Annenizle sizin de sorunlarınız var mı? Benim ki Hazirandan beri ne giysem ne yapsam her şeye karışmaya başladı. 26 yaşındayım hayatım boyunca ilk defa geçen yıl mezuniyette elbise giydim oda mecbur diye. Evde bir sürü kıyafetim yarım kol ve crop tarzı ama. Evde bir tane şortun ve bir kaç tane elbisem var. Bıktırdı beni bu çok açık bu olmaz buna bakarlar vb demeye başladı. Resmen millet bakıcam diye Annem beni kısıtlamaya başladı ve sürekli daralıyor. Onu giyme bu olmadı bu böyle şu şöyle. 26 yaşındayım ve her yere annemle gidiyorum ne var yani. Bu yıl inadına elbise ve şort giymek istiyor canım. Akşama düğün var ne giyicem diye hala kara kara düşünüyorum. ☹️ Dün akşam yaşıtlarım utanmasa her yerini açacak ben kot ve file uzun kol giydim üstüne yağmurluk 😬 yaşıtlarım sa evli rlindne ayrılmış cocukları dhai var mini elbiseler giyiyorlar
Güncellemeler
+1 yıl
Ne güzel önceden sivilceliydin arada kayboluyordun dedi. Şimdi herkese bakıyor evlilik düşünüyor yaşlı teyzeler sürekli beni evlendirme çabasında
Annem neden 26 yaşına girmeme rağmen bir kapatma çabasında neymiş millet bakıyormuş?
Millet mş bakıyormuş anne de millet çarşaflıya da bakıyor onların sapıklığı. Ha bu arada sen Özgürsün 25 yaşında sınır koy annene
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bana ekstra bir bakıyorlar. Sevgili yapmadım bilerek. Çevremde de sevilen sayılan briyiim. Ama dua vb de ederim ama saçım açık konuşmalarım inşallah bu MaşaAllah olunca normal sıradan İstanbul yerlisiyiz işte. Ama teyzeler olsun cocukları olsun bu dönem bana bir artış var nedense 🤷♀️ bir alamadılar bitti beni 😂😂
Şort ve elbise giymek nesi yanlış? 26 yaşına girdim herkes beğenir herkes sever sayar. Teyzeler talip oluyor sürekli. Evlilik de düşünmüyorum. Bir yanlışım da olmadı. Temiz iyi Aile cocuğu yum nedir bu baskı? Evde varken giydirmiyor
İyide erkekler tamam beğenip bakıyor bazen sinir olup küfür de ediyorum. Fakat Amcalar cidden insan fazlalığı ya. Yanımda annem var iş atmıyorum gelmiş hala bakıyor. Benim ne suçum var? Teyzeler yine aynoplum var alalım seni öteki der seni ne zaman eblendiriyoruz diğeri der sen ne zaman git en ne bu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Millet mş bakıyormuş anne de millet çarşaflıya da bakıyor onların sapıklığı. Ha bu arada sen Özgürsün 25 yaşında sınır koy annene
Bana ekstra bir bakıyorlar. Sevgili yapmadım bilerek. Çevremde de sevilen sayılan briyiim. Ama dua vb de ederim ama saçım açık konuşmalarım inşallah bu MaşaAllah olunca normal sıradan İstanbul yerlisiyiz işte. Ama teyzeler olsun cocukları olsun bu dönem bana bir artış var nedense 🤷♀️ bir alamadılar bitti beni 😂😂
Ne alaka benim söylediğim ile. Annene nasıl sınır koyamadığı belli bu zeka ile birilerinin sözleri ile yaşamaya devam edersin yarında kocan kısıtlar
Kardeş şimdi şöyle bir şey var bizim çoğumuz müslüman bir ülke kalıptan gelme şeyler vazgeciremezsinno düşünceden anlayışla karsila
Hahaha ne güzel anlatmışsin. Annelik duygusu işte. şimdi kızacaksin ama belki birgün sende anne olunca ayni düşüneceksin
Bence evlen git o evden
He oldu Annem böyle eşim de iyice mal olsun.
Anneni seçemezsin ama eşini seçebilirsin tabi aklın varsa
Geçen gün çocuk paraysa para evde araba her eşy ama kapanıcaksın dedi ☹️
Çok mu arıyorsunuz bunları yahu.
Arasam neyse 😂 sürüyle mübarek. Ya beyaz tekisin diye kadın olmaz bakıyorlar diyor
Sende acmak istiyorsun anlaşılan
Şort ve elbise giymek nesi yanlış? 26 yaşına girdim herkes beğenir herkes sever sayar. Teyzeler talip oluyor sürekli. Evlilik de düşünmüyorum. Bir yanlışım da olmadı. Temiz iyi Aile cocuğu yum nedir bu baskı? Evde varken giydirmiyor
Önemli olan seni acık giyince insanların begenmesi mi? Abartı olmayan şeyler tabiki giyilebilir
Ben kendim için giymek istiyorum. Hayatım da küçükken şort ve elbise giydim. Bıktım pantolonlar sıkıyor artık
İnsanların bakışlarından rahatsız olmuyor musun
İyide erkekler tamam beğenip bakıyor bazen sinir olup küfür de ediyorum. Fakat Amcalar cidden insan fazlalığı ya. Yanımda annem var iş atmıyorum gelmiş hala bakıyor. Benim ne suçum var? Teyzeler yine aynoplum var alalım seni öteki der seni ne zaman eblendiriyoruz diğeri der sen ne zaman git en ne bu
Sende haklsın🤣🤣🤣 gögüs dekoltesi var mı
Hiçbir şey yok ya. Bildiğin kollar ve dizden dört parmak yukarıda bu yani olay bu
Hmm işte bakacak olan bakıyor. belki de fiziğinden kaynaklıdır
Evet fiziğim düzgün beyaz tenli Ela gözlü kumralım. 170 51 kilo
Oooo bakan olur tabiki beyaz ten düzgün fizik. bakan cok olur hemde☺️
Eee napalım? Millet bakıcam diye değişik eşyalara mı giymeyelim
Giy ya sana bişey demedim..
Zaten evlilik çağına da gelmişsin