Annemin babamın ismini dövme yaptırmak istememesi?

dürüstçe yorum yapmanızı istiyorum. annem 50li yaşlarında fit, bakımlı, güzel tam milf denebilecek bir kadın. gelecek ay doğum günü ve dövme yaptırmayı çok sevdiği için annem babam ben üçümüz konuşurken babam annene dövme hediye edelim dedi aa ne güzel fikir dedim. annem de güzel olur falan dedi sonra babam benim ismimi dövme yaptır deyince yüzü asıldı. eş gelip geçici yaptırırsam çocuğumun ismini dövme yaptırırım dedi. babam buna baya bi bozuldu gelip geçicisi mi kaldı 40 yıldır evliyiz dedi. sonra ben ortam yumuşasın diye anneme benim ismimi yaptır o zaman dedim onu da bi geçiştirdi. sizce evli olduğu belli olmasın diye mi yaptırmak istemiyor? kendisi fitness eğitmeni bu arada, salonuna birkaç kere gittiğimde ders verdiği müşterilerin çoğu genç orta yaşlı erkeklerdi ve boylu poslu vücutları taş gibiydi. karşılaştırmak istemiyorum ama babam bakımsız ve baya kilolu sağlık sorunlarından dolayı kilo veremiyor. anneme asla çapkın istekli vs. demem çok düzgün biridir ama gözünün dışarı kaymama ihtimali yok bence hele ki öyle bir ortamda. üstelik dövme yaptırmak istememesinin altında art niyet aramadan edemiyorum. siz olsanız ne düşünürdünüz?

Annemin babamın ismini dövme yaptırmak istememesi?