@seyyah3534 kimsenin cenneti ve cehenneminin olmadığını ve genel dis dusuncelerin hepsinin hayatımda olumlu bir ivme katmadiginini farketmem nedeni ile bu kaniya vardim. Hayatımda olumlu etkisi olacak her düşünceye açığım ve dikkat etmeye calisiyorum
Şerefsiz yalancı karaktersiz insanları önemsememeyei, herkesin her haltı yiyebileceğini, en yakınında olsa hain olabileceğini, Allah'tan gayrı kimseye yaslanıp güvenmeyeceğimi öğrendim..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Zamanı önemsiyorum
İnsanların benim için ne dusundukleri düşünecekleri
Allah yardımcın olsun. Zor iş
@seyyah3534 oyle diyorsanız doğrudur
Önemsemedikleri diyor soruda galiba bir yanlışlık oldu
“Önemsedikleri” diye okuyunca yanlışlık oluyor evet.
Cevabı düzeltelim o zaman 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏🙏
@seyyah3534 bende sonradan farkettim :)
Böyle olmana ne sebep oldu. Peki?
@seyyah3534 kimsenin cenneti ve cehenneminin olmadığını ve genel dis dusuncelerin hepsinin hayatımda olumlu bir ivme katmadiginini farketmem nedeni ile bu kaniya vardim. Hayatımda olumlu etkisi olacak her düşünceye açığım ve dikkat etmeye calisiyorum
Bu farkındalık güzel.
Meditasyon yapıyor musun?
@seyyah3534 tesekkur ediyorum.
Hayir meditasyon yapmiyorum
Gerçekten bunun farkındalığına varmış olman güzel.
@seyyah3534 tesekkur ediyorum sagolun
Şerefsiz yalancı karaktersiz insanları önemsememeyei, herkesin her haltı yiyebileceğini, en yakınında olsa hain olabileceğini, Allah'tan gayrı kimseye yaslanıp güvenmeyeceğimi öğrendim..
Bir şeyin aynı zamanda kim bilir kaç şey demek olduğunu umursamıyorum
Yaş aldıkça önemsememeye başladım. Her insanı mutlu edemiyoruz
İnsanların olumsuz tavırları..
Katılıyorum size, zaman geçtikçe insan artık kendini dibe çeken ve negatif tavırlar sergileyen kimseleri hayatından çıkarmaktan çekinmiyor..
Maddiyat ve kişisel alanım
Sağlık kendim ailem
Huzur sessizlik sakinlik
Kendim sadece kendim
Kalp kırıp kırmamış olmam
Kendim
Evlilik
Önemsememeye diyecektim.. Ama önemsemek te yerinde bir soru olmuş sanırım.. Umarım ideallerinize kavusursunuz
Umarım
Para
Dış görünüşum.
İnsanlar
Kendimmmm
Kendim
Dış görünüşüm
Evlilik çocuk mocuk. Eksik hissediyorum
Kendim 🥰
Kendim