Zengin olmak ne kadar güzel bişey lann ya kuzenim var ferari si porşlari. var standart bı kafeye oturduk porşla kırmızı 2012 model bütün gözler üstümüzde kizlar goz falan kırpıyor kalktık hemen gece takıldık gonlumuzce eğlendik bı gecede 70 bin t para harcadık ben o kadar zengin degilim bı evim var sade ama böyle bir yaşam yok aq şu dünyada hersey para özelikle varoş yerlerde âsiri dikat cekiyor Sultanbeyli Sancaktepe vs vs gibi yerlerde
Güncellemeler
+1 yıl
Ben standart yaşayan biriyim kanadada işleri olduğu için 2 yıldır orada görmeyeli bir 7 yıl olmuştu en son konuştumuzds cocuktuk
Ben standart yaşayan biriyim kuzenim kanadada inşaat işleri ile ilgileniyor en son görüştüğümüz de 13 yaşındaydık ailelerimiz limoniydi biraz yasadiğin 60 -70 yıl kanka motivasyon sözü yapma
Senin bahsettiğin dolar milyarderi herhalde. O kadar zengin olan insan sayısı zaten az bunu niye dert ediyorsun anlamadım neden hanedan mensubu doğmadım demek gibi bir şey
Neler yaşamadik ki normalde alkol içmem fazla mesela 13 bin t alkole para verdi yarısınıda bıraktık caddeden kız aldık mekana geçtik orada eglendik daha neler neler
Paranın kokusunu alınca yalakalik yapmua başladılar yatağa geçtiler havuza girdik ben nişanlıyim bir şey yaşamadim fazla bu bahsetiklerimiz esc falan değil 3 kız caddeden merkezden laf artıp aldıkları biri kapalıydı ama aşiriii güzel hayatlarının en iyi 3 saatlerini yaşamışlardır heralde sonra ılık gibi kizlsr çağırdı erkek arkadaşları geldi falan filan
Normal standart bı kız bizim kuzende baya yakışıklı tabi bizimkileri gördü aşırı aşırı zengin lüks araba sonuçta porş 100 yıl çalışa alamaz Klube geçtik ordan eve kapaliyla kuzen konusuyordu kız normalde de alkol falan kulaniyomus zaten kafası falanda güzeldi çocuğun kucağına çıktı o şekilll biz havuza girdik😂😂
Biz oraya bir tofasla yaklaşdaydik sohbet etmek isteseydik sapiik falan diye bagrilirdik ben anladım ki parayla yapamayacağın satın alamayacagin karşı cins yok en namuslu su bile en fazla 2,3 gün uğraşırsın o kız için cinselik amaçlı demiyorum
Ahahshahdhahdhah havuza girdik ilk seviştikk sonra oral seks çekmeye başladı diğer arkadaşıda gülüyordu sonrasi malum ama çok güzeldi kız :) soruma cevap vermedin
İlkonce dudugindan öpmeye başladım çok sevkliydi kız çok güzel kokuyor ve çok güzeldi sonra yavaş yavaş boynunu emmeye başladım goguslerine gectim sonra çamaşırımi çıkardım penisimi görünce çok büyük olduğunu soyledi yalamaya basladi sonra içine girdim çok istekliydi hala dudaklarıma geliyordu iltifat ediyordu surekli sonra pozisyonu degistirdik içine girdim çok bağırıyordu çok güzel harika diye çok zevk aldı bende aynı sekilde
Diğer kızda havuzdaydi diğeriyle iliskideyken yanıma geldi öpüşmeye başladık sonra ben boşaldım ikisi birden penisimi yalamaya başladı diğer kızla ilişkiye girdim çok azmisti yatağa gectik bir süre sevistik vajinası tertmiz ve çok güzeldi yalamaya basladim çok zevk aldi benden hoşlandığını soyledi üstümde ziplamaya başladı çok güzeldi
He kapalinin 😂yok onla ilişkiye girmedim iç çamaşırlarıyla gördüm sadece sütyenle arkadaşımlaydi o sen kapaliya neden takıldın bu kadar onu anlamış değilim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Güzel bir şey elbet. Ancak parayı kullanmayı da bilmek lazım.
