Aile & Toplum Neden dansöz seviyorsunuz? Hoşyh Takip Et Xper 1 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Erkeklerin dansöz sevdası neden?Mesela nesi cazip geliyor? Neden dansöz seviyorsunuz? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Mitsuhide Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 921 cevap paylaştı. ıy iğrenç awk her türlü genellemeyi görmezden gelebilirim ama bunu gelemem sövmemek için zor tutuyorum kendimi öçabuk geri al bu genellemeni ve "bazı erkekler" diye düzelt 0 1 Yorumla Hoşyh +1 yıl Üşenirim Yorumla
berk033 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl cazip gelmiyor dinime düşkün bir insan değilim ama yine de bir kadını yarı çıplak seyretmek bana yanlış geliyor 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Göze hoş geliyor çoğunun göğüsleri de çok güzel mesela 1 0 Yorumla
Godlike_Ruler_ Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 96% +1 yıl Dansöz değilde estetik, dans ederken yüzü gülen, eğlenceli kadın seviyoruz. 1 0 Yorumla
Yunuslarr Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Eğlenceli çünkü erkekler değil sadece kadınlar da seviyor 0 2 Yorumla Hoşyh +1 yıl Kadınlar sevmiyo Yorumla Yunuslarr +1 yıl Bence azınlıktır seviyorlar yani Yorumla
şahinn1 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 35% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Benim ilgimi çekmiyor dansöz 0 0 Yorumla
BEAUTIFULVICTIM Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Sanırım göbek fetişisti olanlar seviyor. 0 0 Yorumla
makenzaviich Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 300 cevap paylaştı. sevmiyorum iğrenç geliyor bana 0 0 Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Benim hiç ilgim yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
ıy iğrenç awk her türlü genellemeyi görmezden gelebilirim ama bunu gelemem sövmemek için zor tutuyorum kendimi öçabuk geri al bu genellemeni ve "bazı erkekler" diye düzelt
Üşenirim
cazip gelmiyor dinime düşkün bir insan değilim ama yine de bir kadını yarı çıplak seyretmek bana yanlış geliyor
Göze hoş geliyor çoğunun göğüsleri de çok güzel mesela
Dansöz değilde estetik, dans ederken yüzü gülen, eğlenceli kadın seviyoruz.
Eğlenceli çünkü erkekler değil sadece kadınlar da seviyor
Kadınlar sevmiyo
Bence azınlıktır seviyorlar yani
Benim ilgimi çekmiyor dansöz
Sanırım göbek fetişisti olanlar seviyor.
sevmiyorum iğrenç geliyor bana
Dans eden kadın seksidir çünkü
Göze hitap etmiyor mu
Eşim bana evde dansözlük yapsin
vücudu ve kivrimlari
hic canli gormedim
Benim hiç ilgim yok