Doğuda aile baskısı ile büyüyen bir kızı gelecekte neler bekleyecek, neden kızlar Doğuda hep baskı yiyor?

(LÜTFEN CEVAPLAYINIZ. BU SORUMUN CEVAPLARI BENİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ VE FAZLA YORUM OLMADIĞI İÇİN GENE PAYLAŞIYORUM.)
Doğuda kız olmak çok zor. Ben bu yaşıma kadar okuldan eve, evden okula gittim geldim, yaşamım böyle geçti. Daha arkadaşlarımla doğru düzgün kafeye gidemiyorum. Neden bu hayatı yaşıyorum, amacım illaki o saçma sapan rezilliklere bulaşmak değil. Medeni bir şekilde yaşamak istiyorum artık. Aile içinde düzgün otur, eve erken gel, kiminle buluşuyorsun, erkek arkadaşın kim, nereye gidiyorsun? Gibi sorgu cümleleri, genellikle birey evlenene kadar sürer. Ailesi, bu davranışları kızını korumak için yaptığını öne sürse de aslında kendileri de bu yetiştirilme tarzı ile yetiştirilmiş bireyler olarak bu etkinin altındadırlar ve çoğu zaman hiç sorgulamadan bu davranışları sürdürürler.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncell, yorum!
Doğuda aile baskısı ile büyüyen bir kızı gelecekte neler bekleyecek, neden kızlar Doğuda hep baskı yiyor?