Aynı dili konuşabildim, güvende hissettiğim kişiyi arkadaşım olarak görüyorum. Peki sizce arkadaşlığın şartları nelerdir?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Dürüst, iyi niyetli, menfaat beklemeyen kıskanmayan, güvenilir ve yaptığım şeylerden dolayı beni yargilamayacak kötü yola düştüğüm zaman uyarip doğruya yönlendirecek biri
Merhaba, arkadaş ne kadar önemli peki insanın hayatında? Senin için ne kadar yer kaplıyor?
Merhaba. Arkadaş önemli tabi. Benim için ne kadar yer kaplıyor neden merak ediyorsun :)
Çünkü bu konuyu daha iyi anlamak için. Merak etme arkadaşlarına ulaşıp seni bulmaya çalışmam :D
Ben pek arkadaş çevresi olmayan biriyim. Bunun sebebi belki daha ice dönük birisi olmam ve bu konudan şikayetçi de değilim açıkçası. Arkadaşlığa önem veren ve çevresi geniş insanlar için bu ne demek ya da senin için bunu anlamak istiyorum.
Öyle düşünmedim zaten. Hani sormuştun ya bu kadar uzun yazıştığın biri oldu mu başka diye :) rekor sende :) her merak ettiğini bana soruyorsun Google gibi bir muamele görüyorum sanki özel bir sebebi mi var? :) bilgime çok güveniyorsun galiba :) :)
Yahu görüşlerini beğeniyorum açıkçası ve mantıklı geliyor ve bir çok konuda duru bakabiliyorsun en nihayetinde. Özelde konuşmaya da müsaade yok o yüzden soruyorum burada. Bir de geniş düşünebilmek tabi. Bu da önemli.
Rekor mu)) haahah
Ben genelde özelde yazarım konuşurum soru sorarım. Yorumlarda bu kadar uzun konuştuğum kişi sensin)
Şaşırdım sadece :) görüşlerimi beğenmene sevindim :)
Ayrıca Google soru sorunca, bunu mu demek istiyorsun diye soruyla karşılık veriyor) insan önce biri cevaplar öyle değil mi. Şaşırmana sevindim :D hayret olacak ki insan öğrensin büyüsün.
Hahahah o işin esprisi burada sitede de sorabilirsin mesela birçok görüş gelebilir? :)
Hiç de öyle olmuyor maalesef. Bir kaç yorum geliyor en fazla o da ne kadar iyi tartışılır.
Haklısın tabi. Ama benim yerime koyarak düşünürsen neden şaşırdığımı anlarsın bence :)
Ya anlıyorum tabiki) sadece bilgi edinmeye ve anlamaya çalışıyorum sadece) konuyla alakalı olamadığı sürece özeline de girmiyorum pek :D
Sorgulamıyorum, hesap sormuyorum. Sadece ilginç :) görüşlerim ikna edici galiba :)
Anladım). Sorulara cevap alabilirim o halde
Arkadaşlar senin hayatında ne kadar yer kaplıyor?
Tabii :)
Arkadaşlar hayatımda ne kadar yer kaplıyor.. Benim için herkesin bir yeri var. Arkadaşlar da seçtiğimiz ailemiz değil midir? Sevgime güvenime paylaşımlarımıza göre arkadaşta benim için büyük bir yer kaplıyor diyebilirim. Bazen en paylaşamadığın danışamadığın şeyleri onunla paylaşıyorsun. Bence oldukça özel bir yeri var
Ne güzel. Çok önem veriyorsun arkadaşlık ilişkilerini öyle ki ailenden biri olarak görüyorsun. Peki arkadaşlarını nasıl seçersin? Nasıl tanıştın onlarla?
Bir kaç arkadaşımı liseden bir kaç arkadaşımı ilkokuldan birkaç arkadaşımı da ortak arkadaş ortamında tanışarak arkadaş olduk. Zamanla muhabbetle ve yaşadıklarınla onlarla bir şeyler bir yere oturuyorlar haliyle. Aileni seçmiyorsun ama onları seçebiliyorsun sonuçta :)
Maşallah))) en çok hangi konuda paylaşım yapıyorsun peki arkadaşlarınla? Ve daha önemlisi nasıl devam ettiriyorsun? Bir müddet muhabbet olmadığı zaman araya soğukluk girebiliyor.
