Evliyim. Çok iyi yürekli eşim var. Arkadaşız. Zaten arkadaşlıktan aşka dönüşen bir ilişki. Ama son zamanlar yanlışım yaptım diye düşünüyorum. Çünkü arkadaşlığımızı aynı evde yürütmek için nikaha girmiş gibiyim. Hiç evli hissetmiyorum. Sorun oluyor. Benim arkadaşa değil, eşe ihtiyacım var. Ama anlatamıyorum. Nasıl yapsam bilemedim
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Bunu bence salonda oturma odasinda konusarak degil yatakta konuş daha etkili olur o an bunu anlayinca anlicaktir tavsiye ederim
Yaptım. Sigaraya gitdi
Ve geç döndü
Etkili yapamamissin dur
Bebek var ya. Nasıl yapam 😁
Xper in az tkiple
Tam olarak memnun olmadığın şey ne iyi arkadaş iyi eş olur
İşte eş olamıyor. İki erkek nasıl arkadaşsa öyleyiz. Ve ya kız kareşiyim. Böyle bir durum. Kardeşiyle araları iyi deyil. Abimle benim anlaşmamız hoşuna gidiyor. Aceba özeniyormu? Böyle değildi çünki
Bunu hiç onunla konuştunmu peki kendi beklentilerini ne ile karşı karşıya olduğunu?
Ben herşeyi konuşan biriyim. O hep dinler. Konuşmuyor. Ben konuştukca kendini eziyor. Depressiv haller alıyor. Çok mu üzerine gitdim biraz yüceltiyorum. O zamanda bir şey yok. Kendini toparlar o kadar
Eş olunca ne yapsın, şu andan ne farkı olsun istiyorsun
Anne babasıyla kalıyorum. Dul gibiyim. Sürekli işte. Onu anlıyorum, çalışması lazım. Eve geliyor sohbet ederiz konu biter. Sigaraya gider, tuvaletde çok oturur. Ve sürekli uzanıyor. Yorgandır diyorum. İşten gelmiş. Ev günleri oluyor, o zamanda kayınvalidem akrabagillerini sokuyor ortaya. Kocamla dışarı çıksam sıfat 5 karış. Zorla çıkıyoruz zaten. Elimiz ayağımız bağlı sanki. Planlar kuruyoruz olmuyor. Ve bunların hepsini arkadaşça. Tamam severim arkadaş olmasını. Ama elde olmalı yanı. Erkek kardeşiymişim gibi satılmasında bir yere kadar. Kadınım sonuçta. Evde ne kadar zorlandığımı ve annesiyle uyumlu olmadığımı sinir krizleri geçirdiğimi biliyor
Senin sorunun sahiplenilmek ile ilgili anlıyorum,
İlgi var. Ama arkadaşca o da. Ne yaptın? İyimisin? Bu kadar. Bebek var diye işe gitmiyorum. Bu ilgisizlikte var diye kendime bakmaya elim gitmiyor. Kadınlığımı unutdum. Tavla oynayacak erkek arkadaşlarına benziyorum artık 😁
Estağfurullah her kadın güzeldir, seni eş gibi sahiplenip arkanda durması, seninle sana özel zaman geçirmesi, güzel ve tatlı sözlerle kalbini kazanması şart
Aslında güzelimdir. Yani Allah güzel yaratmış. Doğalım ve abartmıyorum güzelliğimi. Güzellik yetmiyor demek ki. Çünki bakımlı oıupda denedim. Olmuyor
Sorun psikolojik ve seninle alakalı değil
Annesiyle iyi anlaşmıyoruz. Sağolsun bu konularda beni aşağlamaz. Kim doğru kim yanlış görüp orta yol buluyor. Arkadaşlıkta bir numara. Psikolojik sorunlar bende de oldu. Hamileliyimdeannesiyle çok zıt olduk. Doğumdan sonra hormon falan. Sinirli aqressiv biri oldum tamam. Tüm suç onda değil. Ama yanımda olmalı
Aynen öyle, işte eşim deyip sahiplenmek arka çıkmak tam da bunu söylüyoruz
Ne yapayım aceba. Nasıl düzeltsem
Senin yapacağın bir şey yok ki keşke olsa
Zaten eşler arasında arkadaşlıkta vardır bençe seninke fazla bahane gibi duruyor
Yani arkadaş tan dönüş olduğu için duygusallık yakalanmıyordur
Böyle diyildiki
Arkadaş olduğunuz için duygu kısmına geçemiyorsunuz geçemiyor yanında olması güzel ama yeterli değil
İlk başta böyle değildiki. Sonradan başladı. O hep aşıktı bana ben arkadaşlık etdim. Sonra aşk yaşadık. Benim kadın olduğumu hissetdiriyordu. Bebek falan derken ben mi bişey yapdım aceba. Bilemiyorum. Ne yapsam durum aynı
Kendisiyle bu durumu konuştun mu?
