Yardım edin deliriyor muyum yoksa?

Arkadaşlar aşkından ölüp bittiğim bi çocuk vardı biz yaklaşık 2 yıl önce tanışmıştık o süreçte sadece 3 4 Ay konuşmadığımız zaman olmuştu o arada e isimli bi kız hayatına almış ( kıza deli dolu sevdiğini söyleyip durdu bana zaman içinde) sonra biz 3 4 Ay sonra tekrar konuşmaya başladık kızdan benim sonra haberim oldu neyse bana kız için çok bunaltıgini falan söylüyordu uyusmasizlar vs vs bizde çok güzel ilerlerken ben onun yanına gittim uzak şehirde yaşıyordu o süreçte canımı çok yaktı hep o kızdan vs bahsetti gelelim şimdi ki konuya biz yine 3 4 Ay konuşmadık bana bi kaç hafta önce yazdı çok samimi olmadan iletişime giriyorum fakat aklim hep o kızda ve kendisinde sürekli kafamda kuruyorum kızı unuttu mu acaba kızı mı özlüyor kızı stakliyprum tw de paylaştıklarına beğenilerine bakıyorum sürekli kız da sanki unutamiyor kız da onu düşünüyor diye kuruyorum da kuruyorum sürekli çünkü kızı bana çok abartmisti qoyle güzel böyle güzel istediğim gibi falan xiye durmadan aklım ikisinde çok kuruyorum napicam bilmiyorum acaba gerçekten birbirlerini mi düşünüyorlar yoksa unuttular mi
Yardım edin deliriyor muyum yoksa?