Aklıma Pandemi geldi ,2.3 arası gençler haftasonu yaşlılar, 8 de çocuklar neydi laa o
Ay bide şu evde ekmek akımı vardı nerde ooooo hamarat Hatunlar ahahaha

Aklıma Pandemi geldi ,2.3 arası gençler haftasonu yaşlılar, 8 de çocuklar neydi laa o
Ay bide şu evde ekmek akımı vardı nerde ooooo hamarat Hatunlar ahahaha
Tabi ki de sigara içmek ve kahve içmek bunları yapmadan duramıyorum çünkü seviyorum bana iyi geliyor. sigara içerken de kahve içip şarkı dinlemeyi seviyorum sabahları. gece olduğu zaman da ya oyun oynarım ya da film izlerim. ya da sitede takılırım. bunun dışında dışarı çıkmak gezmek dolaşmak bunları da seviyorum oldukça.
Kahvesiz hayatımı olur sigara içmem ama kahvesiz olmaz
Bence de kahve olmalı
Sabah kahvesi bir , sevgilim varsa ki olacak ateşli bir sevişmek birde bir soğuk bira yazları akşam olunca kış aylarında ise bir bardak kırmızı şarap ve aşkım yanımda şömine keyfî. Artı birde müzik
değişen ne var ki
fakirler yine
evde
hepimiz yine internet karşısında ömrümü çürütüyoruz
değişen ne?
Luppo dayıyı unuttun 😅
Cevap
28Cevap
Yapamadan duramayacağım bişey yok. Bişeye bağımlı kalmayı sevmem. Pandemide de neredeyse hergün dışarı çıktım çıkmadığım zamanı hatırlamam. Turizmde çalışıyorum. İşletme kapalı olsada izin kağıdım vardı dışarısı için. Bikaç ay 5 yıldızlı otelde bildiğin tatil yaptım pandemi gibi olmadı benim için. Hergün çay kahve plaj havuz
soru ile açıklama bağı kuramadım ama kahve içilir her zaman öyle bağlayım bende:)
haha zikrik soruları sorunca kapına gelirim
Çalışmak sanırım...
Hakikaten ne günler geçirdik ya öylece. Sabah birileri çıkıyor akşam birileri ahah o hamarat kişiler şimdilerde işte sanırım yok oldular 😂
Yapamadan duramıyorum bazı şeyleri mecburi halini almış yani mesela ben ne kadar yara alırsam alayım güveniyorum…
Telle oynamak uğraşmak, mastürbasyon, arada sigara..
gerçekten seks yapmadan duramıyorum en fazla 3 gün dayanabiliyorum :(
Uyumak. Belli bir saat geçtiği zaman muhakkak uyumalıyım.
Aman aman yine gelmesin o günler gerci ben işim gereği 7/24 görevdeydim
Manyak nerden geldi bunlar aklına.. misal ben caysiz yapamam.. günaydın
Allah affetsin telefona bagimliyiz ya. Ha bi de gun icinde turk kahvesi icmezsem sanki sigarası bitmis krize girmis insanlarngibi canim istiyor.
Yapmadan duramadığım bir şey yok ama yine de sürekli yaptığım şeyler var tabi ama onları yapmasam yine de dururum 😃😃
Ara ara pp ne bakmak...
Kitap okumadan duramıyorum
Çok şey var da çay içerim
Merak etmeyin 10 yıl içinde yeni covid 26 geliyor
Bilgisayar oyunu oynamak
Yemek yapmak. :)
Kahve içmeden duramıyorum ☕
öyle bağımlılığım yok ya
Pandemi de rutini bozulmayan tek benim ellam 😅😂
laf sokmak
Telefon uyumamak
Eşcinsel ilişki.