- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılEşinizle bu konuda konuşmanız ve ona neden bu kadar üzgün olduğunuzu anlatmanız gerekiyor. Ona, annesini yemeğe çağırmadan önce sizinle konuşması gerektiğini ve sizin sınırlarınızı saygı duyması gerektiğini söylemelisiniz. Ayrıca, hamile olduğunuzu ve müsait olmayabileceğinizi de hatırlatmalısınız. Eşiniz bu konuda anlayışlı olmazsa, daha ciddi adımlar atmanız gerekebilir. Örneğin, onunla bir süreliğine konuşmayı kesebilir veya bir evlilik terapistinden yardım alabilirsiniz. Eşinizin davranışı, sizin için zor bir durum. Ancak, bu durumu sakin ve olgun bir şekilde ele almanız gerekiyor. Eşinizle konuşmanız ve ona neden bu kadar üzgün olduğunuzu anlatmanız gerekiyor. Eşiniz bu konuda anlayışlı olmazsa, daha ciddi adımlar atmanız gerekebilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim bir süre konuşmamaya karar verdim zaten..
En İyi Cevaplar
Asagida bir tartisma almis gidiyor, yazik, insan annesini tabiki de istedigi zaman cagirir, ama esi de rahatsiz oldugu konulari tatli dille soyler, butun mesele yemek mi? Disardan soylemeye calisirsiniz olur biter ama bunu guzelce soylersiniz, ne kaba insanlar yazmis kendimi kullandirtmam, yok ben den izin almasi lazim falan. Batsin yapacagimiz yemek sizin. Once guler yuzlu insan olun sonra yemek gelir. Bir evladin en degerli varligi annesidir boyle kucuk seylere takilan hasta esleri olamaz, nitekim konusmayacam, devam ederse uyaracam vs diyen kafa yapisi kendisi ile o yuceler yucesi melegi kiyas yapiyorlar, birde bunu ortmek icin yemegi ben yapiyorum diyorlar, Onun annesi karsiliksiz menfaatsiz evladini seviyor sizin gibi menfaat-karsilikli beklenti yok, zaten Anne olmadan anlamayacaginiz birsey ama olunca da gider kendi cocugunuzun gelinine rahatsizlik verirsiniz siz, cunku bakisiniz problemli, bu kafa yapisinin oglu olunca daha kotusunu gelinine yapar. Ama kendi esinin annesini annesi gormez yalandan anneme verdigim saygiyi ona da gosteririm der ama bunlar yapmacik cumlelerden oteye gecmez. Eger derdiniz rahatiniz ise, o baska, ama derdiniz gercekten zorlaniyorum vs ise (bu bazilari icin gecerlidir) esine guzelce dersin iyi ettin de, yemegi nasil yapsak ben rahatsizim biraz, disardan soyleyelim mi bugun vsvs yani bir cozum bulursun, sozde cok sevdigin esinin sozde cok sevdigin annesine sozde saygiyi gosterirsin. Kime anlatiyorum bunlari, cok sevudigini iddia ettigi esinin biricik annesine yemek yapmayi, kendini kullandirma goren bir kafa yapisina. Konusmayi bilmeyen ama hemen karsilik vermeyi planlayan zihniyetlere. Yoksa tabiki de cocuk soylesin onceden esine, mumkunse yemegi hic esi yapmasin ama hayat bu, aniden telefon da konusurken cok sevdigi biricik annesini arada konu konuyu acarken evine davet etme surefire ulasan bir evlada burada saydirmak, topu topu bir yemek icin... Bunlara yuz verirsen diyip aile baglarini koparan zihniyete ne denir ki? Oysa bu insanlarin bir kismi is dunyasinda bu zihniyetle karsilasinca, yani aninda toplanti yapan, programi degistiren, erken cagiran, pat diye size is veren mudurlerine cit demezler cunku maas alirlar ama esleri bir kucuk degisiklik yapsa aileyi yikmayi prensip sayarlar. Yazik, cocugu annesinden uzaklastiran yalanci eslere lafim.
20 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence doğru bir davranış olmamış. O zaman dışarıdan yemek söyleyin son dakika olduğu için. Eşin ödesin, bak bakalım bir daha son dakikada misafir getirmeye kalkıyor mu? Ayrıca sen misafirle ilgilenecek onunla zaman geçirecek durumda olmayabilirsin, sadece dinlenmek ve yalnız kalmak istiyor olabilirsin..
02 Yorumla
Soran+1 yılHamile değilken de gelirdi hep ama sorun etmezdim şu an o kadar zorlanıyorum ki anlatamam
- +1 yıl
Sorun etmediğin için devam ediyor anlaşılan. Peki eşinle konuştun mu bu konuyu? Aman kimse darılmasin diye sorunları sorun etmemezlikten gelmeyeceksin..
