Aile & Toplum Hayatınızında o olmasa hayatım çok farklı olurdu dediğiniz birisi var mı, varsa kim? İstanbulzede06 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Doğuştan tanıdıklarınız hariç (anne baba akraba vs) Güncellemeler+1 yıl İiy gecelerine karşılık versiğim için mi Hayatınızında o olmasa hayatım çok farklı olurdu dediğiniz birisi var mı, varsa kim? Cevapla Babalık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
zıplayanpire Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Lise arkadaşlarım olmasaydı hayatım çok daha güzel olurdu sjsjsjjs 0 5 Yorumla İstanbulzede06 +1 yıl Neden ki Yorumla zıplayanpire +1 yıl Şöyle düşün sürekli özgüvenini zedeleyip senin aslında başarısız olduğuna seni inandırsalardı sen de kendini her konuda kabiliyetsiz ve yetersiz hissetmez miydin Yorumla İstanbulzede06 +1 yıl Onlarla ilişkimi kesmeye bakardım Yorumla zıplayanpire +1 yıl Ben de öyle yaptım ama liseyi bitirince. Sonra kendi kendime aslında önemli bir birey olduğumu hatırlattım ve 2 yılda hayatta daha çok yol kat ettim. Yorumla İstanbulzede06 +1 yıl şu an nerelerdesin pkei ne yapıyorsun Yorumla
Lenaaay Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Komple ailem bence. Çünkü bir şey yaparken onların yaşam tarzını referans almaktan çoğu şeyi yapmadım 0 3 Yorumla İstanbulzede06 +1 yıl Diskalifiye oldunn Lenaaay +1 yıl Hayır ya yaşamım güzel ama daha farklı olabilirdi 😂 İstanbulzede06 +1 yıl Olamazzz😂
Serein Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Öyle biri yok 0 5 Yorumla İstanbulzede06 +1 yıl Umarım olur Yorumla Serein +1 yıl Yani soruyu negatif anladım ben o olmasa daha iyi olurdu gibi ahshsh Yorumla İstanbulzede06 +1 yıl Yani negatif etkileyen de olabilir pozitif etkileyende adıl soru o olmasa farklı olacak olması Yorumla Serein +1 yıl Yani derin bi soru iki anlama da çıkıyo Yorumla İstanbulzede06 +1 yıl Biraz öyle olmuş 😂 Yorumla
kusurunabakarım Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl yok öyle biri 0 1 Yorumla İstanbulzede06 +1 yıl Olmasını ister miydin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Lise arkadaşlarım olmasaydı hayatım çok daha güzel olurdu sjsjsjjs
Neden ki
Şöyle düşün sürekli özgüvenini zedeleyip senin aslında başarısız olduğuna seni inandırsalardı sen de kendini her konuda kabiliyetsiz ve yetersiz hissetmez miydin
Onlarla ilişkimi kesmeye bakardım
Ben de öyle yaptım ama liseyi bitirince. Sonra kendi kendime aslında önemli bir birey olduğumu hatırlattım ve 2 yılda hayatta daha çok yol kat ettim.
şu an nerelerdesin pkei ne yapıyorsun
Komple ailem bence. Çünkü bir şey yaparken onların yaşam tarzını referans almaktan çoğu şeyi yapmadım
Diskalifiye oldunn
Hayır ya yaşamım güzel ama daha farklı olabilirdi 😂
Olamazzz😂
Öyle biri yok
Umarım olur
Yani soruyu negatif anladım ben o olmasa daha iyi olurdu gibi ahshsh
Yani negatif etkileyen de olabilir pozitif etkileyende adıl soru o olmasa farklı olacak olması
Yani derin bi soru iki anlama da çıkıyo
Biraz öyle olmuş 😂
yok öyle biri
Olmasını ister miydin