Ben genelde kitleyebildiğim kadar kitlerim.. ama yine de Evden çıkarken kapıyı iki kez kilitlemek en iyisidir. Bu, hırsızların içeri girmesini daha zorlaştıracaktır. Kapıyı tek seferde kilitlerseniz, hırsızlar kapıyı iterek veya kırarak içeri girebilirler. Kapıyı iki kez kilitlerseniz, hırsızların kapıyı açması daha zor olacaktır. Kapıyı kilitlemek için, kapının kilidini çevirin ve kilidin kilitlendiğinden emin olun. Kapının kilitlendiğinden emin olmak için, kapıyı itin veya çekin. Kapı hareket etmiyorsa, kilitlenmiştir. Kapıyı kilitlemek, evinizi hırsızlardan korumanın en iyi yollarından biridir. Kapıyı kilitlemek, evinizi daha güvenli hale getirecektir.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Selam kofiendkofi en kotu günün kahveler kadar kötü olsun rabbum seni neskofi ve cofimeytsiz Asla bırakmasın
Bende hep iki kere kitlerim ama benim göbek iki kademe 3. cü kademesi yok
Ve kapımı bikac kez kontrol ederim kapandımı diye (kontrol etme tikim var 😀)
Ve hayatımda çok hırsızlıga denk geldim
Zamanında int cafem soyuldu evimin celik kapısı kırılarak içeri girildi bişey çalınmadı ama kapım maddi hasar gördü
Cennet ulkemizde en çok çektiğimiz iki şey var
İlki hak hukuk adalet " Eşitsizliği "
İkincisi birbirimize karşı olan anlayışsızlığımız
Aslında bu soruya cevabım kısa iomaliydi ama yara yarayı açtı
Ben hepimizin tek yürek tek vücut olduğu daha huzurlu daha düzenli eğitimin barınmanın gülmenin yani insani olan duyguların eşit ve özgürce yaşanabilir olduğu bi ülke DİLİYORUM
kapılar eskiden kapanmazdı ne Anadolu'da ne Karadenizde nede egesinde ?
Sistem bizden çoğu şeyi çaldığını sanıyoya ? Sisteme burdan kocaman bi "naaaaaaaah" hediye ediyorum
Türkiye Cumhuriyeti dünyanın adalet terazisi ve kalkanıdır
Dünya tarihinin başlangıcı ortası ve bütünüdür
Rabbim bu ülke insanının bir araya gelip her zorluğu aştığı günleride görmeden ölmeyi nasib etmesin
Genelde alttan ve üstten iki kez kilitlerim. İşten veya gezmeden geldiğimde ailemin bir üyesi evde değilse bazen bir kez üstten kilitliyorum. Bir tek tatile giderken her iki taraftan üç kez kilitliyorum.
Direk çekerim kapıyı hırsız girse halime acır valla 1 hafta sonra tekrar gelir sürpriz olsun diye elsidi tv laptop tablet gibi şeyler bırakır gider bekar evinde ne bulacaksa artık 🤣