Kısaca özetleyim,
Geçenlerde, muhabbet ederken, kız kardeşim solaryuma gideceğini dedi, eşimde vardı..
Bı iki gün sonra, eşim bana diyo, sen poponu bronzlaştirmiyonmu..
neyse bugünde, sen gitmiyonmu solaryuma, ihtiyaçim yok diye cvp verdim, o niye gidiyor onun ihtiyacımı var dedi (kardeşimi kast ederek) hiç cvp vermedim.
Yani, bu sorular nedir, nasıl algilamam lazım, anlamadım. Çünkü kaç zmndir, bu benim kızkardeş, oturup kalması bı acayip.. Annemlere her gitmemizde bu hep tayt, yapişkan pijama giyiyor, rahat rahat oturmak için, tamam olsun, ama tuhaf olan, nasıl oluyor anlamiyom, hep eşimin karşisinda oturuyor, oturmasından, afedersiniz, gıcı micı şekli belli oluyor, dekolte o biçim, hadi neyse diyelim..
Bı film bakarken mesela, komik sahnelerde hep eşime dönüp, ona bakarak kahkahalarıni atıyor, bilmem normal mi, hadi bunuda geçelim..
Işe gitmek için, hep geç kalıyor eşimi çağırıyor getirmesi için, eşim ilk başlarda söyleniyordu, şimdilerde bişey demiyor, kalkamadım, otobüsü kaçırdım maziret hep bu.
Ve daha çok var böyle benim için tuhaf olan davranişlar, her ikisinin tarafından..
Şimdi anlamadığım bu durumlar normalmı, şüphelenmek gerekiyormu.
Bunlar sanırım kendilerine bile itiraf edemiyor, hoşlaniyorlarmi birbirlerinden, ama aldatma yok, onu ikiside yapamazlar sanırım..
Anliycaniz kafam karişik.. ne duşunecegimi bilemiyorum.. Objectif bi bakiş açısından bakmak istiyom, ama şu günler olmuyor. Konuşsam onlarla, yanliş anladin, nerden çıkarıyorsun diyecekleri den eminim ki, konuyu açmadım bile, çünkü bı çözüme varmaycak.
Tskler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer