Aile & Toplum Köpüşüm hamileyim diye benden uzaklaştı. Ne yapabilirim? Özgemnn Takip Et Xper 5 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Benim güzeller güzelim hayatımın aşkı elimden ödül maması dahi yemez oldu 🥲 Güncellemeler+1 yıl Odanın kapısına gelip gelip geri gidiyor 🥲 Köpüşüm hamileyim diye benden uzaklaştı. Ne yapabilirim? Cevapla Hamilelik Soruları Aşk Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Bence onu sevin 0 0 Yorumla
Adana_lıı Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 556 cevap paylaştı. Yıllardır köpek beslerim. şu an bile var böyle bir şeyi ilk kez duydum şaşkınım. Başka bir sebepten mi acaba 0 37 Yorumla Özgemnn +1 yıl Hiçbir şey yapmadım ki Yorumla Adana_lıı +1 yıl Hamilelik sürecinde ilgisiz kaldı ise bundan dolayı küsmüş olabilir Yorumla Özgemnn +1 yıl Aksine sürekli birlikteyiz sarılıyoruz hamilelikten önce daha az görüşüyorduk 😂 Yorumla Adana_lıı +1 yıl Sadece size mi böyle peki? Yorumla Özgemnn +1 yıl Evet eşimle arası daha iyi oldu hatta Yorumla Adana_lıı +1 yıl Şaşırdım doğru ilk kez böyle bir şey duydum köpeklerle baya içli dışlıyımdır 😄 Yorumla Özgemnn +1 yıl 10 yıldır birlikteyiz daha önce de hamile kaldım ben de ilk defa böyle bir tavır görüyorum Dore’den 🤦🏼♀️ Yorumla Adana_lıı +1 yıl Bunu araştıracam şaşırdım. ahah neredeyse benim köpekle adaş çıkacaklarmış doly Yorumla Özgemnn +1 yıl Ben de adanalıyım bir de 😂 Yorumla Adana_lıı +1 yıl Vayyy hemşerim 😂 Yorumla Özgemnn +1 yıl 😂 Yorumla Adana_lıı +1 yıl Şunu da sormadan edemicem. Cinsi ne peki oda aynı çıkarsa harbi şok ben 🤣 Yorumla Özgemnn +1 yıl Maltese terrier Yorumla Adana_lıı +1 yıl Boyut aynıymış ahah Yorumla Özgemnn +1 yıl 1 numara Dore Yorumla Adana_lıı +1 yıl Bende ki de, 1 numara pekines Yorumla Özgemnn +1 yıl Allah bağışlasın Yorumla Adana_lıı +1 yıl Amin sizin de inşAllah Yorumla Özgemnn +1 yıl Amin Yorumla Özgemnn +1 yıl Odanın kapısına gelip gelip geri gidiyor 🥲 Yorumla Adana_lıı +1 yıl İlgi istiyor sanırım Yorumla Özgemnn +1 yıl İlgilendirmiyor da 🙈 Yorumla Adana_lıı +1 yıl Bir rahatsızlığı olmadına eminiz değil mi? Yorumla Özgemnn +1 yıl Eşime karşı gayet normal hatta çok çok iyi o yüzden sanmıyorum Yorumla Adana_lıı +1 yıl Baya araştırdım bir sonuca ulaşamadım Yorumla Özgemnn +1 yıl Yaşlandığı için mi yapıyor artık daha mı duygusal diye düşündüm ben Yorumla Adana_lıı +1 yıl Hmm bak bu olabilir benim boxer cinsi köpeğim vardı oda yaşlandıkca çok alınganlaşmıştı Yorumla Özgemnn +1 yıl Dore de artık çok yaşlandı işte Yorumla Adana_lıı +1 yıl Yaşı kaç Yorumla Özgemnn +1 yıl 11 yaş 5 ay Yorumla Adana_lıı +1 yıl Hmm maşallah baya varmış Allah acısını göstermesin. Çok zor o dönem benim boxer 14 daha önce bir pekines daha vardı 12 yaşındaydı hala canım acıyor Yorumla Adana_lıı +1 yıl Hiç yavru aldınız mı? Yorumla Özgemnn +1 yıl Amin 🙏🏻 Başın sağolsun Yorumla Özgemnn +1 yıl Yok Dore benim ilk köpeğim Yorumla Adana_lıı +1 yıl Keşke genç yaşta 1 tane alsaydınız Yorumla Özgemnn +1 yıl Eşimin hediyesiydi Dore ben almadım Yorumla Adana_lıı +1 yıl Anladım Yorumla
Learnedman Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 906 cevap paylaştı. Hayvanların hisleri insanlara göre daha hassas olduğu için sanırım.. 0 7 Yorumla Özgemnn +1 yıl Ama ilk başta çok mutluydu Yorumla Learnedman +1 yıl Belkide senlik bir olay değil kendi ruh haliyle alakalı.. Yorumla Özgemnn +1 yıl Eşime çok iyi ama Yorumla Learnedman +1 yıl Çok ilginç gerçekten ona olan yaklaşımın nasıl... Yorumla Özgemnn +1 yıl Sürekli çağırıyorum yanına gidiyorum sevmeye çalışıyorum ısırıyor veya gelmiyor 🥲 Yorumla Learnedman +1 yıl Hayvan psikolojisi çok farklı bir alan aslında bu davranışlarını veterinerler daha iyi cevaplayabilir... Yorumla Özgemnn +1 yıl Yeni Numarası da yok ki kadının yoksa arardım Yorumla