+1 yılBence hiç gerek yok bu tarz tavırlara. Sizin de anneniz evinize yarım saat kala gelse eşiniz evi terk etse hoş mu yani? Bunun yerine oturun ayaklarınızı uzatın. Yorgun olduğunuzu ve yemeği dışarıdan söyleyeceğinizi belirtin. Bu kadar.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
- Aile & Toplum konusunda 691 cevap paylaştı.
s +1 yılÖncelikle sakin ol hiçbir şey olmamış gibi elinden o an için ne geliyorsa yap sen üstüne düşeni yap güzel bir şekilde ağırla. Daha sonra baş başa kaldığınız da tıpkı buraya yazdığın gibi eşine de anlat. Emirvakilerden hoşlanmadığını söyle. Hatta laf arasından eşinizin annesine de "daha erken haberim olsaydı hazırlık yapardım kek yapardım" vesayre de. O zaten anlar diye düşünüyorum.
12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapacağım cidden geçenlerde yine uzanıyorum eşimle film izliyorduk hemen kapıda bitti yine
- +1 yıl
Baştan mesafe koymazsınız hep böyle gider inanın bana. Hiç görüşmeyin demiyorum.. Ailesi sonuçta tabiki gelecek ama eşinizin ya da sizin her zaman sık sık görüşmemesi lazım. Fazla muhabbet de iyi değil. Musait değilim, bana gelmeden bir gün önce haber verirseniz benim için daha iyi olur ona göre kendimi hazırlarım dersin.
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBir şey soracağım annen hayata inşallah 🤲 ömrü uzun olsun annen sana gelmesi için sen eşinden izin mi alıyorsun o da annesini çatmak için izin almasına gerek yok bir de böyle bak eşim çağırmadi diyelim kendi geldi ilaki çağırınca mi gelecek bir lap diye aklına geldi size gitmek ve geldi ne yapican
124 Yorumla
Soran+1 yılAnnem gelmeden önce haber verir sonra gelir bir de sık sık gelip görgüsüz gibi rahatsiz etmez beni. Ama onun annesi öyle değil sanki dingonun ahırı yedi yirmi dört bizde
- +1 yıl
Görüş sahibi o kadar saçma yorum yapmışsın ki annesi geldiğinde tabii ki de izin almayacak eşinden çünkü yemeği yapan kadın adam mı yemeği yapıyor Adam mı hizmet ediyor kadın hizmet ediyor kadın yemeği yapıyor tabii ki de kadına sormak sorun haberi olmazsa kadın yemeği nasıl yapacak son dakika haberi olursan malzemesi yok belki işte bu konuları erkekler düşünemiyor siz kadın olarak düşünemeyince daha çok sinirleniyorum
Soran+1 yılya cidden anlamıyorum bu tipleri kendilerine yapılsa belki çok daha büyük tepki verecekleri şey bir başkasına yapılınca müthiş bir anlayışla sahipler..
Soran+1 yılanlayışa*
- +1 yıl
Hayır hayır aksine bu tip kadınlar böyle şeyleri hiç umursamıyorlar kendilerini köle gibi kullandırttırıyorlar emin ol yani bunları böyle kocaları köle gibi görüyor Bak ben de evliyim iki çocuğum var benim kayınvalidemle Biz çok yakın istediği zaman gelebilir yemeği falan sorun etmez ama eşim yemeğe çağırdıysa benim yemek yapmam gerekiyorsa bana bir sorsun isterim
- +1 yıl
@Huzurumkalmadıığğ evet ya köle gibi kullanıyorlar beni neden böyle deniyor nedense kayın valide sormadan bile gele bilir eşinde senden izin almaya mecbur değil dedim diye sende eşin de mecbur değil bir şey için izin istemeye siz kendinizi kulandirmayan hanımlar bir den bire geldi kayın valide ne yapacan ya da senin çocuğun olacak büyüyecek evlenicek demek ki çocuğun annem gele bilir mi mı diyecek sen demek ki ozleyip çocuğunu gidemezsin öyle mi vay be ne hayat ikisi de anne benim için her zaman kapım açık benim kendimi kulandiran kadın burada siz kulandirmayanlar öyle kedi anneniz değil diye hor görün
- +1 yıl
Kızın annesi anne de erkeğin annesi meşe ağacı mi
Soran+1 yılkendi adıma konuşacağım bir gün olsun hor görmedim kendi annemmiş gibi saygı gösterdim değer verdim ancak evime gelip benim açığımı yakalama derdine düşmüşse kusura bakmasın ama kabul edemem böyle bir şeyi ve eminim ki hiçbiriniz kabul etmezsiniz sizin gibi düşünenler yüzünden kadınlar köle gibi kullanılıyor sadece kayınvalideyi memnun etme algısı oluşuyor..
Soran+1 yılHer iki tarafın annesi de kıymetli tabi ki ama hamile birine bu kadar yüklenilmez bunu en iyi siz anlamalısınız
- +1 yıl
Kadınlar köle gibi kullanılıyorsa kendini kulandirmasinlar bu benim ne düşünüyorum diye mi mı kullanıyorlar sanki hem kimseyi de memnun etmeye uğraşmıyorum böyle şeyler memnun etmeye uğraşmak ile olmaz sevgi saygı olsun yeterli
Soran+1 yılÇok çelişkili konuşuyorsunuz neyse ben anlatamadım galiba, yorum için teşekkürler.
