Annem neden 26 yaşına girmeme rağmen bir kapatma çabasında neymiş millet bakıyormuş?

Annenizle sizin de sorunlarınız var mı? Benim ki Hazirandan beri ne giysem ne yapsam her şeye karışmaya başladı. 26 yaşındayım hayatım boyunca ilk defa geçen yıl mezuniyette elbise giydim oda mecbur diye. Evde bir sürü kıyafetim yarım kol ve crop tarzı ama. Evde bir tane şortun ve bir kaç tane elbisem var. Bıktırdı beni bu çok açık bu olmaz buna bakarlar vb demeye başladı. Resmen millet bakıcam diye Annem beni kısıtlamaya başladı ve sürekli daralıyor. Onu giyme bu olmadı bu böyle şu şöyle. 26 yaşındayım ve her yere annemle gidiyorum ne var yani. Bu yıl inadına elbise ve şort giymek istiyor canım. Akşama düğün var ne giyicem diye hala kara kara düşünüyorum. ☹️ Dün akşam yaşıtlarım utanmasa her yerini açacak ben kot ve file uzun kol giydim üstüne yağmurluk 😬 yaşıtlarım sa evli rlindne ayrılmış cocukları dhai var mini elbiseler giyiyorlar
Güncellemeler
+1 yıl
Ne güzel önceden sivilceliydin arada kayboluyordun dedi. Şimdi herkese bakıyor evlilik düşünüyor yaşlı teyzeler sürekli beni evlendirme çabasında
Annem neden 26 yaşına girmeme rağmen bir kapatma çabasında neymiş millet bakıyormuş?