğum günüme özel p*rno eşliğinde mastürbasyon yapıp öyle uyyacam biraz daha telefonla ugrasayim
Sana o p*rno 1000 kat daha zevk verebilirim. Ve bu konuda cok iddialiyim. Veremezsem engellersin.
Snapten yaz ortak keyif yapalım
Yok teşekkür ederim böyle iyyim
Kaç odlun
20 yi doldurdum
Hahaha iyi ki doğdun nasıl doğum günün
Kötüyüm aslında ama moralimi bozmamaya çalışıyorum
Gizliden cıkıyımı konusuruz istersennn
Yok teşekkür ederim kalsın
Aynen bende
Senin de mi bugün doğum günün
Uyumayanlardanim
Anladım
bennn
☺️☺️☺️
Yaz bebeğim
Niye yazacakmisim pardon? Cinsellik konuşup bütün günümü mahfet moralimi boz diye mi?
Nice senelere
Tşkler
Omurden bir sene daha