Anlamıyorum anne tarafında ne buluyorsunuz?
Baba tarafı teklerr
Baba tarafı teklerr
benim kuzenim falan yok bi dayım bi amcam var. amcamdan nefret ediyorum. dayım evli değil o yüzden kuzenim yok. amcamın çocuklarınıda kuzenden saymıyorum. biri yeni doğdu zaten diğeri ilk okulda mı ne.
anne tarafından annemin teyzelerinin çocuklarıyla yani abla veya abilerimle daha iyi anlaşıyorum. tabi yine aşırı bi samimiyetim yok. bana kalırsa akrabaya gerek yok.
Cevap
13Cevap
Hiç birini sevmiyorum. kuzenlerim var sadece onlarla iyi anlaşırım ama diğer akrabalarıma uzağım zaten genel olarak da görüşmediğim için taraf seçemem pek
Anne tarafım şampiyonlar ligi gibi olduğundan anne tarafı.
İki tarafı da sevmiyorum. Çocukken hepsini severdim. Büyüdükçe daha iyi görmeye başladım. 1. dereceden akrabalarımdan 30 senedir gormediklerim var.
Baba tarafını sevmiyorum çünkü orada kızla tanıştım belayla muhattap oldum baya şeyler oldu sonra kuzenle olan durumlar sonra kuzenin arkadaşıyla sonra kuzenin kardeşiyle
Benim baba tarafı elle bulup secilmis gibi onun bunun çocuğu dmdhdjjdhdhd kuzenime selam bile vermem. Dedemden nasıl öyle insanlar üremis hala anlamam
Acaba çocukların, ileride kimin tarafını sevecek kdjcjjsf
Halalarini severler amcayı oyunda eksik adam lazımsa çağırırlar nine de azıcık dozunda iyi
Muhtemelen de anne tarafı fazla sevilir
Anne tarafım komedi gibi ama fazla sinirliler, baba tarafım ise dram gibi... Bundan dolayı iki tarafıda sevmiyorum😕.
ikisinide seviyorum ama anne tarafını daha çok seviyorum
Kendi kurduğum aile tarafımı ksksjss çünkü ben kurdum
İkisini de sevmem.
Aslinda hic biri ama ille sececeksem anne tarafi
Mümkünse iki taraftan da uzak bir hayat
İki tarafı da sevmem.
Hiçbir tarafi sevmiyorum
Baba tarafını biraz daha severim
kesinlikle baba tarafı
Hiçbiri hepsi birbirinden beter
Hic biri
Anne tarafı daha iyi