Merhabaa 🌸
Ben antremandaydım daha sonra eve döndüm. Normal bir gündü kısacası..
Siz bugünü nasıl değerlendirdiniz?

Merhabaa 🌸
Ben antremandaydım daha sonra eve döndüm. Normal bir gündü kısacası..
Siz bugünü nasıl değerlendirdiniz?

Ben 12 Haziran'da alanya'ya geldim Alanya'da kalıyoruz bir aydır burada zaman çabuk geçiyor Sabah 8.30 9.00'da uyanıyoruz kahvaltı yap öğlen oluyor ondan sonra babam bir şeylerle oyalanıyor etrafta komşularla sohbet ediyoruz bir bakıyoruz akşam saat 8.00 olmuş öğleden sonra saat üçlü 5.00 arasında biraz uyku uyuyorum ondan sonra kalkıp 5 çay içiyorum ondan sonra dışarıda komşularla sohbet ediyorum haberlere bakıyorum iyi bir film olursa izliyorum akşam yemek yiyorum arkasından tekrar çay içiyorum ondan sonra yatıyorum gün böyle geçiyor işte haftanın bir günü veya iki günü fizik tedaviye gidiyorum, hava eğer serin ya da güzel olursa fark var belediyenin parkı oraya gidiyorum.
Bir hafta önce yeniden fitnesse başladım Brown. Her günüm güzel geçiyor. Daha da güzel olacak inşallah. Seviyorum hayatı, insanları, en çok da kendimi. Yarından itibaren sigarayı da bırakıyorum. Giyim kuşam konusunda tamamen frenk oldum. Saç bakım, cilt bakım desen o da var.
Ne zaman bir salon erkeğine dönüşürsem o gün KS'de profilimi yayınlayacağım. Herhalde MASTER olacağım zamana kadar bu süreç tamamlanır diye düşünüyorum. Bu arada sen de her zamanki şık ve gitsin Browni. Göz kamaştırıyorsun.
aman tanrim o afirliklari nasil kaldiriyorsun. ne kadarda guclu bir kadin uwwww gelde etkilenme sjsjsjsjsj
Biraz öyle ya övünmek gibi olmasın 😏😂
bilek guresi yapmamiz lazim ne kadar gucluymussun 😏😂
Bugün pazar çoğu yer çalışmıyor gezmek istiyordum olmadı evde gecirdim bugunu
Cevap
20Cevap
İşe git gel ile geçti ama hızlı geçti bugün şimdide duş alıp arkadaşın doğum gününe gidicem
Güneş yanıklarımı güneşten korumaya çalışarak mıntıka temizliği yaptım bütün gün😅
Gittiğin spor salonu müşterim :)
Dumbell bizim markamız :)
Eskiden getiriyorduk gerçi.
Farkında olmadan ayaklarının ucunda geçmiş, bana sorarsan uyuduğumu sanıyordum. :D dfgdfgadfg
meyve topladım. biraz ağır spor yaptım. yürüyüş yaptım.
sınava girdim bu gün dgs sonra kısa bir tur ardından sıcaklardan eve kaçış hepsi bu kadar:)
Otelde yatarak uyuyarak.. 45 derece sıcakta gezemiyorum 😀
Oldukça klasik bir pazardı.. Öğlen uyan, dışarı çık, akşam gel, duş ve çay keyfi..
Sahile gidip çay içtim hayallerimi tazeledim biraz.
Gündüz iş akşam ev temizliği yemek biraz da oğlumla oynuyorum bu
Yılda geçirdim ya yazlıktab eve döndük
Her zaman olduğu gibi bugünde çok boş geçti.
Deniz kum güneş ve seks
2 kere denize girdim daha ne olsun
Günümüzü geçirdik ya dinlenmeye çalıştım
Evdeydim işe gidiyorum sabaha kadar işteyim yani
Ben spora gidemiyorum ufaktan sakatlandim :/
Günüm Hamburg gezisi ile geçti.
İdare eder ne çok iyi ne çok kötü
Güzel geçti
Harikasın be
Ne tayt öylr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?