Yengem için abim bana kızıyor?

Abim uzman çavuş. Aile götürülemeyen yere çıktı görevi. Şimdi bizim yaşadığımız şehirde herkes seferber oldu gelin hanıma kiralık ev arıyoruz. Bizim yaşadığımız şehir küçük ve kiralar ortalama 3 4 bin. Yaklaşık 20 gün önce buraya gelip önce doğum yaptı herkes o zamandan beri ev arıyor. Onun ailesi, bizim ailemiz, abimin arkadaşları ve arkadaşlarının ailesi yani herkes. Ev buluyoruz bulmasına ama hiç birini beğenmiyor. Dediğim gibi şehir küçük ve kiralık ev çok az. Bu kadın ne istiyor onu da anlamış değiliz. Kendisi hiç bişey yapmıyor, herkes hizmetçisi gibi yapılanı da beğenmiyor. Bu güne kadar hiç sesimi çıkarmadım ama bugün çok sinirlendim bu sıcakta akşama kadar ev arıyoruz cidden. Kimse senin hizmetçin değil yeter artık dedim diye gitmiş abime söylemiş abim de ben size nasıl güvenip emanet edicem diyor. Sanki işkence etmişim gibi. Ben öyle gıcık görümcelik yapan kızlardan da değilim yani normalde hiç öyle muhabbetim bile yok kendisiyle. Fazla samimi olmak istemiyorum ve karışmıyorum. Ama herkesi köle gibi kullanıp sanki padişahın karısı gibi davranıyor ilk defa bişey dedim. Abim de bana kızıyor. Çok zoruma gitti Bunlar niye böyleler ya
Yengem için abim bana kızıyor?