Bir çok konuda :) karşılıklı devam edebilen bir şey zaten o.. erkeklerde arkadaşlık nasıl devam edebiliyor bilemem ama biz iletişimi koparmıyoruz genelde iletişim halindeyiz. Bir çok konuda arkadaşıma danışırım, o da bana danışır :)
Maşallah ne güzel. Allah daim etsin) teşekkür ederim cevaplar için yine ve yeniden)
Teşekkür ederim inşallah ne demek :)
Peki neden meslek hayatınızda arkadaş edinmediniz? Özel bro sebebi var mı?
Meslek hayatımdan da var tabi ki.. söylemek aklıma gelmedi. Eski olanlar aklıma geldi ilk önce :)
Anladım :D her şey gönlünüzce olsun inşallah
Hayırlı günler dilerim.
Sizin için de inşallah. Bende hayırlı günler dilerim :)
Tekrar merhaba, siteyi kalıcı olarak kapatmaya karar verdim. Burada bulunmak beni daha kötü yapacak. Yol arkadaşlığınkz için teşekkür ederim
Hakkınızı helal eder misiniz?
Müsait olamadın sanırım) ben görüp helal edeceğini biliyorum. Ben de helal ediyorum. Allah'a emanet olun öğretmen hanım.
Helal olsun.. Hakkınızda hayırlısı olsun. Sizde Allah’a emanet olun.. 💖
İyi geceler. Neden burada bulunmak sizi kötü biri yapacak kısmına takıldım biraz. Neden fikriniz değişti? İyi misiniz?
Bana iyi gelmiyor pek maalesef. Değerli insanlar pek az ve buradaki çoğunluktan etkilenmke istemiyorum. Telefon vaktimi Twitter ayırmya karar verdim daha çok. Elhamdülillah iyiyim. Sadeleşmeye çalışıyorum ve az zamanı daha değerli bir şekilde kullanmaya.
Sen nasılsın iyi misin? Yüreğin nasıl? Problemi aştın mı?
Genel bir problemin olduğunu zannettim. Biraz huzursuz etti nedense. İyi olmana sevindim. Umarım hep iyi olursun.. iyi bir karar. Sadeleşmek, iyi gelecektir. Bende o yönde çaba halindeyim.. bende iyiyim.. yüreğimi iyi zannediyorum.. hangi problemi?
Hassaiyetin için teşekkür ederim. İnce bir kalbin var. Ne güzel sevindim iyi olmana. Allah daim etsin. Sadeleşmek insanı dinç tutyor. Geçmiş ve geleceğin kaygılarından kurtulup ana odaklanmak ve kişisel gelişim için gerekli görüyorum. Tedavi aldığın problem? Öyle söylemiştin.
Teşekkür ederim, senin de ince bir kalbin var. Amin.. sadeleşmek huzur verici, kalabalığın aksine.. tedavi almaya devam. Bu sonuca erebilecek bir şey değil ki bence. Bu bir yaşam stili artık benim için. ya da benim bakış açıma bırakılan bir hasar
Öyle düşünme, Hayata tecrüblerimzden akdığımız derslerle, darbelerle bakmamız normal ama hayat bizim tecrüblerden ibaret değil ki , İnanıyorum ki bunu değiştirebilirsin. Sadeleşmek konusunda ise kendimce günlük yapılacaklar listesi yaptım , daha çok kendime dönmek ve gelişmek için. Huzur, mutluluk. Yurt dışı ve burası arasında bir tercih şansım vardı. Sanırım bu hamleyle burada kalıyorum en azından bir süre için. Hayatta sen de büyük seçimler yaptın mı?
Bu tecrübe değil daha çok korku. Yardım alıyorum ama eskiye göre çok daha iyiyim korkularım eskiye göre zayıfladı ama yok olacağını zannetmiyorum. Bende senin aksine Twitter hesabımı dondurdum. Çok fazla gündem takibindeydim, zihnim çöplük gibi olmuştu. Bir de bir kaç kaosa şahit olunca Twitter ortamında kendimi sorguladım biraz. Takip ettiğim etmediğim kişilerin polemiği beni biraz soğuttu kendilerinden de Twitter mecrasından da. Zihnimi boşaltmaya çalışıyorum.. kitap bile okumama kararı aldım bi kaç hafta… yönümü yolumu kaybetmiş hissediyorum.. takip ettiğim okuduğum o insanlar belki de beni tesiri altına almış boş insanlardır.. biraz uzak kalmak istiyorum bu yüzden.. zihnimi arındırmak istiyorum yolumu bulabilmek için..
