Bu fiyat aralığındaki sigaraları yazar mısınız rica etsem?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sarılmış ince paket tekel tütünleri var. 👍🏻
Tekel bayilerde var mıdır mutlaka
Yok. Tütün satan her yerde var bunlar. 👍🏻👍🏻
Bunlardan hangisi güzeldir peki bu fiyat aralığında varmış
Tekel 200
Tekel 2001
Pall mal
Vicorey
Muratti
Samsun
Kent blue
Kent dumansızdır, yani var mı yok mu belli değil. Muratti biraz ekşimsi bir tattır. Pall Mall iyidir ama ağır bir sigara.
Tekel 2000 için doyurucudur ve kahve ile iyi gider. 👍🏻👍🏻
Dün windowstona 43 verdin yoktur herhalde
Maltepe ve vicorey varmış
Kendim yaparım dersen büyük marketlerde orjinal tekel tütünü satılıyor. Kaliteli markaların tütünleri var satışta. Makaron ( boş sigara) alıp makinesi ile kendin doldurabilirsin. Elinin ayarı varsa güzel sararsan en kaliteli sigarayı %70 daha ucuza getirirsin.
Benim arkadaşım tütün içiyor ondan aldım birkaç tane ve içemedim içtiğim markadan dolayı mı anlayamadım biraz değişikti yani tütün bile kokmuyordu tuhaf bir tadı vardı
Hazır tütün ayrı ucuz markalar var.
Sen bilindik bir markanın tütününü alacaksın.
Mesela Morlboro markası tekel bandrollü sigara sattığı gibi tekel bandrollü tütün de satıyor. Tütünün vergisi sigara paketi gibi ağır değil o açıdan çok ucuza geliyor. Güzel sarılırsa içimi aynı oluyor.
Şu an piyasada camel tütünü var o çok güzel olur.
Benim alabileceğim fiyat aralığındaki sigaralar Bunlar hangisi iyidir yazar mısınız eğer biliyorsanız tabi
Tekel 200
Tekel 2001
Pall mal
Vicorey
Muratti
Samsun
Kent blue
Tekel 2000 çok kötü değil.
Muratti epey iyiydi eskiden şu an ne durumda bilmiyorum.
Yok ki ancak tütün alırsın o fiata
Vicorey ve Maltepe varmış ama
Sanmıyorum 42 liradan aşağı sigara yok diye biliyorum
Az önce internetten baktım zamlı fiyatlar bunlar yani bunlar da 45 lira olacak hali yok yaşlı sigaraları zaten çoğu hep yaşlılar içiyor bunları Kent hariç
Varsa ne güzel 35 liraya
38 liraya aldım bir sigara
En ucuzu 38 Lira Ne günlere kaldık
Allah yardımcımız olsun ne diyelim 38 liraya ne aldın
A afedersin soruyu cevaplamayı unutmuşum ya daha önce içmediğim bir sigarayı almak zorunda kaldım baktım gene zam gelmiş el yakıyor medley diye bı sigara idare eder gibi
Gene zam gelecekmiş galiba inşallah yapmazlar
Ay yeter anasını satayım vallahi insanlar yaşadıklarını unuttular ama artık ya sosyal hayat yok sadece hayatta kalmak için makarna falan tüketir olduk bu haramiler yüzünden
Al benden de o kadar yeminle öyle
Vallahi benim tek üzüldüğüm nokta 20'li yaşlarımı şu döneme denk gelmesi oldu ben isterdim rahatça sosyal hayatım olsun gezip tozayım ama yok benim içimi ancak şu soğutur yani başımızdakiler bedelini ödesinler gerçi gençliğimiz elimizden gidiyor yani bize bir gençlik borçlular hiçbir şekilde bizim içimiz Sogumaz en sinir olduğum noktada açız derken insanlar karın açlığı olarak zannediyor makarna yemeye şükrediyorlar Bunlar nasıl bir çomar ya ailemde de çok var maalesef
İnan her yerde var o yüzden bunlar hala başımızda
Sizinkilerde mi reisci
Hemde nasıl