- +1 yıl
Birincisi ben ileride iki oğlum var bu arada ileride oğlumun evine habersiz gitmem gelinim hamileyse sadece ona yardıma giderim karnımı doyurmaya gitmem �ki oğlum var karılarına benden daha çok değer versinler mutlu olsunlar tamam bu kafa yapısındayım sizin gibi kafa yapısında değilim yemeği Ben yapıyorsam kocam tabii ki de haber verecek siz ne biçim insansınız kendimi yemek yapıyor ama ben annemi çağırdığımda ona haber vermek zorunda değilim çünkü evi o çekip çevirmiyor yemeği o yapmıyor anladın mı bu
- +1 yıl
Çocuğuna gitmeyecek de demiyoruz ayriyetten tabii ki de bilir ama arar haber verir geleceğim der gelin hamile der yemeği yapabilecek durumda mı der yani yemeğini yapar getirir benim annem öyledir gelinine gitmiyor yemeğini yapar götürür benim kayınvalidem de öyledir Allah razı olsun ben yemek yapıyorsam o evde son yarım saatte haber vermez
- +1 yıl
@Huzurumkalmadıığğ anladim ne güzel inşallah size de aynı gelin tarzı düşmez sonra git üzül ben ogulumun evine izinsiz gelemiyorum diye ne kadar kötü bir şey iyi günler
- +1 yıl
Sen zaten köle olansın Biz kendimizi kullandırtmıyoruz Ben eşim bana sormadan kimseyi çağır maz yemek yapabilecek durumda mısın diye sorar bu saygıdır ama ben ona sormak zorunda değilim çünkü evde yemeği ben yapıyorum ben hizmet ediyorum
- +1 yıl
@Huzurumkalmadıığğ ne güzel aferin sakın kulandırtmayın ama ben kulandiran olayım olur mu kim ne olduğu belli iyi günler
- +1 yıl
6 yıllık çok mutlu evliliğim varsa doğtu yapan benim
- +1 yıl
@Huzurumkalmadıığğ maşallah aferim sana peki neler yaptın evliliğin mutlu olması için çok mu çabaladın
- +1 yıl
Çabalamadım. Gerekli yerde sınır gerekli yerde sevgi verdim. Olduğum gibi davrandım kocam beni başında taşıdı bende onu sahiplendim olay budur.
- +1 yıl
@Huzurumkalmadıığğ maşallah çabaların boşa gitmemiş demek devam çabala biraz daha belki kayın valide sultan istediğin gibi olur
- +1 yıl
Evde kalmış bir baltaya sap olamamış ezik kızlardsn nağmeler hayatum 172 boyunca 60 kg üniversite mezunu yurt dışında doğmuş bir kadınım ben. Beni her erkek ister kendin gibi sanma
- +1 yıl
@Huzurumkalmadıığğ A ne demek ya kendim gibi asla sanmam bu imkansız bir şey beni her erkek istemesine gerek yok benim eşim istiyor o yaterli bana üniversite okumak ile insan olunsa neye bana boyu yazıyor 🤣🤣çok kıskandım şimdi iyi ki üniversiteye gitmedim böyle olacaksaydim istemem bir ben bir ilişki için çabalamam hiç bir şekilde iki tane ogulun var ne güzel Allahim bağışlasin benim de üç tane ogulum var 🥰 bana üniversite boy kilo gibi şeyler ile gelme canım
- +1 yıl
Uzun uzun ezik ezik yazmışsın dksşcjdjdo yarın kocan seni boşasa bok gibi kalırsın ama ben okudum mesleğim var istediğim gibi çeker giderim. Ya...
- +1 yıl
@Huzurumkalmadıığğ ever ezik ezik yazdım çünkü Türkçe okumadım yavrum benim çekip gidecek olsaydın böyle şeyler yapıyor kayın validen diye çoktan giderdin bir şey de çabalamak istemezdin bana Türkçe öğretmeni ol nasıl olsa okumuş birisin hadi by ben gidiyorum eşime ve kayın valideye kölelik yapmaya fazla uzatmaya gerek yok bu konuyu hiç bir yere varmaz en iyi ben kölelik yapmaya gideyim 🤣 hadi iyi günler
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet sonuçta ne olursa olsun misafir geliyor sizde mahçup olmamak adına hazırlıksız yaklanmak istemezsiniz fakat bir yanlışı başka bir yanlışla düzeltmek bence daha büyük bir yanlış olur.
