Güncellemeler
+1 yıl
O kendi en yakın arkadaşına tam takmıştı düğününde
Yakin bir arkadaşim Eylül'de evleniyor üniversitede çok yakındık 5 yıldır görüşmüyoruz farklı şehirlerdeyiz eskisi gibi pek konusmasakta sevgimiz eminim ki hala aynı Eylül'de düğünü var nişanın da çeyrek taktım şimdi düğününe açıkçası ben tam takmak istiyorum aile durumum iyi ama onlardan bunun için isteyemem tepki verirler asgari ücret ile çalışıyorum yarım mi tam mi çok takıldım ne takmalıyım sizce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Asgari ücret ise gram takabilirsin
Yok gram olmaz yani onu takmam ya tam en kötü yarım
Zaten nişanın da çeyrek de taktim
Nişanda da takmışsın daha ne bence yine çeyrek tak o zaman
Tam takmasam ayıp olur mu
Tabikide olmaz, eğer sorun çıkarıyorsa anlayışsız olduğu için iletişimi bile kes
Hayır çıkarmaz öyle biri değil kesinlikle benden beklentisini merak ediyorum sadece bilsem ona göre takicam
Ya şimdi takarsam aileme soylemicem tam ve kredi cekicem o yüzden biraz kararsız kaldım en iyisi yarım takmak
Dediğin gibi zaten çeyrek taktim
Asla kredi çekme, bütçen ne ise zorlama kendini, düğün dediğin eğlenmektir zaten, anlayış gösterir
Haklısın ya bide düğüne de gidemicem ya
Direk IBAN alıp hesabına da atabilirsin, bende gidemedim öyle yaptım 😊
Oda olabilir mantıklı ama arkadaş gidecek ona vercem adıma takacak
Bu zamanda kimseye güven olmaz ama tercih senin, ben olsam kendim direk atardım gelmeme sebebini de telefondan iletirdim
Nişanı da da o arkadaş benim adıma takmıştı gelmeme nedenimide söyledim zaten:) teşekkür ederim uyarın icin
Ben teşekkür ederim :) inşallah mutlu olurlar sende mutlu olursun :)
İnşallah sizde sağ olun ☺️