Aile & Toplum Sürekli terliyorum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Sıcaktan uyuyamıyorum en sonunda Soyunucam ya bune sizde durumlar nasıl Güncellemeler+1 yıl Bana oro0bu diyen gizliden yazan yaw he kısi kendinden bilir işi hadi ötede oyna Sürekli terliyorum? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
UfCeAs38 Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Ben çıplak yatıyom da köpek var zıplar yatağa ham yapar sosisi diye tırstığımdan hayvanı balkona atıyom hihihihi. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Isırmaz Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Eee soyun ben sadece boxerla yatıyorum yanında biri mi var ki 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Eniştemin evindeyim rahat değilim Yorumla gacar4886 +1 yıl Kiminle evli ki bu enişte Yorumla gacar4886 +1 yıl Merak ettim yani Yorumla
Most_Wanted010 Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 576 cevap paylaştı. Aynı yenı dus aldım soğuk su ıle camlar acık uyuyamıyorum orası hangı sehır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Antalya Yorumla Most_Wanted010 +1 yıl Enıstende varmış salonda yatıyormussun soyunma bu sıze ezıyet olacak ama uyku sıkıstırınca mecbur uyursun bıraz belkıde sıcak olmasa sohbet edemıyecektık tanısamayacaktık şimdi uyuyor olacaktın😁😂🤣 Yorumla
Gncdelikanlıı Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bizim burası da aynı yeter artık dedim soyundum ama yine terliyorum 😅😅😅 0 19 Yorumla Soran +1 yıl Ben soyunurumda eniştemin evindeyim rahat ortamda değilim Yorumla Gncdelikanlıı +1 yıl O zman sıkıntı yaa lavabo da ayaklarini yıka biraz serinletir. Kendi ayrı odanda degilmisn Yorumla Soran +1 yıl Değilim salonda yatıyorum Yorumla Gncdelikanlıı +1 yıl O zman sıkıntı ya kendi evin gibisi yok rahatlık yönünde oda olsa belki biraz daha rahat olabildin ama solan çok açık biryer Yorumla Soran +1 yıl Salonun kapısınin açıldığını hissediyorum yatarken Yorumla Gncdelikanlıı +1 yıl Biri gözetliyor olabilirmi. Üzerin açık mı? Yorumla Soran +1 yıl Üzerimde tişört var sortlayim ama açıldığına eminim tedirgin oluyorum Yorumla Gncdelikanlıı +1 yıl Tuvalete çıkma bahanesiyle çık tekrar kapat yine açılırsa biri gözetliyor demektir. Evde kimler var Yorumla Soran +1 yıl Ablamla eniştem var Yorumla Soran +1 yıl Tamam bi deniyim Yorumla Gncdelikanlıı +1 yıl Çocuk falan yok mu? Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla Gncdelikanlıı +1 yıl O zman enişten gözetliyor seni sana karşı bir ilgisi falan varmiydi peki dikkat ettigin Yorumla Soran +1 yıl Canimli falan konuşuyor bide bacaklarıma dokunuyo konuşurken göğüslerime baktigini farkettim Yorumla Gncdelikanlıı +1 yıl Durum ciddi enişten sen kaç yaşındasın? Yorumla Soran +1 yıl Ben 24 eniştem 28 Yorumla Gncdelikanlıı +1 yıl Uyur numarası yapabilirmisin? Yorumla Soran +1 yıl Sbah kahvalti hazırlancak yarın yazsam olur mu Yorumla Gncdelikanlıı +1 yıl Takipleselim yarın konusruz ama yinede bir gözün açık uyu tedirginsen Yorumla
MtAydın1907 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Bu ne tacizkar tesbitmiş Al buz gibi duşunu çöz bütün dertleri 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bn askerim nöbete uyandım altıma işedm sanıyordum öyle ter 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl girebiliyorsun internete Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorun olmuyor bizde çok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Alt devrelere kiralıyorum p*rno izlesinler diye 😀 Yorumla
Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kapımı kitledim bende şu an o durumdayım 0 0 Yorumla
Karagecenin Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Ben ful çırılçıplağım yine ter içinde kaldım aşkım 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Ben soyunurumda eniştemin evindeyim rahat ortamda değilim Yorumla demircan89 +1 yıl Kapiyi pencereyi ac Yorumla Gncdelikanlıı +1 yıl Çıplak olmaksa kesmiyor ki yine yaniyoruzzzz Yorumla
Jhamostrap Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Burası donuyor ceketsiz dışarıda duramıyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nere orasi Yorumla Jhamostrap +1 yıl Niğde dışarıda hava kapalı yağmur yağacak sksksksk normalde İstanbul da yaşıyorum ama Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ben soyundum bile 0 0 Yorumla
MorettiMichael Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 442 cevap paylaştı. Aynen bende 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Ben çıplak yatıyom da köpek var zıplar yatağa ham yapar sosisi diye tırstığımdan hayvanı balkona atıyom hihihihi.