Kısas a kısas durumu sizi de eşinizden farksız kılar bu çözüm değil.10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMisafir annesi de olsa sana önceden haber vermek zorunda sen ona göre hazırlığını temizligini yaparsin benim babamda öyle kafasına göre çağırır elimiz ayağımıza dolaşır birde kalabalık misafir cagiriyo gelde delirme önceden haber verse zaten sorun yok bence annesi gelsin normal karşıla o gittiğinde baya tepki göster annesine belli etme o zaten açık arama peşinde olur aranızda sorun olduğunu anlamasin
09 Yorumla
Soran+1 yılayyy anlayan birilerinin olması beni o kadar mutlu ediyor ki..
Cevap sahibi+1 yılErkeklerin çoğu anlamamıs ama biz kızlar bu derdi çekiyoruz onlar yan gelip yatıyorlar bı haber verecekler onu bile beceremiyorlar
Cevap sahibi+1 yılYan gelip yatıyorlar derken işten bahsetmiyorum misafir geldiğinde bardağını alıp kendi çayını bile doldurmaktan aciz kisilerden bahsediyorum *
Cevap sahibi+1 yılAyrıca yardımcı olsalar ellerine de yapışmaz
Soran+1 yılÇayı ben dolduruyorum valla
Cevap sahibi+1 yılAl işte üşengeç her şeyi kadından bekleyen insan tipi valla çekilmez birde sen hamilesin Allah yardımcın olsun kaç ayliksin bu arada
Soran+1 yılAllah razı olsun 8 aylık
Cevap sahibi+1 yılYaa birde az kalmış doğumuna seni anlaması azim stres yaptırması lazım bizim bı komşumuzun kızı vardı o da 8 aylıktı kaynanayla yaşıyordu ve o haliyle gitmiş bir sürü iş yaptırmış gece de ağrısı çok olmus erken doğum yaptı onlar yüzünden Allah'tan çocuğa bir şey olmadı sen çok dikkat et kendine yorma kendini laf ederse etsin bura kirli bu yemek olmamış vb derse ağrım var yapamıyorum hastayım de çocuğundan önemli değil hiçbir sey stres yapmamaya çalış annesi gidince baya surat as ağrım var falan de seni anlaması için tabi hoduk degilse anlasin bı zahmet bı yemeğe götürsün veya hediye alsin
Soran+1 yılEşim ev işlerinde yardımcı oluyor sağolsun ama kaynanam keşke hiç gelmese ya cidden böyle şeyler yaptıkça çok rahatsız oluyorum
+1 yılVay arkadaş sanki Cumhurbaşkanını çağırmış. Kadın senden saray sofrası beklemiyordur evde ne varsa eşin ile birlikte hazırla ver hamile hamile anana gitmeye üşenmiyorsun da kaynanaya bir tabak yemek vermeye mi üşeniyorsun 😃
14 Yorumla
Soran+1 yılEn azından haber vermeli böyle aniden girip çıkılmaz ev sonuçta benim özelim rahat hissettiğim tek mekan
Soran+1 yılHamile olunca çok zor oluyor anlayamazsın
- +1 yıl
Ablacım tamam da olmuş etmiş konuşursun eşinle bir daha böyle yapma önceden haber ver ki mahcup olmayalım ben daha güzel şeyler hazırlarım de. Sen sanki dünyan başına yıkılmış gibi ortalığı ayağa kaldırıyorsun sanki. Bu seferlik böyle olsun
Soran+1 yılBir seferlik olsa tamam sıkıntı yok ama bir yıldır böyle hâl
+1 yılTamam hazırlık açısından haber vermesi gerekirdi de bu izin muhabbeti neyin nesi biraz genişletir misin? Yoksa ağzımı açıp gözümü yumarsam ağzımdan çıkan sözlere ben bile hayret edicem
03 Yorumla
Soran+1 yılAllah Allah sen de anlayışsızsın demek ki
Soran+1 yılHamile birini hıc mi anlamıyorsunuz ya
- +1 yıl
sen yorumu nerenden okuyorsun ve nerenden anlıyorsun. Gözünle okuyup da g.. üyle anlayanlaransın sanırım. Yaptığım yorumu iyice oku biraz genişlet yani açıkla demek istedim
Aile & Toplum konusunda 359 cevap paylaştı. Anasını da mı çağırmayacak? Nasıl egolar içindesiniz ya, ila ki bir şey mi hazırlamak lazım, dışarıdan sipariş edilir gerekirse. Çok garip insanlar var.
06 Yorumla
Soran+1 yılDışardan yemek siparişi vermiyoruz. En azından insan bi haber verir belki ev ya da ben müsait değilimdir üstelik hamileyim daha hassas olması gerekiyor
Soran+1 yılSen de 8 aylık hamileyken sık sık tak diye eşinin ailesi girip çıksın o zaman zırlarsın burada
Soran+1 yılKendinizi birazcık da olsa karşınızdaki kişinin yerine koyun eve aniden biri gelince insan o an müsait olamayabiliyor
Soran+1 yılHer iki günde bir evinde ve çok rahatsız oluyorum ilerde başınıza gelir umarım o zmn anlarsınız
- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşursun, söylersin bir daha benden habersiz misafir davet etme diye.. Saygısız ve anlayışsız insanlara tahammül edemiyorum. Çizgini çek ki ileride daha beter olmasın..
