Aile & Toplum Bu sıcaklarda bile battaniyeyle yatan tek ben miyim? Meryyc Takip Et Guru Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor üstüme örtmüyorum ama temasta olmam lazım nxbdhwhqh Güncellemeler+1 yıl benim gibi temas bağımlıları gelin bi sarılalım💅 Bu sıcaklarda bile battaniyeyle yatan tek ben miyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Bende öyleyim yorgun ile uyuyorum alışkanlık sarıldığım için :D 0 0 Yorumla
NazeninKadın Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ahaha sanırım sensin. Bende örtüsüz asla yatamam ama bu sıcakta da battaniye almıyorum tabiki😅 1 0 Yorumla
Qarismaa34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 47% +1 yıl Aynen bendede o pskolojik takıntı var ya :( illa paçamın arasına alıcam onu :D 0 0 Yorumla
ca_nnnnnn Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 555 cevap paylaştı. Ben yaz kış yorgan üstüm açık yatamam üşürüm hemen yalnız değilsin 😁 0 0 Yorumla
Lâedrî00 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ben de öyleyim valla. Terlesem bile üstümü de örtmek zorundayım 0 0 Yorumla
Yilmaz64 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Bende battaniye ile yatıyorum sıcaksa açık yatıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben yorganla yatıyorum ama ben köyde yaşıyorum bizim ev buzhane gibi oluyo yazın üst katı hariç shshhs 0 0 Yorumla
Cilgingezgin06 Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl 2 battaniye 1 yatak ortusu 1 kazak 1 kalin hirka ile yatiyorum 0 0 Yorumla
yengec0775 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Ben de aynı. Bacaklarımın arasına alıyorum daha doğrusu dizlerimin 0 0 Yorumla
Heimdalll Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Temas bagimlilari kendini belli etsin jfjsjsn 0 2 Yorumla Meryyc +1 yıl gerçekten shhahdhsjwjqj Yorumla Heimdalll +1 yıl Bende temas bagimlisiyim Yorumla
Dertli1818 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 69% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 456 cevap paylaştı. Hiçbir şey örtmüyorum nasıl duruyorsun 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ben de varım klima soğuğunu sevmiyorum 0 0 Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ben de yorgan vad 0 0 Yorumla
firstsoldier Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Sabaha karşı serin oluyor yalnız değilsin 0 0 Yorumla
Fth1998 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 595 cevap paylaştı. Ústsüz yatıyorum, battaniye ile yatamam. 0 0 Yorumla
uğurlu1böcek Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 95% +1 yıl Temmuz da battaniye ile aşk sinemalarda :D 0 0 Yorumla
cngzrmkdr Takip Et Xper 4 Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl şu an pişecem ne battaniyesi bee 0 1 Yorumla cngzrmkdr +1 yıl Hanımıma temas ederek uyuyrum ama battaniye yok kabul edemem Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Üzerini benimle örtebilirsin 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl üzerine beni örtebilirsin desem daha anlamlı ve doğru bir kelime olur :D Yorumla Meryyc +1 yıl oldu oldu xnndhshwh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ama tavana bir tane tavan pervanesi koymak lazım yoksa eriyip birbirimize yapışırız terden Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı. Bazisinin eli ayaği hep soguktur 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Tej sensin 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aaa sen aynı bensin 0 0 Yorumla
Aklıma1ŞeyTakıldı Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 343 cevap paylaştı. Maşallah 0 0 Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Aha bu ben 😂 0 0 Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 447 cevap paylaştı. Kudurdun mu 0 3 Yorumla Meryyc +1 yıl ne alaka be abiii Yorumla Dante0208 +1 yıl Temas istiyorsun ama Yorumla Meryyc +1 yıl temassız duramam lütfeeen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Bende öyleyim yorgun ile uyuyorum alışkanlık sarıldığım için :D
Ahaha sanırım sensin. Bende örtüsüz asla yatamam ama bu sıcakta da battaniye almıyorum tabiki😅
Aynen bendede o pskolojik takıntı var ya :( illa paçamın arasına alıcam onu :D
Ben yaz kış yorgan üstüm açık yatamam üşürüm hemen yalnız değilsin 😁
Ben de öyleyim valla. Terlesem bile üstümü de örtmek zorundayım
Bende battaniye ile yatıyorum sıcaksa açık yatıyorum
Ben yorganla yatıyorum ama ben köyde yaşıyorum bizim ev buzhane gibi oluyo yazın üst katı hariç shshhs
Ayniyim, örtmüyorum ama sarılırım, temas şart
bi eksiklik hissediyor insan battaniye olmadan skljdskajdskajd
2 battaniye 1 yatak ortusu 1 kazak 1 kalin hirka ile yatiyorum
Ben de aynı. Bacaklarımın arasına alıyorum daha doğrusu dizlerimin
Temas bagimlilari kendini belli etsin jfjsjsn
gerçekten shhahdhsjwjqj
Bende temas bagimlisiyim
Temas bağımlısıyız 😃
Hava çok sıcak olmaz 🙃
Bende öyleyim ama pike tabi
Hiçbir şey örtmüyorum nasıl duruyorsun
Yorganıma sarılmadan uyuyamam.
Tek ben böyleyim sanıyordum
Ben de varım klima soğuğunu sevmiyorum
Ben de yorgan vad
Aynı ben 😂😂😂
Yorganla yatıyorum ben ajmfllb
Sabaha karşı serin oluyor yalnız değilsin
Ahaha ne kadar eğlenceli ya
Ústsüz yatıyorum, battaniye ile yatamam.
Temas bagimlisiyim 😂
😁😁buharlasirsin bu sicakta
Temmuz da battaniye ile aşk sinemalarda :D
şu an pişecem ne battaniyesi bee
Hanımıma temas ederek uyuyrum ama battaniye yok kabul edemem
O üstünü örtme bağımlılığı bende de var 🙂
Üzerini benimle örtebilirsin
üzerine beni örtebilirsin desem daha anlamlı ve doğru bir kelime olur :D
oldu oldu xnndhshwh
ama tavana bir tane tavan pervanesi koymak lazım yoksa eriyip birbirimize yapışırız terden
Bazisinin eli ayaği hep soguktur
İncede olsa birşeyle mutlaka örterim üstümü
tek sen dilsin. yorgansız yatamam
Eziyet gibi olmuyo mu ya
Tej sensin
Aaa sen aynı bensin
Pike var benim de
Ben de üstümü örtüyorum
Maşallah
Bended farklindegil
Muhtemelen öyle
delımısın :D
Yok ya sıcakta ben yerimde zor duruyorum.
Aha bu ben 😂
Sarıl battaniye falan yok
Niçin
Kudurdun mu
ne alaka be abiii
Temas istiyorsun ama
temassız duramam lütfeeen