Gavsi sani hazretleri Rabbim mekanını cennet eylesin 😥 çok mübarek insan di menzil tarikatı çok Güzel mübarek tarikat ama bazı sapıklarin yüzünden kötü olarak görülüyor halbuki ki onların amacı dini kötülemek inanan da akıl yoktur yani hepsi sapık diyene sapık olan zaten sahtekar dir
Tövbe iptal mi edilmiş kim etmiş bunu söyleyen insana hâlâ alim gözüyle bakan var mı tövbe yi Allah a edersin Allah kabul eder ya da etmez menzilin ne haddine tövbe iptal etmek. Eğer paylaşım doğru ise tabi
Türk devletinin düşünmesi gerek vatandaşın bu tarz magazinsel dini saptanmış konulara kafa yorması bir lüks. Kiramen katibi mi bu bey? Tanrı çetele defterini buna mı vermiş saçma sapan aymazlık
Kul'dan tövbe bekleyenler düşünsün. Camide vakit namazlarında falan oluşan Cemaat hariç tüm Cemaatlere karışıyım, kapatırmayip peşinden koşanlar düşünsun benim düşünmem gereken bir durum değil.
Cenaze için toplanan kişilerin bulunduğu ortama bir atom bombası düşseydi, muazzam bir temizlik olurdu. Tek düşüncem bu.
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bütün tarikatlar çok tehlikeli. Hepsi kapatılsın derdim de ülke yöneticisi bile böyle geldi yönetime. İsimler farklı ama ortak nokta tarikat olmaları awq.
Kendilerini tanrının yerine mi koymuşlar saçmalıkdan başka bir şey değil bunların yaptıkları tüm böyle tarikat gibi yerler her zaman sıkıntı
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Gavsımız hakka yürümüş konuştuğunuz lafa bak ya ne yapmış ne kötülüğü olmuş gavsımızın benim annem 20 sene önce yani babamla evlenince tarikata girmiş evlenmeden önce çarşaf giymiş ve 6 sene önce çarşafı çıkarıp açıldı
Bazı kiliselerin otoritesi değişti günah çıkarma iptal olmadı ben hristiyanım bağlı olduğum kilisede ve disiplininde bahsettiğin şey mümkün değil emin olmadan nasıl kesin konuşuyosun hiç düşünmüyo musun isevi birisi yorumumu görür ayıp olur diye?
Benim yorumumda müdehale edilecek hiçbir şey yok menzillere gözetecek tek kişi tr devleti evet? Vergisiz usulsüz topluma entegre edemezsin bunu destekliyorsan senin problemin o ayrı. Sen bilmediğin din hakkında sanki içerisinde bulunmuşsun gibi direkt atıfta bulunup kaynak belirtmeden bir başka dini öne atamazsın burada balıklama dalan sen oluyosun biraz gerginsin galiba yanlış bilgi verme
Yok algıda sevicilik yapıp pasif agresiflik yapıyosun gayet iyi anladım, kardeşim günah çıkarma iptal edildi haberin yok mu ne demek ya? Külliyatın bundan haberi var mı? Boşuna üste çıkma
Gergin falan değilim bana neden müdahele eden sensin arkadaşım okuduğunu anlayamıyosun , ben kendi düşünce mi savunuyorum kişileri değil bunu bil, herkes istediği gibi düşüncesini savunur ben de bir durum koydum ortaya bir tarafa yorum yaparken diğer tarafa neden yapamayalım sen önce kendinden başla bence sen doğrusun biz değil öyle mi
Hayır günah çıkarma iptal oldu diyerek yalan bilgi veriyosun yoksa fikrin beni ilgilendirmez kendi dinim müdehale etmem çok normal çünkü böyle bir şey yok zaten gerginliğede gerek yok hiç yakıştıramadım balıklama sözünü, soru İslamiyet isevilikte değil oysa ki
Medyada yansıtılan bu ben bunu biliyorum deseydin okey ama hristiyan kültüründe büyümüş bağlı olduğu kilisede dediğin beyanı ne tr de ne avrupa da görmemiş birine ısrarla doğru demek hatalı yaklaşım bilmediğiniz konularda bilmiyorum doğrusunu söyleyin demek zor olmamalı özellikle Katolik hristiyanların klasik ayini ve günüdür iptal dediğiniz şey neyse size iyi günler dilerim
Benim herkese saygım var ne demek istediğimi size detaylı anlatmıcam uzun sürer , yazdıklarım doğru benim inancıma göre, burada yanlış bir durum yok benim açımdan, hep bir tarafı eleştirmek yanlış herkesi eleştirmek daha doğru benim için iyi günler
Ne büyük sapkinliklar Allah'tan başka her şeye kul olanlarin tarikatı doğruyu söyleyince de din dusmani ilan ediliyorsun bunların dinle alakası olmadigini anlarlar umarım diycem de zor
Atatürk'ün sözü vardı bu ulke seyhler dervişler ülkesi olamaz diye ne güzel söylemiş
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tarikatlara inananlar kendine müslümanım diyor mu? Tövbe sadece Allah'a kul tarafından yapılır, Allah tarafından kabul edilir. Şeyhlerde kim ne oluyo... Cahil ve yobaz halkları kandırır şeyhler vs