Hayatımın en güzel gününü unutamiyorum her dakika her saniye o ana o güne geri dönmek istiyorum çok özlyorum o günde takili kaldim?

1 hafta önce ailecek tatile gittik orada alman bi cocukla tanistim ve birbirimizden hoslandik tatilin hergünü çok güzeldi ancak son günü unutulmazdi hayatimin en güzel günüydü. Sabah uyandim kahvalti ettim sonra alman çocukla birlikte güneşlendik havuza girdim sonra cikip birseyler yiyip ailecek denize gittik dondum tekrar havuza girdik sonra aksam yemegi icin hazirlandim alman cocukla birlikte yemege ciktik yemekten sonra terasa ciktik ben telefonla konusurken o beni izliyordu ardindan beraber odaya ciktik (lutfen yalnis seyler dusunmeyin) dans ettik beraber eğlendik hem çok romantik hem çok eglenceli anlar yasadik ardindan otelin animasyon alanina gittik en sevdiğim sanatci Michael Jackson şov vardi onu izledik danslar ettik halay çektik ailecek nargile içtik oda bilerek tam karsimizda oturup beni izliyordu sarki falan soyluyorduk gece oldu herkes uyuduktan sonra 1 kere gorusup sarildik sonra gun dogumunda havuz basinda bulusucaz diye sözleştik uyudum sabah 5 de uyandim asagi indigimde beni bekliyordu beraber biraz oturduk gidicem diye cok uzgundu sarildik vedalastik falan belki anlatinca basit geliyor ama o gun hayatimin en guzel gunuydu ben o gunde kaldim ve bunu nasil aşabilirim bilmiyorum

Hayatımın en güzel gününü unutamiyorum her dakika her saniye o ana o güne geri dönmek istiyorum çok özlyorum o günde takili kaldim?