Ölümden başka herşeyin bir çözümü vardır. Benimkisi bir inanç. Umarım azalacağı maksimum boyuta gelir senin için. Ben gündem takip etmiyorum. Bir kaç tweet okuyup düşünüyorum gün içinde Tartişmalar, gündemler büyük bir kaos , insanı kötü etkiliyor. En iyisini yapmışşsın bu konuda. Rabbim şifa versin inşallah. Sabah erken kalkıp esen rüzgarı yüzünde hissederek arınmak gibisi yok tavsiy eederim :D Güzel bir yola girmişssin zararlı cıkacagını sanmıyorum.
Kitap okumamak büyük bir karar.
Tabii öyle ama endişelerim hiç bir zaman gitmeyecek galiba. Kitap okumama kararı almadım. Sadece bir kaç hafta detoks diyelim. Zihnimi arındırma yolları arıyorum. Duaların için çok teşekkür ederim çok incesin.. bende öyle umuyorum biraz detoks arınma iyi gelecek inanıyorum..
Anladım. Kısa süreli bir deneyim. Nasıl etki edecek bakalım. İnşallah iyi gelir. Ben ayrılıyorum siteden. Umarım her şey gönlünce olsun. Güzel bir yürek, temiz bir akıl tanıdım ben mutluyum bu durumdan. Senin için dua edeceğim inşallah. Alllaha emanet ol. Kendine iyi bak
Bunu izliyordum sana da nasip olsun www.youtube.com/watch
Allah’a emanet ol her şey gönlünce olsun. Bende aynı şeyleri düşünüyorum. Hayat sana güzel davransın. Kendine iyi bak. Mutlulukla hoşçakal 🌺👋🏻
Merhaba tekrardan böyle bir şeye denk geldim. Deneyebeilirsin twitter.com/kutubusitte/status/1680186541900025857
Teşekkür ederim güzel dileklerin için. Nedense bir hüzün hissediyorum. Gerçekten iyi misin?
Bende tam olarak senin gibi hissettim, senin adına.. ben iyiyim hamdolsun 🙂
Elhamdülillah ben de iyiyim )) Acaba nedne böyle hissettik ki Bence sebebi sensin son yorumlarda hiç ikon atmamışsın Ben de böyle düşündüm haliyle. attiğim linke baktın mı. İnsallah faydası olur.
Evet deneyeceğim ekran resmi aldım :) ikonlarla da olsa his olarak öyle hissettim nedense :)
İkon işin şakası tabi ) ben de hala öyle hissediyorum vardır bir hayır inşallah. Ne güzel, uygulayıp faydasını görürsün umarım.
O zaman ikimizde dua edelim dualar bize iyi gelir :)
Pazar günü erkenciyiz :) Tamam inşallah edelim bakalım. Maddi olarak başlayan sohbet , maneviye döndü
Hangi telefonu kullanıyorsun? yeni telefon almsyı düşünüyorum.
Aynen :D telefon konusunda da mı bana danışıyosun :D beklenti-maddi güç vs yön verebilir telefon seçimine
Neden garibine gidiyor ki) 14 saat geçmiş aldım artık ) yapacak bir şey yok.
Cevaplar çok yuvarlak hahaha
Ondan değil öyle bir şey sormuşsun ki hem teknolojiden anlamam lazım hem ekonomik durumuna göre bir fikir vermem lazım hem beklentin ne bilmiyorum (belki aktif teknoloji kullanıcısındır vs) bu sebeple soruna cevap vermem tuhaf olurdu 😂 ne aldın peki?
Peki öyle olsun) Samsung aldım.
Benim için kesin gidiş vakti ) snei de çok darladım.
Hayırlı olsun. Güle güle kullan... hakkında da hayırlısı olsun…. estağfurullah…. kendine iyi bak her şey gönlünce olsun 🌼
Hahah) her şey senin de gönlünce olsun gizemli bayan) Allah'a emanet ol. Teşekkürler güzel dileklerin için.
Telefon markasını bile gizledin ) maşallah. her şey senin de gönlğnce olsun. Kırdıksak affola
Gizlediğimi mi düşündün 😂 niye gizleyeyim ki bende Samsung kullanıyorum ama hayaller iphone 🥲 niye kırasın ne kırması…. Sende Allah’a emanet ol bende kırdıysam affola….
Öyle düşündüm tabi ) verdiğimiz veya vermedeğimiz her cevap istisnalr dışında bizi yansıtmıyor mu) Aman Iphone çok pahalı alıp ne ypacağım ) Gereksiz bir lüx olur benim için. Yahu ne bileyim Insanız kusurluyuz olu öyle şeyler ) Estağfirullah
O yüzden gönülden geçen iphone ama fiyatlar fazla yüksek. Öneride bulunacak kadar bilgi sahibi değilim. Ucuz bir şey de değil telefon öneride bulunsam kötü çıksa israf olacak filan o yüzden hiç girmeyeyim dedim o mesuliyete :)
Saat kaç oldu uyusana) Yahu sen öneride bulununca hemen almayacaktım ki biraz bakardım araştırıdım ) Belki de çok saf göründğm bilemiyorum ) ıphone hiç sevemedim maalesef. Android devam bende)
Hahaha öyle değil tabii ki de burnumu sokmak istemedim :) iphonu sevmemek için tek sebebim fiyatı olabilir. Zalımlar 😊
Anladım ) garip kızsın vesselam ya da çok uyanık bilemedim. Elveda...
Garip bulman hoşuma gitmedi. Ama Allah’a emanet ol 🙃
Neden hoşuna gitmedi? )) Sen de Allaha emanet ol.
Sana garip birisin deseler nasıl ne hissederdin?
Olumlu hissederim tabiki ) alışılmışın dışında olmak kötü bir şey değil ki ezber bozar en basit ifadeyle )
Hiç öyle düşünmemiştim garip olmak tuhaf olmak ne bileyim garip 😂
Garip veya tuhaf ilgiyi cezbeder ) kötü olmak zorunda değil ki) Youtube takip ettiklerini de atar mısın buraya bend e takip edeyim.
Ama yotubada takip ettiğim pek kişi yok Google gibi kullanıyorum youtube u 🙃 seninkiler kim mesela ve Twitter’da sen kimleri takip ediyorsun hep ben bahsettim :)
Linkini vereyim özelden bence senin için de daha kolay olur. Zaten gidiyorum senin için pek sorun olmaz. Hayır dersen aklımda yer eden bir kaç kişi söyleyebilirim. Youtube için baber bilim barış özcan GZT erdi özüağ doğan cüceloglu twitter için psikomotto insanokur tennuri hasan mert kaya aklıma hemen gelenler. :) Umarım senin için de faydalı olur.
Bu arada nasıl etkiledi twitter bırakmka. kitap okumaya ara vermek nasıl hissetirdi? süreç nasıl gidiyor?
bir süredir kontrol edemedim cevap yazmamışsın umarım bir yerlerde iyisindir. Allah'a emanet ol. Cevap yazsan da göremem artık. Elveda
Ben şifayı kaptım da biraz. Çok teşekkür ederim. Sende umarım iyi olursun hep, sende Allah’a emanet ol. Hep dua edeceğim sana adını bile bilmediğim kişi :) sende okusan da okumasan da elveda… mutlu kal hep 👋🏻👋🏻
Çok geçmiş olsun. Sağlık önemli dikakt et. Yeni telefonu kontrol ederken girmiş bulundum siteye. Adımı Allah biliyor sen etmeye devam et ) Ben de sana edeceğim muzip kadın) Güzel günler seninle olsun
Çok teşekkür ederim.. ederim çok sağol.. adını merak etmiyorum. Kimsin merak etmiyorum. Varlığını bilmek yeterli. Şahsını bilmek yeterli.. iyi ki varsın.. iyi insan olduğunu hissetmek bile iyi hissettiriyor. Karşılıklı dua etmenin de iyi geleceğine inanıyorum :)
Nasıl oldun? hastalığın mevisemsel değil mi? Sen de iyi ki varsın ) Epey konuştuk bu sitede 200-250 yorum vardır bizim. Dualarda buluşalım o halde) Aynı şekilde seni tanımak iyi geldi.
İyiyim çok şükür ufak hapşırmalarım kaldı. Galiba terlemek vs daha çok sıklaştığı için şifayı kaptım herhalde.. rekor kırmış olabiliriz :) kim olduğumu bilmediğin halde saygından ödün vermeden sadece ne dediğimle ilgilendiğin için teşekkür ederim. Dualarımı hiç ekşit etmeyeceğim :)
Eksik etmeyeceğim :)
Geçer tamamen inşallah. Ne dediğin kim olduğundan daha çok iligim çektiği için o yöne doğru gitti konuşmamız. Saygından ödün vermek? Bunu anlamadım. Normal olduğum gibi konuştum. Eksit etme olur mu ihtiyacım var hem de çok. Dua edilecekler sırasında da biraz üste alınsam yeter sanırım.
Kim olduğumu söylemediğim için (gizliden de olunca) saygısızlık yapabilme hakkı görmedin yani. Eksik eder miyim hiç, sende et lütfen çok fazla ihtiyacım var… dualar bizi koruyabilir ancak….
Şimdi anladım ) İyi geceler.
Hiç arkadaşım yok arkadaşlığa anlam yüklemem ben