Kendi adıma çok üzülüyordum senin adına da üzüldüm nedense bu arada ateşli bir hastalık gibi bu Erdoğan sevgisi ne yaparsa yapsın bir bildiği vardır Bu adam hiç yanlış yapamaz Çok değişikler ya Çok değişik bir kafa yapısı
Tütün alabilirsin paketi 15-16 liraya geliyo
Nerden alcam bizim burada yokki hem tütün gırtlak kanseri yapıyor diyorlar daha zararlıymış duydun mu ya ben içmedim hic tadı nasıl
Tütün sigaranın paketlenmemiş ve markalaşmamış hali :D
Sigara da markaya ve pakete veriyorsunuz o kadar parayı yoksa aynı şey
Ya ben tütün içemiyorum işte arkadaşım vermişti anladın mı ondan sonra alamadım hem bizim burada yok tadı kötü
Yani ben sevmiyorum
2 yıldır çok büyük zamlar ard arda geldiğinden beri her yerde tütüncü dükkanı açıldı. Çevrene bir sor vardır bilen alan
Siz hangisini kullanıyorsunuz ya gerçekten neden bu kadar zam geliyor bir sigara keyfimiz var ona da bulaşıyorlar ya
Kanka olsa da bile almam sevmiyorum
İçemiyorum
Vicorey ve Maltepe varmış bu civarlarda onlardan birini mi alsam ya
Ben adıyaman tütünü alıyorum, hafif ve orta olanları gayet iyi
Hazır sarılmış olanları var mı Sen mi sarıyorsun yoksa
Aromalı dedikleri şeyler de var onlar pek içilesi değil
Ben sarıyorum o yüzden çok ucuza geliyor. Hazır sarılmış olanları da var onlarda paket sigaradan ucuz oluyor yani.
Hazır sarılmış kaç tane ve ne kadar
Hiç almadım hazır sarılmış, dükkanını bulursan bi sorabilirsin onlara.
kalmadı bence var ise de bilmiyorum
Tezek sarabilirsin 😂😂
Çık komik
Öyle olmasını istedim zaten :)) sigara köpeğn olsun be ver adres yolliyim ne istiyosan
Ah canım sağ ol ya ekonomik kriz işte bir sigara keyfimiz var onun da içine ediyorlar dhdhdh
İsterlerse milyar yapsnlar o keyfimi elimden alamazlar 😉
Sen hangisinden içiyorsun kaç paket içiyorsun günde
Kısa parlıament içiyorum günde 2 pakete gidebilio bazen
Peki eğer bunlardan kullandıysan hangisi iyidir yazar mısın rica etsem
Tekel 200
Tekel 2001
Pall mal
Vicorey
Muratti
Samsun
Kent blue
Tekel 2000 üstüne sigara yoktu eskiden ama şu an cok kötü içilmez hiçbiri güzel değil ama illa birini sec dersen kent blue derim diğerlerine göre cok az önde kent
Yok diye biliyorum.
Vicorey kaldımi acaba var mı
Kaldım bilmiyorum ama iceni dâhi görmedim. Günde kaç sigara içiyorsun
Ben kahvenin yanına çayın yanına içiyorum değişiyor 2, 3 bazen hiç içmiyorum ama bu ara iç içesim geliyor yazın genellikle içiyorum
Ya ben internette gördüm siz sizin bakma imkanınız yok mu Maltepe ve vicorey
Çok fazla icmiyorsan durumunda iyiyse kaliteli bir marka iç. Azda içiyor olsan sigara keyif için içiyorsun
Fazla içmiyorum günde ya 2 ya da 3 bazen hiç içmediğim zamanlarda oluyor mesela 2 ayda hiç içmiyorum
O zaman fiyata takılma
Ben içmiyorum
Off napalim djdhdh
Aferin
Arkadaş olalım
Sigara içmeyi sevmiyorsun anladığım kadarıyla bıçkın bile ele veriyor ben sigara kokarım jghfhfh
Hiç içmedim çokmu kokuyon
Yok ya zaten keyifciğim günde ya 2 ya da 3 içerim
ya da hiç icmem
Immm az iç yaşlanırsın 😇
Az içiyorum zaten yok zannetmiyorum
Imm uykun var mı
kacak var
Tütüne devam
Biraz zor bandrolsüz olanlara bakman lazım
Tütünossi
Uğrasamam sarmaya
Hazır sarılı var ama tavsiye etmiyorum ben tütün içiyorum ama bırakıcam berbat oldu iyice bozdular