Ya ben bu ülkede yaşamaktan bıktım artık ya. Elimde en ucuz telefon cebimde para yok. En yakın arkadaşımla 1 yıldır buluşamıyorum ya parasızlıktan, dolabımda var 2-3 parça kıyafet. Sinir basıyor bana artık bu ülkede, telefonu elime alıyorum kafa dağıtayım diye ota boka her şeye zam haberi. Bir şeye her gün mü zam gelir ya? rahat nefes alamayacak mı bu millet valla içim daralıyor artık benim. Dışarı da çıkasım yok, dışarı çıkıyorum adım atsam 200 lira gidiyor. Etrafta kimliği belirsiz aptal eğitim görmemiş araplar. Millet o kadar rahat ki, zam haberlerinin altına iyi olmuş yazmaktan başka bir şey yaptıkları yok. Ülke elden gitmiş bunlar hala akplilere trip atıyor. Atıcam kendimi artık camdan pencereden yeter ya capri sun bile 10 lira olmuş
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
U. lan kendini bilmez kicinin uzerine oturacagina git calis kimseye bedava para yok. Ha akp maalesef bedava parada cok dagitiyor hemde ke dine oy vermeyenlere ben biliyorum. Aklinca sen okudun yahsillisin baskalari cahil. Keske gitsenizde bidaha donemeseniz. Bu zamlari bu millet yapiyor desem anlamazsin. Ne dense bos sizin gibilere. Beter oljn
ya ne diyon mk çalışıyorum zaten çalışmasam nasıl geçinicem bu devirde
Dayı asabını bozma insanın valla sinirden dalıcam birine
Hiçbir şekilde kira vs ödemiyorum ev alışverişi hiçbir şey yapmıyorum aldığım para sokağa çıkmaya yetmiyor şaka gibi insanlar borçla yaşıyo galiba
11 bin lira maaş alıyorum kira 7 bin lira o da tanıdık diye indirim yaptı kalıyor 4 bin bi market alışverişine çıksam 2-3 parça şey alsam 2-3 bin lira bırakıyorum + bir de bilgisayar mühendisliği okuyorum okul parası da var onu en azından ailem karşılıyor da nereye kadar böyle geçen markette 2-3 şey aldım 1 bin lira bırakıp çıktım valla yaşanmıyor ya et falan da yok içinde aldıklarımda her gün faturaya kaç lira gelir diye düşünmekten klima lamba açamıyorum bu sıcakta
O kadar saçma ki ben ayrı eve çıkamıyorum şu an imkansız resmen aldığım parayı kiraya verir aç yatarım artık insanlar anlamıyor herkes nasıl karşı çıkmıyor hala ya bir de durumumuz iyi diyorlar ben market alışverişi bile yapmıyorum yediğim iki kase yemek bile değil et hiç yemiyorum arada bir dışarı çıkıyorum ihtiyaçlarım derken para bitiyor
Millet hala akpye trip atma peşinde ya bir zam haberine giriyorum yok herkes iyi olmuş daha çok gelsin falan, ya dolar 26 olmuş bu normal mi allah aşkına 2 yıla türkiye diye bir ülke kalmayacak bunlar hala akpye oy verenlere trip atıyor zamlara gülüyor
Çünkü yapacak bir şey kalmadı aslında herkes kötü durumda sinirden yaptıklarına eminim ülkenin yarısı asgari ücretle geçiniyor şu an ve nasıl geçiniyorlar bilmiyorum anlamadım
Redbul içemiyorum dark blue içiyorum şu an 😂😂
Ne caprissun on TL mi yuh
geçen sene 1 liraydı ya bütün kutuyu alıyordum marketteki 10 lira ödeyip çıkıyordum şimdi 20 li kolisi 200 lira mı ne
Boku çıktı sahiden
Yazıklar olsun var ya cağnım memleket ne halde
Para biriktir
biriktiriyorum da ne oluyor her şeye zam geldikten sonra
herkes aynı durumda