İkimizde çalıştığımız halde eşim benden ev işi bekliyor. Ne yapmalıyım?

Mayis ayinda evlendim 2 ay oldu. Ikimizde çalışıyoruz. Evlenmeden önce ben kendimi ifade ettim. Eve bende para getiriyorum, sen nasil yoruluyorsan bende yoruluyorum bana destek olman lazim, bircok işi beraber yapacagiz dedim. Hallederiz falan dedi ama 2 aydir sabrimi ve sinirlerimi zorluyor.

En bastan beri ipin ucunu kacirmamak icin her yapacagim seyde onu da cagiriyorum kahvalti dahil. Kahvaltıyı tek basina hazirlayamiyor musun peynir zeytin koyacaksın bunun ne yardimini istiyorsun falan diyor. Bende basit gibi görünüyor ama degil ben hem senin destegini almak hemde kocamla daha fazla vakit gecirmek ıstiyorum dedim bir sey demedi ama boyle olmuyor.

Bazen gelip yemek yok mu falan diyor. Birazdan kalkarim, biraz daha dinleneyim de beraber yapariz bir seyler diyorum işine gelmiyor ama bir sey demiyor şimdilik.

Haftasonu da tatiliz. Ve onda da destek istiyorum. Cmt günü de surekli temizlik yapan biri degilim ama ev daginik ve pis gözüktü gozume yine onu dahil ettim. Bir iki bir sey soyledi bir haftasonumuz var yormasak kendimizi falan dedi ama kabul etmedim. Yaptık zar zor biraz laf dalaşiyla.

Pazar gunu de cagirdim yine yanima yemek yapıyordum. hadi haftaici anladim yorgunsun ama tatilde de bir seyleri yapmak icin beni çağırıyorsun dedi gectigimiz haftasonunda. Sinirlendim, aksam yemegi hazirliyordum birakip iceriye gittim.

Ya zaten onun gibi benimde dinlenebilecegim 2 gunum var onu da yemek, temizlik derken heba etmek istemiyorum. Haftaici zaten yogun geçiyor,2 gun yetmiyor bile dinlenmeye, enerji toplamaya. Neymis tatilmisim niye cagiriyormusum onu.

Ya beraber 2 saatte bitecek işleri neden tek başıma 5 saatte yapayim? 2 saatte beraber halledelim sonra ister dinleniriz, ister birbirimize vakit ayırırız, ister disari cikar gezeriz, ister uyuruz. Benimde kendime ayıracak vaktim olur bakimdi, suslenmeydi, dinlenmeydi falan.

Surekli bir seyler soyluyor destek istedigimde, onu cagirmaktan ve laf soylemesinden yoruldum 2 ayda. Onumuzdeki gunler yillar nasil geçecek bilmiyorum artik. Bu halleri umarım bu evliligi sonlandirmak zorunda birakmaz beni.

İkimizde çalıştığımız halde eşim benden ev işi bekliyor. Ne yapmalıyım?