Güncellemeler
+1 yıl
Tek tek yazacagima toplu yazayim ilk sorumİki kisi araisnda ne olursa olsun helallik alinmasi gereklimi? 3 senelik iliski bitti Nisan atildi helallik alinmalimi? İkinci sorum birinin kalbini kırıp aglattiginda helallik alinmalimi? Yani aglatan herturlu hakkami girmis olur hakli veya haksiz olunsun? Ve en cok kafami karistiran konu. Umut vrrip yarı yolda birakan ahi 2 cihanda odenmez diye soz var ama ayrilmakta bir yandan helal hatta bosanmak bile. Hangisi dogru?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sorabilirsin. Direkt soruyu sorsan daha iyiydi
Aciklamaya sordum
Yani sırf ağladı diye helallik gerekmez bazı insanlar sulugözlüdür. Ama birinin kalbini kırdıysan helallik almak gerekiyor. Yarı yolda bırakma konusuna bu kadar kolay cevap verilemez. Bir sürü soru sorulması gerekiyor. Birbirleriyle uyumlular mı birbirlerini seviyorlar mı ailelee uyumlu mu geçim sağlanabiliyor mu. Yani ortada hiçbir sorun yokken biz artık sizi istemiyoruz diye nişan atmak büyük günah olur. Ayrıca 3 senelik nişan olmaz. Nişandan hemen sonra düğün yapılmalıdır.
Cevapladigin icin tesekkur ederim. Soyleki 3 senelik iliski demistim 3 senelik Nisan değil. Bu arada ailelee arasi uyumsuzluk vardi sevgimizde vardi ailesi istemediginicin ve benim ailemi sorun ettigi icin ayrildi ozetle. Yani Şu an hakkima girmedimi
Tek bir soru daha soracam o zaman. Nişan yapılmadan önce anlaşabiliyor muydu aileler yoksa balık baştan kokmuşmuydu
1 senedie nisanliyiz bir senedir anlasiyolardi sonradan oldu
Sonradan olduysa biz bir şey diyemeyiz Allah bilir en doğrusunu
soruyu yazsan direk biliyorsak cevaplardık. herkesin kendine göre bilgisi var
Yazdimya aciklamaya
ben görül yazdığımda acıklama yoktu.
Tamam biliyosaniz cevaplarsaniz mutlu olurum
helallik alınsın tabi illa bi hak vardır. yarı yolda bırakanı Allah görür. ayrılmak helal bile olsa
Ayrilmak helalse nasil yari yolda birakani gorur olur sonucta ayrilmak icin mutlaka yari yolsa birakmali
kardeşim ayrılmak helaldir ama o aşamaya gelene kadar yapılanlarında bi bedeli vardır. yani bunlarla kendinide avutmana gerek yok. Allah herşeyi gçrüyor zaten.
Ayrilan ben degildimki kendimi avutayim ben zaten ona ah ettim. O kisi bana ayrilmanin helal oldugunu vs söyledi bu yuzden size sormak istedim
Yani umut vermekse umut verdi ve bıraktı ama dini acidan ayrilmak helal diyerej gitti. Simdi ne olursa olsun ayrilik nasil can yakmadan olurki herturlu yakacak
sen hala anlamıyorsun. boşanmakta helaldir belki ama boşanmaya sebep olan şeylerinde allah bedelini verir. soru soruyorsun duymak istediğin cevabın fetvasını vermemiizi bekliyorsun
umut verdi falan diyorsun bazı erkeklerin ne mal oldugunu bile bile sevgili olup ayrılınca umut verdi diye bir şey olmaz
Anladim ayrilmak helal ama o surede yapilan agir seylerin bedeli odenir diyosun
evet
sorunu sor belki bildiğimiz yerdendir
Nedir sorular
Yazdim
E Sor hadi
Aciklamaya yazdim
Buyur
Aciklamada belirttim
Soylim öyle ise helallik Rabbimden istenir kişiden değil Rabbime dua edilir af için
Bence digru degil
Siz bilirsiniz herkesin doğrusu çok farklı
Buyrun
Yazdim sorulari
Sor bakalım
Aciklamada belirttim
buyur
Aciklamada belirttim
Buyurun
Kısmen fena değilim
Sorabilirsin
Yazdim