00 Yorumla
+1 yılayıp etmiş uygun bi dille uyar haber vermesini iste böyle bi şeyin daha yaşanmasını istemediğini söyle eğer onun için de çok spontane geliştiyse anlayış göster
00 Yorumla
+1 yılannenin evine git yorumlarq yazdıklarını okudumda her Tanrı'nın gününde de çağrılımaz ayrıca hamilesin yani rahat opman lazım ve senin rahatın engelleniyo
00 Yorumla
+1 yılHiçbir şey yapma sadece kendini açıkla rahatsız olduğunu söyle biraz mesafe koy. İnada bindirmeye gerek yok
09 Yorumla
Soran+1 yılSöylüyorum anlamıyor annem gelmek istiyor diyor bir de geldiğinde hiçbir şey beğenmiyor yaa Allah aşkına bir insanın hiç mi vicdanı sızlamaz hamileyim üstelik
- +1 yıl
Ben kartımı açık oynamayı seven biriyim. Eşime döner hiçbir şeyi beğenmiyor sinirimi bozuyor gelmeyecek derim yani. Bana ters geliyor kartları kapatma
- +1 yıl
K
Soran+1 yılZaten çocuk doğar doğmaz annem gile gideceğim geri de dönmem artık ağırlasın annesini bol bol
- +1 yıl
Evlilik bitirmek o kadar kolaysa sizin için bilemem
Soran+1 yılHer Allah'ın günü bu işkenceyi çekmektense bitsin daha iyi
Soran+1 yılBelki akıllanır biraz
- +1 yıl
E iyi peki siz bilirsiniz o zaman
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Eşinin yaptığı tabiki yanlış ama anneside belki bir anda geleceğini söylemiştir şimdi bunun için aranızdaki bağı zedelemeyin...
00 Yorumla
+1 yılGelebilir ne varki bunda oda sonuçta aileden biri bir yumurta da kırsan koysan çekinmemeniz gereken bir ortamdir aile.. biraz saygılı olun birbirinize
00 YorumlaHaklısın ev dağınık olabilir müsait de olmayabilirsin, en az 1 gün önceden haber verilmeli bence.
04 Yorumla
Soran+1 yılHaber verse cok güzel olur en azından hazirlanirim
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ya umursamamaya çalışacağım.🌸
+1 yılyapma yemeği böyle sorumsuzlukmu olur bide hamilesin
01 Yorumla
Soran+1 yılYapmadım zaten bı kahve yapıp gönderdim
+1 yılBunda yanlış anlayacak ya da moral bozacak bir durum yok ki. Yabancıyı çağırmamış sonuçta..
03 Yorumla
Soran+1 yılBak güzel arkadaşım mesele yabancı ya da yakınlık değil. Mesele haber vermeden çağırması belki ben o an müsait değilimdir hani olur ya hamileyim belki uzanıyorumdur evimi temizleyecek takatim kalmamıştır ve bu kadın anlayışlı yardımsever biri değil, açığımı yakalayıp el aleme anlatma derdine anladınız mı?
- +1 yıl
Ben aranızdaki diyaloğu bilemem ama yakınınız olduğu için daha çok yardımı dokunur düşüncesiyle yaklaştım..
Soran+1 yılhah işte öyle bir tip değil
+1 yılEğer yemeğe Sana sormadan çağırdıysa bi zahmet yapsın
01 Yorumla
Soran+1 yılyapsın aynen ya
+1 yılAnnesini kendi evine yemeğe çağırmak için neden izin alsın?
019 Yorumla
Soran+1 yılHaber vermesine bile razıyım belki müsait değilim özellikle hamile bir kadın için sık sık misafir ağırlamak çok yorucu bunu yaşamadan asla bilemezsiniz
- +1 yıl
Tepkilerin hormonlarından dolayı olabilir ama gereksiz. Aynısını kendi annen icin dusun
Soran+1 yılAnnem habersiz asla gelmez ve bana yardımcı olur bebek gibi ilgileniyor ama kaynanam gelip açığımi yakalama derdine
Soran+1 yıldüşmüş
- +1 yıl
Soruda bunu da belirtseydin keşke o zaman işler değişir. Tavrını koy ortaya kimsenin kaprisini cekmek zorunda değilsin
Soran+1 yılzaten doğumu bekliyorum annem gile gideceğim
- +1 yıl
Arkadaşlar yemeği kadın yapıyorsa ve birlikte yaşıyorlarsa tabii ki de haber vermesi gerekiyor siz iyi misiniz madem annesine haber vermeden çağırıyor yemeği yapsın belki evde yemeklik yok belki kadının o gün hali yok
- +1 yıl
@Huzurumkalmadıığğ Tamamen okuyup öyle yorum yapalım, duyar kasmayalım.
