Fırında çalısmaya başladım babam yasinda bı adam var bayadir çalışıyormuş orada, bakışlarından rahatsız oluyorum bazen gözüme kitlenip sinirli donuk bir şekilde bakıyor hiçbir işe yardım etmiyor kurabiyeleri ben dizerken yardım etmek yerine geldi durduk yere telefonunu kapattı geldi izledi bide film izler gibi izleyeyim diyo bende ortam gariplesmesin diye yanlış dizersem soylersin abi dedim yanlış olma ihtimali yok diyor bide akşam vardiyasindayim onunla tek kaliyorum bazen tebessüm edip gülümsüyor nasılsın diyor bazen böyle garip bakıyor bazen bı iş yaparken yanımda bitiyor acaba iyi yaoiyomuyum diye kontrol etmek için mi kaytariyomuyum diyemi yav sak olabilirmi ben safim anlamıyorum nasıl mesafe koymaliyim
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gerçekten sinir oluyor musun yoksa olgun birisinin sana bankasındaki kişilerin yorumlarını mı merak ediyorsun
Manyakmisin neden merak edeyim benim sevgilim var ben kötü niyetli değildir diye iyiye yoruyorum çünkü donuste servisle eve bırakıyor eğer kötü bir niyeti varsa benim goremedigim servise binmeyecegim mesafe koyacağım benmi yanlış anladım diye soruyorum
Hayır neden yanlış anlıyorsun, o sevgilin olup olmaması önemli değil sonuçta senin karakterini kimse bilemez o kadar çok insan profili var ki insanların zevkleri herkesten farklı. Herkesin içerisinde bir kapalı kutusu vardır. Ama toplum ve insanların yargıları bunu baskılamana sebebiyet verir. Rahatsız oluyorsan mesafenin çizmelisin.
Abi ne yapabilirim ki adamla sohbet etmemek için boş vakitlerimde telefonda oyun oynuyorum bol giyiniyorum bakmasın diye bugün eve bırakirken elinden telefon düşmüyor diyor bide sanki kendisi telefona bakmiyormus gibi
Huzursuzsan orada çalışma ama işte her zamanki gibi aile baskısı
Emin ol keyfimden çalışmıyorum bir ay çalışıp cikicam zaten telefon almam lazım uzun süreli çalışırsam bu adamla yapamam hiç normal gelmiyor diğer çalışanlar hiç böyle yapmıyor
Keyfinden değil evet ama başka yerlerde olabilir
Yarım gün iş bulmam lazım benim öyle iş bulamiyorum her yerde
Part time çok var lc wakiki gibi düşün öğrenci çalışan çok var biraz daha çaba sadece
Nereden başvuru yapacağım deneyimsiz eleman aliyorlarmi bide bu tarz başka iş veren yerler biliyormusun
İlk önce evine yakın avm lere bak , bunların hepsi deneyimsiz elemanlar zaten az çok ev kızısın ve çamaşır katlıyorsun. Orası da eşya katlama sistemi lc wakiki defacto
Bireysel git ya da internet sitelerinden başvuru yap
İnternet sitesindenmi başvuru yapacağım yoksa direk mağazaya gidip cv mi birakacagim öyle oluyorum
İkisini de yap ki evine yakın yer olsun
Öyle yapayım olmazsa tam bir ay dolmadı ama işten çıksam calistigim gün parasını vermede gıcıklık yaparlar mı sence
İhtimali var doldur öyle çık
Surat assan biraz hemen goz koyuolar insana dikkatli olman gerek
Surat asinca geliyo biseymi oldu demeye başlıyor konuşmaya çalışıyor sohbet etmemek için bişey yokmuş gibi davranmaya çalışıyorum
Oranin neyi bu adam senle birlikte calisanmi
Kasaya bakıyor ama torpilli galiba hiç bişey yapmiyor bütün gün telefona bakıyor genelde
Şimdi müdüre söylesem kaç yıldır çalışanını benim icinmi uyaracak ortada belirli bir kanıt yokken
Anladim canim bellki kardeşim iste koskoca adam senle okadar ilgilenmesinin sebebi sen genc guzelsin gerci damacanaya bile töbe töbe cogu yerde bu tip insanlar var mesafeni koru gülme sakinn duvar gibi dur gulersen devam eder
Şakayla karisikk bisey dediginde bozz adami yuz vermee
Yok mudure yansitsan zaten bisi kanitlayamassin ki ihtimal ustune konusuyorz ama tavirini koy gülme adama gerekirse cins cins bak
Öyle yapicam olmazsa niye suratın beş karış biseymi oldu derse de desin başıma bela olcak sonra Allah bizi kötü niyetli insanlardan korusun
Oyle derse hicc yorum bile yapmaa gormezden gel haddini bilsin bellki bastan biraz samimi davranmis olabilirsin oda çakal ya hemen baska anlamistir anladinmi canim yuz vermessem hic bi bok yapamaz
Seni begenmiş olabilirmi
Kanka babam yaşında evli adam makyaj bile yapmıyorum farklı gözle bakmasın diye ama erkek olduğu için güvenemiyorum yinede
Sen ne yaparsan yap
O bakar
Her an her şey olabilir, gözünü dört aç.
Korkuyorum valla anlayamıyorum amacı ne
yandakilere söyle uyarsınlar
Başıma bela olmazmi o zaman direk sözlü bir taciz yapmadı sadece bakışlarıyla sürekli etrafımda gezerek rahatsız ediyor söylesem sen yanlış anlamışsın utanmıyormusun iftira atmaya diyip işten atmazlarmi
olmaz hatta basına bişey gelse ondan bilecekleri için daha dikkatli olur
Ne demeliyim ki iftira atiyo gibi görünmeden söylemem icin