Hiç bir soruna tepki vermiyor. Kendine kapılıyor. Ben konuşuyorum cevap vermiyor. Sinirleniyorum kavga ediyorum. Tık yok. Sonra gelip sarılıyor gönlümü alıyor. Düzelecek diyor. Amma hiç bir şey düzelmiyor. Yalnız bu sorun değil her türlü sorunda aynı şekilde davranıyor
Belki işle alakalı sorunları vardır kafası meşgul canını sıkmak istemiyordur içine kapanmıştır
İş konularını anlatır. İlişkimiz dışında her şeyi anlatır. sır tutmaz. İnsan olarak zaten şikayetim yox. Tek sorun ilişkimiz. Mutsuzum
Sıkıntı ladınlığını hissedememen
Bi dm ye gel istersen
Konuşalım istersen
Yatak hayatınız yok mu yani
Bazen düşkün olur bana. Bazen aylarca unutur. İlişki konusinda yani
Aylarca mı oha
1 ay olmuşluğu var. Değişiyor ya. Bazen büyü yapıyorlar diyorum. Çünki bir araya gelip gezip tozunca kıskanan oluyor. Ama büyüyede inanmazdımki 😁 soruna cevap arıyorum. Her yolu deniyorum işte
Bunu nasıl ayırt edeceksiniz
Arkadaşına satılmakla eşine satılmak bile farklıdır
O ne demek lan
😁😁😁 sürekli dert arkadaşı olmak sıkıcı. Kadınım ben
Satılmak değil. Darılmak yazmak istemişım 😁😁
Haydaaaa. Sarılmak 😁😁
Sakin ol dostum😂😂
Hassas konu 😁😁
Konu hassas ama klavye daha hassas 😂
Aynen 😁
Neyse klavye çözülür sen diğerini çöz 😂
Hem arkadaş hem eş mi olsun istiyosun
Ee tabikii
Kaç yıllık evliydin
2 olacak
O zaman zor
Birini seçeceksek eşi seçeyim o zaman. Yoluna koymam şart. Mutsuz yaşayamam
İki boşluğu da dolduramaz erkekler. Birbirine karıştırır
Arkadaşlıkta boş değilimki. Eş kısmını doldursuz. Onun için evliyiz. Eş zaten hem arkadaştır. Eş olduğunu unutmuş
Napıyor ki.
Aynı evde arkadaş gibi olmak bence saçmalık
Yorucu
Sanki iki yabancı gibi oluyor insan dokunmak ister eşler
Tabiiki. Anneyim tamam. Bebeğime bakarım, severim. Amma Allaha şükür eşim sağ. Kendimi onun gözünde bebek bakıcısı ve ya bebeğini doğuran anne ve annesiyle babasının gelini olarak görüyorum. Kadın eş değilim
o da eşinin eşşekliği kadına değer vermez isen kadına değer veren mutlaka olur kaybeden kendi olur
Sorun çok ksrışık
Yaşlarınız kaç peki o sana soğuk mu
29 ben. 31 eşim
Kız kardeşi gibi davranıyor
Ne alaka
Küçük kardeşine insan sahiplenir, obu sever ya. Öyle işte. Abim bana davrandığı gibi davranıyor. Kendi kardeşiylede araları iyi değil. Özeniyormu ya bendemi sorun var. Yoksa aşk falan bitdi mi
Ekler misin beni
Esin gibi hissedememe sebebin ne
Evlisin ama sorun nedir
yatmada sorum var mı
Evet
hadi ya orada da sorun varsa biraz ugrascan
İhanet aklıma geldi. Bunun üzerinede konuşdum. Sevgin bitdise ayrılalım. Yok öyle bir şey dedi. Doğrusu yakalamadım birini. Tuvaletde çok oturuyor. Ama oyun oynuyor. Belkide biri vardır. Ama o kadar saklayamaz benden diye düşünüyorun
varsa illaki açık verildi ama başka açıklaması da yok
Istedigin yonde ilerlemesinicin sinir koy
Sınırım direk silmek olur. Başka türlüsünü bilmem
Silmek cok radikal karar degilmi
Konuşarak anlaşırım ben
Dilimiz var anlatmaya. Neden sınırlar koyayımki? Hem sınır umrunda olmaz
Kesinlikle vede senin buyuk bir sorunum var cozmelisin
Hemde kari koca arasi da sinir olmamali
Geçti
Sana bunu düşündüren şey ne peki
money dediğin keş kadın dediğin eş olur
Kıyamam ilişkiye giriyor musunuz
Çok az. O konu ayrı bir karmaşa. Anlayamıyorum. Ya hiç aklına gelmez. Aylarla. Ya da 1 dakika bile vazgeçemez
Şaka yapıyorsun nasıl bir eş öyle sana değer vermiyor mutlu etmiyor huzur yok
Gel gece uzun
Arkadaş daha iyi