Soran+1 yılDuyar kasmıyor sadece olaya tek taraflı bakmıyor..
- +1 yıl
Bakın hanımefendiler, soruda ''yemeği ben yapıyorum, kocam yardım etmiyor, kayınvalidem bana kötü bakıyor'' yazmıyor. Ben olanı değerlendirdim kadın düşmanlığı yapmadım yapmam da.
- +1 yıl
Ben başında yaptığın yoruma hala takıntılıyım ne demek ya annesini çağırırken senden izin mi alacak Bu nasıl bir cümle ya yemeği Ben yapıyorsam köpek gibi değilsin olacak öyle bir dünya yok Bu ev ikimizin ise malzeme var mı diye acaba bu kadın iyi mi yemek yapabilecek durumda mı diye soracak
Soran+1 yılAma ben açıklamasıni da yapıyorum yorumlarda, soru başlığına bir ton şey yapamayacağıma göre
- +1 yıl
Yahu ne mantığa konuşuyorsun soruda gayet hamileyim yazıyor halsizim yazıyor yani kıvırma boşuna
Soran+1 yıl@Huzurumkalmadıığğ izin değil habere de razıyım ya cidden
- +1 yıl
Sence kıvıracak konumda mıyım? :D düşüncem o ise onu söylerim kimden korkacağım?
- +1 yıl
Hala ısrarcı davranıyorsun evet de ben yanlış yaptım de kapat daha fazla kendini düşünmene gerek yok
- +1 yıl
ya sen misin doğru yanlış ölçeği hayırdır? beğenmiyorsan dis at geç. yanlışsa yanlış derim zaten kötü bir şey demedim. Uzatma çık git görüşümden
Soran+1 yılEvin her şeyiyle ben ilgileniyorsam üstelik özel bir durumum varsa pasa paşa izin alacak izini geçtim haber de verilebilir
+1 yılhaber vermemesi tamam kötü bir şey ama adam evine annesini çağırırken senden izin kağıdı mı alacaktı
04 Yorumla
Soran+1 yılya ben o gün belki müsait değilimdir üstelik hamileyim bazen çok rahat giyinim uzanıyorum birden biri gelse den de rahatsız olmaz mısın
Soran+1 yılgiyinip*
- +1 yıl
kaynanam gelse rahatsız olmam
Soran+1 yılsık sık habersiz gelmesi her insanı rahatsız eder özellikle hamileysen
+1 yılSenin oğlun evlendiğinde de hanımı böyle yapar inşAllah. İlahi adalet hersey karsılıklıdır.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yılAnnen gelse senin öz annen haben vermesen aynı şey olsa aynı tepkiyi yaqarmıydın
00 Yorumla
+1 yılBeraber yemek ve sohbet iyi olur boş ver takılma çok
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 740 cevap paylaştı. Bence de bi uyarı lazım emrivaki yapmasın öyle. Bunu ona söylemelisin
00 YorumlaEn sinir olduğum şey ve mutlaka erkek tanıdığımın evine gideceksem kadına sormasını söylerim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 914 cevap paylaştı.
+1 yılAbartmaya gerek yok. Ne varsa oturulup yenir. Kaynanan sanki hamile olduğunu bilmiyor
00 Yorumla Bunu bir daha yapmaması için konusmalsn belirli günler yapabilirsin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 757 cevap paylaştı.
+1 yılBu hareketleri kısmetse olur vs oralardan mı görüyorsun 😀😀😀😀
00 Yorumla
+1 yılKırmızı halı ile tören mangası ile mi karsilayacaksin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvi terk et bence ben olsam oylr yapardım hamilesin bi de anasını mı cekcen
07 Yorumla
Soran+1 yılYa gelsinler hiç sorun değil ama böyle habersiz dan diye kapıya gelmeleri beni çok rahatsız ediyor kafayı yicem artık çocuğa bir şey olacak diye korkuyorum bu stresle
Cevap sahibi+1 yılEşşek kocana ders vermen gerek
Soran+1 yılNe alaka karısı daha tatlı geliyor erkeğe
Soran+1 yılBenim verdiğim mutluluğu annesi veremez
Cevap sahibi+1 yılO saman annesi ile evlensin tutan yok
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYabancı değil kendi yiyeceğinizden 1 tabak koyamayacakmısın
01 Yorumla
Soran+1 yılMesele yemek, içecek değil ben diyorum ki en azından haber verse belki müsait değilimdir hamileyim bir de sık sık gelince zorlanıyorum ağırlamakta
Gizli Üye(30-35)+1 yılNot:
Unutma
Hamileyken eşler daha çok Pamuklara Sarmak gerekir !!!00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvi terk et bence ben olsam oylr yapardım hamilesin bi de anasını mı cekcen
00 Yorumla
+1 yılO kadar geç haber verilen kişi evdeki hataları görmezden gelmeli, eleştiri yapmamalı. Önceden haberli kişi için hazırlık daha fazla yapılır.