ofofoyoy Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Çok şaşırdım neden acaba cinsi nedir 0 1 Yorumla Özgemnn +1 yıl Maltese terrier. İlk başlarda seviyordu sonradan böyle oldu Yorumla
Aptalarpekcok Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Neden öyle yaptı ki acaba 0 1 Yorumla Özgemnn +1 yıl Bilmiyorum Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Normal bir durum 0 4 Yorumla Özgemnn +1 yıl Ama ilk başlarda seviyordu 🥲 Yorumla KayipPsikopat_3 +1 yıl laştık gerginlik oluşur ilk doğumu demi Yorumla Özgemnn +1 yıl Ben hamileyim o değil 😂 Yorumla KayipPsikopat_3 +1 yıl Tamam anladım işte ilk kez mi doğuracak onun da stresi fazla olur anladın mı Yorumla
uyumsuzbirbilinmez Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 575 cevap paylaştı. İlk defa duydum 0 1 Yorumla Özgemnn +1 yıl Üzücü bi şey Yorumla
BeniBöʎleBil Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kıskandı it oğlu it. 0 2 Yorumla Özgemnn +1 yıl Eşek 🤦🏼♀️ Yorumla BeniBöʎleBil +1 yıl Aynı dili konuşuyoruz :) Yorumla
Ramoness Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 45% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kıyamam 0 1 Yorumla Özgemnn +1 yıl Ben de Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bence onu sevin
Yıllardır köpek beslerim. şu an bile var böyle bir şeyi ilk kez duydum şaşkınım. Başka bir sebepten mi acaba
Hiçbir şey yapmadım ki
Hamilelik sürecinde ilgisiz kaldı ise bundan dolayı küsmüş olabilir
Aksine sürekli birlikteyiz sarılıyoruz hamilelikten önce daha az görüşüyorduk 😂
Sadece size mi böyle peki?
Evet eşimle arası daha iyi oldu hatta
Şaşırdım doğru ilk kez böyle bir şey duydum köpeklerle baya içli dışlıyımdır 😄
10 yıldır birlikteyiz daha önce de hamile kaldım ben de ilk defa böyle bir tavır görüyorum Dore’den 🤦🏼♀️
Bunu araştıracam şaşırdım. ahah neredeyse benim köpekle adaş çıkacaklarmış doly
Ben de adanalıyım bir de 😂
Vayyy hemşerim 😂
😂
Şunu da sormadan edemicem. Cinsi ne peki oda aynı çıkarsa harbi şok ben 🤣
Maltese terrier
Boyut aynıymış ahah
1 numara Dore
Bende ki de, 1 numara pekines
Allah bağışlasın
Amin sizin de inşAllah
Amin
Odanın kapısına gelip gelip geri gidiyor 🥲
İlgi istiyor sanırım
İlgilendirmiyor da 🙈
Bir rahatsızlığı olmadına eminiz değil mi?
Eşime karşı gayet normal hatta çok çok iyi o yüzden sanmıyorum
Baya araştırdım bir sonuca ulaşamadım
Yaşlandığı için mi yapıyor artık daha mı duygusal diye düşündüm ben
Hmm bak bu olabilir benim boxer cinsi köpeğim vardı oda yaşlandıkca çok alınganlaşmıştı
Dore de artık çok yaşlandı işte
Yaşı kaç
11 yaş 5 ay
Hmm maşallah baya varmış Allah acısını göstermesin. Çok zor o dönem benim boxer 14 daha önce bir pekines daha vardı 12 yaşındaydı hala canım acıyor
Hiç yavru aldınız mı?
Amin 🙏🏻
Başın sağolsun
Yok Dore benim ilk köpeğim
Keşke genç yaşta 1 tane alsaydınız
Eşimin hediyesiydi Dore ben almadım
Anladım
Hayvanların hisleri insanlara göre daha hassas olduğu için sanırım..
Ama ilk başta çok mutluydu
Belkide senlik bir olay değil kendi ruh haliyle alakalı..
Eşime çok iyi ama
Çok ilginç gerçekten ona olan yaklaşımın nasıl...
Sürekli çağırıyorum yanına gidiyorum sevmeye çalışıyorum ısırıyor veya gelmiyor 🥲
Hayvan psikolojisi çok farklı bir alan aslında bu davranışlarını veterinerler daha iyi cevaplayabilir...
Yeni Numarası da yok ki kadının yoksa arardım
Çok şaşırdım neden acaba cinsi nedir
Maltese terrier. İlk başlarda seviyordu sonradan böyle oldu
Neden öyle yaptı ki acaba
Bilmiyorum
Kiskanmis çocuk başkasından diye 🤣
Hissetmiş ve kıskanmış olabilir.
Normal bir durum
Ama ilk başlarda seviyordu 🥲
laştık gerginlik oluşur ilk doğumu demi
Ben hamileyim o değil 😂
Tamam anladım işte ilk kez mi doğuracak onun da stresi fazla olur anladın mı