Aile & Toplum Haftasonu planınız ne bakalım? lolly_gag Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Benim gördüğünüz üzere sabah kalkar kalkmaz markete gönderildim 😊 sonra da yemek yiyip spora gideceğim. Akşam da ev stylaa. Bakım falan yaparım büyük ihtimal. Sizde planlar ne? Haftasonu planınız ne bakalım? Cevapla Fal Soruları Market Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Bukern Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Yeni uyandım muhtemelen biraz kafamı toparlayıp çalışırım.Buarada spor yapan kadın candır 0 1 Yorumla lolly_gag +1 yıl 🤗 Yorumla
Karga1993 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Dün sabah 8 de işe geldim, bu akşam 5.5 a kadar hala hala burada dururum. Sonra da full yatış 😅 0 2 Yorumla lolly_gag +1 yıl Ohh yolla gelsin tatili skfksk Yorumla Karga1993 +1 yıl 36 saatlik işten sonra 12 saat uyurum miss gibi.. kutsal cumartesini kaçıracağıma üzgünüm 😅 Yorumla
umursamazbirkedy_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Sabah işlerimi halledip yüzmeye gideceğim sonra yine çalışacağım. 0 1 Yorumla lolly_gag +1 yıl Yüzme en sevdiğim Yorumla
hael8885 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 359 cevap paylaştı. Fiziğini beğendim canım <3 Ailemle gezmece planım ama burada da olurum. Sevdim siteyi. 0 2 Yorumla lolly_gag +1 yıl Ay keşke bende beğensem akkgkdksk. Aileyle vakit geçirmek en güzeli. Ayy belki bende akşam annemi çıkarırım dışarı 😋 Yorumla hael8885 +1 yıl Güzel oluyor, nişanlımda kalmıyorum 1 haftadır. Ailemle de güzel vakit geçiriyorum. Tadını çıkar bence de çıkarıp :* Yorumla
Rakıtürküdeniz Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Çalışıyorum 🙃 erken çıkıp annemlere uğricam sitem ediyorlar gelmiyorsun diye 0 2 Yorumla lolly_gag +1 yıl Haklı kadın Yorumla Rakıtürküdeniz +1 yıl Koşturmaca reis ihmal etmemeye çalışıyorum Yorumla
Aptalarpekcok Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Bir kaç saat kadar oturcam şarkı dinlicem sigara kahve ondan sonra işim var öyle 0 2 Yorumla lolly_gag +1 yıl Kolay gelsin Yorumla Aptalarpekcok +1 yıl Teşekkür ederim sağol Yorumla
Fukibaba Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Planım şu; güzel bir kız bulup beraber eğlenmek 0 4 Yorumla lolly_gag +1 yıl 🤦🏼♀️ Yorumla Fukibaba +1 yıl Seni buldum ama o kadar güzel değilsin Yorumla lolly_gag +1 yıl Beni bulduğunu kim söyledi? Yorumla Fukibaba +1 yıl Yav görsen nutkun tutulur Yorumla
benyoğom Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Akşam üstü mangal + rakı yapacağız. gece ederiz zaten masada 0 1 Yorumla lolly_gag +1 yıl Abiiii missss ya Yorumla
şahinn1 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 35% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gece 3 gibi Marmaris e gidicem yeni tatil den geldim erikli den ama olsun yine gidicem 😄 0 0 Yorumla
aydelirdimaytenkos Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Film, çekirdek kola yüksek ihtimalle. Spora devam girll💪🏻✨ 0 0 Yorumla
alicabbaringirnatasi Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl yataktan kalkmayi düşünmüyorum ölü taklidi yapcam 1 1 Yorumla lolly_gag +1 yıl Hahahaahhaha mantıklı çok sıcak Yorumla
1Garaguzzu Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Bu sıcakta sadece denize giderim. O da akşama. 0 1 Yorumla lolly_gag +1 yıl 😉
nostaljiask Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Spor yapan kız candir 🥰🥰🥰🥰🥰 0 2 Yorumla lolly_gag +1 yıl 🤗 Yorumla nostaljiask +1 yıl 🥰🥰🥰iyi sporlar Yorumla