00 Yorumla
+1 yılAnnengile giderek sende işi zorlastirirsin oturup konuşabilirsiniz bunu evli bi çift olarak konuşarak anlaşmak zor olmamali
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçma sapan konuşma istersen herkes özgürdür izin mi alacak
013 Yorumla
Soran+1 yılEsiyim ya hani belki müsait değilim belki ev müsait değil üstelik hamileyim
Cevap sahibi+1 yılSenin anneni cagırsa bu soruyu sormayacagına kalıbımı basarım
Soran+1 yılBenim annem habersiz gelmez gelse de yardımcı olur ancak onun annesi gelince hep bı açığımı bulma peşimde
Cevap sahibi+1 yılYaş kaç senin ve kaç yıldır evlisin
Soran+1 yıl24 yaşındayım 1 yıldır evliyim
Cevap sahibi+1 yılBence kendi anneni nasıl önemsiyorsan onun da annesini öyle önemsersen böyle bir problem kalmaz
Soran+1 yılİkisine de eşit bir şekilde saygı ve değer veriyorum ama sık sık geliyor ve cidden çok yoruluyorum hamile olunca bir de zorlanıyorum
Cevap sahibi+1 yılBelki sana yardıma geliyordur
Soran+1 yılyardım etmiyor işte etmiyor açığımı bulup insanlara anlatıyor
Soran+1 yılkeşke yardım etse
Cevap sahibi+1 yılÖzele gelir misin
Soran+1 yılAyy ne alaka
- Aile & Toplum konusunda 391 cevap paylaştı.
+1 yılSana mı soracaktı birde
032 Yorumla
Soran+1 yılEsiyim ya hani belki müsait değilim belki ev müsait değil üstelik hamileyim
- +1 yıl
Adam yokdan geçen vatandaşı getirmiyor ya anasını getiriyor
Soran+1 yılTamam ağırlamak yoruyor beni hamileyim ya
- +1 yıl
Zorlama kendini başının üzerinde oturmayacaklar ya, en fazla bir yemek yerler bir şey içerler başka ne olacak
Soran+1 yılYoruluyorum ama hep gelince
- +1 yıl
Evet oluyor öyle, başkasının gazı ile kendini daha fazla yorma, insanaların ailesinden vazgeçmesini bekleme, gelirler giderler
Soran+1 yılAilesinden vazgeçmesin ama sınır koysun istiyorum bu sık sık gelip gitmeden hiç hoşlanmıyorum
- +1 yıl
Sonsuza kadar sürecek değil bu size kalmış bir şey yeni evlisiniz anladığım kadarıyla
Soran+1 yılevet 1 yıl oldu
Soran+1 yılzehir ettiler cidden asla rahat olamıyoruz sık sık bizdeler bıktım
- +1 yıl
İlk başlarda öyle olur, milletin hayal dünyasını dinleye dinleye sende beklentiler artmış olabilir ama herkesin böyle aşağı yukarı, zamanla azalır bu tür şeyler sende alışırsın
Soran+1 yılAynen ben alışayım zaten onlar asla kendini duzeltmekle uğraşmasin..
- +1 yıl
her şey istediğin gibi olmaz kendi kendini yer bitirirsin, istediğini yao
- +1 yıl
Allah askina evi afedersin bk goturse ne olur ki o kadin misafir degil seninde bir annen sayilir yabanci hic degil hem senin hamile oldugunu bilmiyor mu eminim seni anlar kayinvaliden
- +1 yıl
#ezcanrojan çok yaşa
Soran+1 yılHer insan bir değil geçen geldiğinde yıkamadığım bulaşığı görünce eşimi salona çekip hakkımda bir şeyler diyordu bu benim çok ağrıma gitti ha madem geliyorsun madem çok düşüncelisin elini bir işe at da icraatını görelim, biraz da burdan bakın olaya
- +1 yıl
Dimi ya sonucta misafir degil ya
- +1 yıl
- +1 yıl
Olsun her aile bir değil sana da hak veriyorum ama herkese de aynı muamele yapılmaz
Soran+1 yılkadın kadının düşmanıymış ama bunu yorumlarda çok iyi anladım eminim ki aynı şey başınıza gelse ve düşüncesiz bir eşe sahip olsanız ki yine de Allah korusun diyorum asla tepkisiz kalmazsınız ben yine de saygımdan ötürü hiçbir şey demiyorum
Soran+1 yıltitiz ve çok dedikoducu
Soran+1 yılriskli bir hamilelikteyim dikkat ediyorum bazen ev işlerim aksıyor ama bu onu anlamıyor gidip herkese anlatıyor
- +1 yıl
O zaman esinin sana onceden haber vermesi gerekirdi evet
- +1 yıl
Kadınlar herşeyi eleştirir, biz erkekler sapık oluyoruz kadınlar ise kadın düşmanı 😅
- +1 yıl
Yap bir basitinden bir makarna kolay bir corba bi salata koy onune
Soran+1 yıl@Ozan147852 umarım eşinize böyle olmazsınız siz de
- +1 yıl
Esinde sana yardimci olsun
- +1 yıl
Evlenme gibi bir amacım kalmadı maalesef, artık kimseye o gözle bakmam
Soran+1 yılHa ondan bu gamsızlık
- +1 yıl
Gamsız mıyım ben aşk olsun
- +1 yıl
#ezcanrojan makarna çorba nedir ya böyle böyle kilo verdim
- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılYahu gözünüzü seveyim bunları sorun etmeyin ya
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl sorun etmeyeyim ya bugün böyle bir düşüncesizlik yapar yarın başka bir şey üstelik hamileyim daha hassas olması gerekiyor
- +1 yıl
Bak hamilelik konusu varsa haklısın
- +1 yıl
Onların seni el üstünde tutup seni ağırlamaları lazım
Soran+1 yılYok işte bunlarda tam tersi sürekli gelip gidiyorlar kafayı yicem artık
- +1 yıl
Biz buna Anadolu zihniyeti diyoruz Ataerkil erkek ne derse o olacak
+1 yılGerekli saygını göster, iyi davran
00 YorumlaYemek pisirmeye basla
00 Yorumla
+1 yılEşini seviyorsan, annesini de seveceksin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 802 cevap paylaştı.