Isırmaz
Eee soyun ben sadece boxerla yatıyorum yanında biri mi var ki
Eniştemin evindeyim rahat değilim
Kiminle evli ki bu enişte
Merak ettim yani
Aynı yenı dus aldım soğuk su ıle camlar acık uyuyamıyorum orası hangı sehır
Antalya
Enıstende varmış salonda yatıyormussun soyunma bu sıze ezıyet olacak ama uyku sıkıstırınca mecbur uyursun bıraz belkıde sıcak olmasa sohbet edemıyecektık tanısamayacaktık şimdi uyuyor olacaktın😁😂🤣
Bizim burası da aynı yeter artık dedim soyundum ama yine terliyorum 😅😅😅
Ben soyunurumda eniştemin evindeyim rahat ortamda değilim
O zman sıkıntı yaa lavabo da ayaklarini yıka biraz serinletir. Kendi ayrı odanda degilmisn
Değilim salonda yatıyorum
O zman sıkıntı ya kendi evin gibisi yok rahatlık yönünde oda olsa belki biraz daha rahat olabildin ama solan çok açık biryer
Salonun kapısınin açıldığını hissediyorum yatarken
Biri gözetliyor olabilirmi. Üzerin açık mı?
Üzerimde tişört var sortlayim ama açıldığına eminim tedirgin oluyorum
Tuvalete çıkma bahanesiyle çık tekrar kapat yine açılırsa biri gözetliyor demektir. Evde kimler var
Ablamla eniştem var
Tamam bi deniyim
Çocuk falan yok mu?
Yok
O zman enişten gözetliyor seni sana karşı bir ilgisi falan varmiydi peki dikkat ettigin
Canimli falan konuşuyor bide bacaklarıma dokunuyo konuşurken göğüslerime baktigini farkettim
Durum ciddi enişten sen kaç yaşındasın?
Ben 24 eniştem 28
Uyur numarası yapabilirmisin?
Sbah kahvalti hazırlancak yarın yazsam olur mu
Takipleselim yarın konusruz ama yinede bir gözün açık uyu tedirginsen
Bu ne tacizkar tesbitmiş
Al buz gibi duşunu çöz bütün dertleri
Bn askerim nöbete uyandım altıma işedm sanıyordum öyle ter
Nasıl girebiliyorsun internete
Sorun olmuyor bizde çok
Alt devrelere kiralıyorum p*rno izlesinler diye 😀
Vantilatör aldım rahatım
Kapımı kitledim bende şu an o durumdayım
Ben de çıplak yatıyorum başka çare yok
Ben ful çırılçıplağım yine ter içinde kaldım aşkım
Ben soyunurumda eniştemin evindeyim rahat ortamda değilim
Kapiyi pencereyi ac
Çıplak olmaksa kesmiyor ki yine yaniyoruzzzz
Burası donuyor ceketsiz dışarıda duramıyorum
Nere orasi
Niğde dışarıda hava kapalı yağmur yağacak sksksksk normalde İstanbul da yaşıyorum ama
Ben soyundum bile
Aynen bende
Yağmurlu
Soyun
Klimam ful açik
Soyunnnn
Soyunduk bile