KorkusuzCZFT Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 86% +1 yıl Kadikiye gecerim 0 3 Yorumla lolly_gag +1 yıl Tek mi Yorumla KorkusuzCZFT +1 yıl Evet Yorumla KorkusuzCZFT +1 yıl Kadikoye gecme ihtimalin mi? Var Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 974 cevap paylaştı. İlk iş uyanabilmek 0 8 Yorumla lolly_gag +1 yıl Ya 7 de uyandım ya 7’de üfff skfksk Yorumla Pipetpipet +1 yıl Kaçta uyudun ki. Bende 4 te uyandım 10 da kalktım Yorumla Pipetpipet +1 yıl 4 te uyudum Yorumla lolly_gag +1 yıl 00.30 gibiydi ya. İşten dolayı alışmışım Yorumla Pipetpipet +1 yıl E erken sayılır uyuma saatinde 6 saatte insan uykusunu almış oluyor zaten Yorumla Pipetpipet +1 yıl Meslek ne Yorumla lolly_gag +1 yıl Mühendisim sen Yorumla Pipetpipet +1 yıl Memur Yorumla
BaLLROG34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 41% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 585 cevap paylaştı. Pub'ta Takıldım akşam 9'dan gece 2'ye kadar 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. yazık ya:) 0 1 Yorumla lolly_gag +1 yıl 🥲 Yorumla
Yujiİtadori Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 102% +1 yıl Çalışcam 0 2 Yorumla lolly_gag +1 yıl Üzdüü Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Maalsef dndjf Yorumla
HardFastFierY Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 708 cevap paylaştı. Şimdi denize gidicem 0 0 Yorumla
istanbully34-6 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl Ne bakımı mesela 0 2 Yorumla lolly_gag +1 yıl Saç/yüz/tırnak planlıyorum skgkfks Yorumla istanbully34-6 +1 yıl Mmmm çok seksi geldi bakımlı kadinlari çok severim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Yeni uyandım muhtemelen biraz kafamı toparlayıp çalışırım.
Buarada spor yapan kadın candır
🤗
Dün sabah 8 de işe geldim, bu akşam 5.5 a kadar hala hala burada dururum. Sonra da full yatış 😅
Ohh yolla gelsin tatili skfksk
36 saatlik işten sonra 12 saat uyurum miss gibi.. kutsal cumartesini kaçıracağıma üzgünüm 😅
Sabah işlerimi halledip yüzmeye gideceğim sonra yine çalışacağım.
Yüzme en sevdiğim
Fiziğini beğendim canım <3 Ailemle gezmece planım ama burada da olurum. Sevdim siteyi.
Ay keşke bende beğensem akkgkdksk. Aileyle vakit geçirmek en güzeli. Ayy belki bende akşam annemi çıkarırım dışarı 😋
Güzel oluyor, nişanlımda kalmıyorum 1 haftadır. Ailemle de güzel vakit geçiriyorum. Tadını çıkar bence de çıkarıp :*
Çalışıyorum 🙃 erken çıkıp annemlere uğricam sitem ediyorlar gelmiyorsun diye
Haklı kadın
Koşturmaca reis ihmal etmemeye çalışıyorum
Bir kaç saat kadar oturcam şarkı dinlicem sigara kahve ondan sonra işim var öyle
Kolay gelsin
Teşekkür ederim sağol
Planım şu; güzel bir kız bulup beraber eğlenmek
🤦🏼♀️
Seni buldum ama o kadar güzel değilsin
Beni bulduğunu kim söyledi?
Yav görsen nutkun tutulur
Akşam üstü mangal + rakı yapacağız. gece ederiz zaten masada
Abiiii missss ya
Gece 3 gibi Marmaris e gidicem yeni tatil den geldim erikli den ama olsun yine gidicem 😄
Film, çekirdek kola yüksek ihtimalle. Spora devam girll💪🏻✨
yataktan kalkmayi düşünmüyorum ölü taklidi yapcam
Hahahaahhaha mantıklı çok sıcak
Bu sıcakta sadece denize giderim. O da akşama.
😉
Spor yapan kız candir 🥰🥰🥰🥰🥰
🤗
🥰🥰🥰iyi sporlar
Kadikiye gecerim
Tek mi
Evet
Kadikoye gecme ihtimalin mi? Var
İlk iş uyanabilmek
Ya 7 de uyandım ya 7’de üfff skfksk
Kaçta uyudun ki. Bende 4 te uyandım 10 da kalktım
4 te uyudum