Benim var. 3 yıl önce bazı görüş ayrılıklarından doğan tartışmadan ötürü 5 yıllık arkadaşlığımı bitirdim. Açıkcası pişmanım. Çünkü o zaman yaşımın da verdiği cahillikle birbirimize kırıcı konuşmuştuk.

Benim var. 3 yıl önce bazı görüş ayrılıklarından doğan tartışmadan ötürü 5 yıllık arkadaşlığımı bitirdim. Açıkcası pişmanım. Çünkü o zaman yaşımın da verdiği cahillikle birbirimize kırıcı konuşmuştuk.
Hayır ben hayatımdan birini çıkartıyorsam o kişi bunu sonuna kadar hak etmiş demektir bu yüzde de hayatımdan çıkarttığım insanlar için hiç bir zaman pişman olmuyorum ben. benim için bir insanın değeri varsa zaten ben de o insana değer gösteriyorum her zaman için. ama o insan bana kötülük yapmışsa ya da yalan söylediyse zaten o insanın gözümde hiç bir değeri kalmamıştır böyle bir insanı da hayatımdan çıkarttığım için hiç bir zaman pişmanlık duymazdım.. ki şimdiye kadar da giden kimseye gitme dur demedim zaten. giden gitsin dedim her zaman için yine olsa yine derim zaten.
Sen 5 yıllık arkadaşlığını bitirmişsin benim hayatımdan 15 yıldır tanıdığım insan çıktı haklıydı a ben de haklıydım tabii Benim haklı olmam hiçbir şey ifade etmiyor zaten İnsanlar istediği gibi düşünür gerisini düşünme boş ver olacak olan varmış olmuş bir de bazı insanlar hayatından çıktığı zaman belli bir zaman sonra İyi ki hayatımda yokmuş diyorsun, belki de bazı insanların hayatımızdan çıkması bizim için bir ödüldür biraz da böyle düşünmek lazım
Çok haklısınız bazen kişiyi hayatımızdan çıkartmak kendimize ödül olabiliyor.
Kesinlikle ben bu 15 yıldır tanıdığım arkadaşıma çok değer verdim kıskandım bende kalbini çok kırdım en son buradan hakkında soru sordum Instagram konuşmalarını da ekledim ve kullanıcı adını kapatmayı unuttuğum için kendisine buradan mesaj atanlar olmuş af diledim falan etmedi, kendisi de engelli bir videosu vardı geçen gün bayramda destek oldum, farklı bir İnstagram hesabı açarak barışmak istedim ama istemiyorum dedi engelledi, o yüzden bazı insanlar için değmez, ben seni çok affettim dedi.
Yani özelini ifşalaman pek hoş olmamış ama demek ki arkadaşlığınızın bitmesi gerekiyormuş.
Zaten bir insan bahane ararsa muhakkak bulur sen ne kadar doğru yaparsan yap tabii ki öncesini de bilmediğin için böyle söylemen doğal ama %100 haklı değil.
Vardır iki tarafın da hatası, yok demiyorum. Dediğin gibi birisi hayatından çıkmak istiyorsa gak desen gider.
Kesinlikle katılıyorum ben gereksiz yere değer verdim kıskandım
Zaman yanlış anlaşılmalardan dolayı kaybettiğim arkadaşlıklarım oldu pişman olduklarımda oldu pişman olmadıklarım da... ama bu hayatta hiçbir şey sebepsiz değil bence.. bazen keşke olmasaydı dediğimiz şey ilerde iyi olmuş dediğimiz şeydir belkide..
Teşekkür ederim eig için :)
Rica ederim🌺
Hayır. Hayatımdan çıkardığım, türlü sebeplerle yolumu ayırdığım insanlar için pişman olmam. Hep "Allah'ım bana sana seni hatırlatacak insanlarla karşılaştır" derim. Bu sebeple de birilerini kaybettiğimde, hayatımdan çıktıklarında üzülmüyorum. Vardır bir hayır, böylesi benim için daha doğru demek diyorum
Çok güzel bir dua. Bundan sonra benim de duamdır🌺
Çok sevindiim 🥰 o vakit duadaşımsın 🥳
😘😘
Ricalarr😅🌺
Cevap
12Cevap
Var maalesef 3 sene önce 3 çocukluk arkadaşımla alkollüyken kavga ettim çok eski ve güvenilir dostlarımdı görüşemiyoruz.. şimdi ki arkadaşlıklarda bu yok sıkıntı oluyor.
Üzücü
Bulursunuz inşAllah.
Pişman olduğum tek şey hayatımdan çıkarttığım insanların bazılarını geç çıkarttım.
😅😅
Bugüne kadar bitirdiğim arkadaşlıklar olsun. Gerek dostluklar ilişkiler hiçbirinden pişman olmadım. Çünkü bazı insanlar bir dönem hayatımıza girerler ve çıkarlar.
Hayatımdan birini çıkarttıysam mantıklı bir sebebi vardır, mantıklı bir sebebi varsa neden pişman olayım.
Kimseyi kolay kolay çıkarmam çıkardığımında vardır sebebi pişman olmam.
Benden bir santim bile uzaklasan her şey o an bitmiştir
Aldığım kararlardan memnunum bugüne kadar umarım bundan sonra da öyle olur.
Giden gitmesi gerekiyordur
hayır yok çıkartmışsam hak etmiştir
hiç olmadı
Var.
Mütemadiyen yok
Ee yaz ona
Olmaz. Arada 3 yıl geçti.
Bişe olmaz nolcak
Yok yazamam.
O yazsa napardın
Güzel karşılardım ama onun da yazacak kadar özgüveni yok.
Bugün aynı soruyu ben sordum asdfgh ama o sen değilsin
Allah Allah😅😅
aynen benimde 3 yıldır konuşmadığım biri var :D
Sence ben yazıyım mı :D
Yani yazmaya cesaretin varsa durma😅
Kız yoksa o sen misin ahahaha :D
Siteden miydii?🤣
Zannetmem😄
sitedendi :D
seninde mi siteden :D
Hayır tabi ki sitede o kadar candan sevdiğim biri olmadı. Çocukluk arkadaşım benim.
İlginç :D
Neden?
Çocukluk arkadaşım diyorsun da pek öyle değil gibi yaş açısından
Çocukluk arkadaşım. Sitedeki yaşım doğru değil.
Yaşın kaç :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?