+1 yılAnnesi yaaa o tabiki çağırır Güzel bi sofra kur
00 Yorumla
+1 yılSiz sanki her şeyi haber ediyonuz da🤦🏽
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 591 cevap paylaştı. Dışardan yemek söylesin.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yıl:))) bide kola açsaydın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenden izinmi alması gerekiyor
021 Yorumla
Soran+1 yılEn azından haber versin belki o gün müsait değil ev
Soran+1 yılHamileyim üstelik hassas olması gerekmiyor mu
Cevap sahibi+1 yılHmm bak şimdi oldu bu şekilde söyleyince yoksa annesi için senden izin alma gibi bir durumu yok evet önceden söylemesi gerekir üstüne birde iki canlısin biraz düşünceli olması gerekir eşin
Soran+1 yılYok işte hiç beni düşünmüyor sürekli bu durumdan dolayı ağlıyorum üzülüyorum bunları da görmüyor
Cevap sahibi+1 yılAf buyur biraz odun galiba bir erkeğin eşinin hamile olması gurur verici be
Soran+1 yılİlgilenir hiçbir şeyi eksik etmez Allah var ama sürekli kayınvalidemin gelmesi beni çok yoruyor evde rahat giyiniyorum mesela ama o gelince üstüme bir şey çekiyorum ve bu sık sık olunca bunalıyorum
Cevap sahibi+1 yılHaklısın ama anne sonuçta ve sende anne olacaksın idare etmen gerekir bunu esine söyle inan o bir yolunu bulur
Soran+1 yılbugün yine söyleyeceğim saçma sapan konuşmaya devam ederse bir dk daha durmam o evde
Cevap sahibi+1 yılŞu an saçmalıyorsun gerçekten
Soran+1 yılHaklıyım cidden bu taraftan baksanız bi
Cevap sahibi+1 yılBakıyorum haklısın ama evden gidecek kadar değil hem isteğin gibi niye giyinmiyon
Soran+1 yılBiraz değişik kıyafetlerim var onların yanında giysem ayıp olur
Soran+1 yılçok kısa dar
Soran+1 yıleşim öyle istiyor diye giyiniyorum
Cevap sahibi+1 yılHmm dar anladım da çok kısa derken nekadar kisa 🙊
Soran+1 yılpopo görünüyor biraz
Soran+1 yılneden ayrıntı soruyorsunuz konu bu değil
Cevap sahibi+1 yılValla rahat rahat konuşmak için gizlencem sen gelmiycen diğer tarafa galiba
Soran+1 yılyok gelmem
Cevap sahibi+1 yılBezen ayrıntılar önemlidir
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlenmeycektin ozaman!
00 Yorumla
+1 yılAnnesi ama sonucta yabanciniz degil ki
03 Yorumla
Soran+1 yılBak güzel arkadaşım mesele yabancı ya da yakınlık değil. Mesele haber vermeden çağırması belki ben o an müsait değilimdir hani olur ya hamileyim belki uzanıyorumdur evimi temizleyecek takatim kalmamıştır ve bu kadın anlayışlı yardımsever biri değil, açığımı yakalayıp el aleme anlatma derdine anladınız mı?
- +1 yıl
Ha pardon o zaman haklisin
- +1 yıl
Esinin haber vermesi gerekirdi
Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Konus anlat
00 Yorumla
+1 yılDışarıda yemeyi teklif et.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılHaber vermelidir
00 Yorumla
+1 yılKovala gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYemek yap
00 YorumlaBoşan.
10 Yorumla
+1 yılKısmet dizisi
00 Yorumla
+1 yılMakarna yap
00 Yorumla
Detaylı bilgi