En güzeli atadan gelenii dert yok tasa yok
Dert yok tasa yok ama zorluklarla mücadele kapasiten yok. Kolay zamanlar zayıf insanlar yaratır.
Ben standart yaşayan biriyim kuzenim kanadada inşaat işleri ile ilgileniyor en son görüştüğümüz de 13 yaşındaydık ailelerimiz limoniydi biraz yasadiğin 60 -70 yıl kanka motivasyon sözü yapma
Paran olursa her zorlukla mücadele edersin çevrende yalakan olur pskolojik sıkıntın olsun para hepsini çözer
Motivasyon sözü yapmıyorum 0'dan bir yerlere gelmeyi tercih ederim. Kemal Atatürk'ün sözlerini dinlemeyi tercih ederim
Bende kanka ama malasef bu dönemde zor sıfırdan asgari başladığını bile varsayarsan bir 5 10 milyon yatırımın olsada yani insan ömrü buna yetmez
Ticaret yaparsan bulabilirsin ama her şey para değil. Kaldı ki bu devirde tamirciler deli para kazanıyor. Para kazanmak zor değil artık
5 10 milyonla aşırı aşırı bı para yapamazsın ömrün yetmez benim söylediğim insan segmentine ulaşamazsin Luxunde luxsu
Senin bahsettiğin dolar milyarderi herhalde. O kadar zengin olan insan sayısı zaten az bunu niye dert ediyorsun anlamadım neden hanedan mensubu doğmadım demek gibi bir şey
Dert etmiyorum kanka sadece insan imreniyor öyle insanlara kendi kuzenim TL yle serveti sadece 600 700 milyon vardır
Umarım bir gün sen de öyle olursun 🙂
İnşallah zor kanka 😂
Sen bana vereceksin 10 milyon para
maalesef ben standart yaşayan biriyim 😂
Kuzenimdi o hayatımda hiç unutmayacağım bir gece yasadim
Ne yaşadınız
Neler yaşamadik ki normalde alkol içmem fazla mesela 13 bin t alkole para verdi yarısınıda bıraktık caddeden kız aldık mekana geçtik orada eglendik daha neler neler
Neler neler
😁😁
Hadi
Villaya gectik gece gece havuza girdik varoş kizlar babasının gururlara bir yalanıyorlarrr görrr luxs alışverişler yaptı
Ne yapiyoae
Paranın kokusunu alınca yalakalik yapmua başladılar yatağa geçtiler havuza girdik ben nişanlıyim bir şey yaşamadim fazla bu bahsetiklerimiz esc falan değil 3 kız caddeden merkezden laf artıp aldıkları biri kapalıydı ama aşiriii güzel hayatlarının en iyi 3 saatlerini yaşamışlardır heralde sonra ılık gibi kizlsr çağırdı erkek arkadaşları geldi falan filan
Bide salı günü işe gitcem bu yaşamı gördükten sonra😂
Sonra ne oldu
Ne olmasını bekliyorsun anlamadım ki sonra sabah oldu
Kim kimi şey yapti
Neee 😂yav öldürdün beni gülmekten 😂
Gülme onzaman
Tmmm
Kapaliyi anlatsana
Normal standart bı kız bizim kuzende baya yakışıklı tabi bizimkileri gördü aşırı aşırı zengin lüks araba sonuçta porş 100 yıl çalışa alamaz Klube geçtik ordan eve kapaliyla kuzen konusuyordu kız normalde de alkol falan kulaniyomus zaten kafası falanda güzeldi çocuğun kucağına çıktı o şekilll biz havuza girdik😂😂
Kucakta ne oldu
Ne olabilir sonra yukarı ciktilar
Sonra
s+k+smislwr
kız sanroof turbandi
Neydi
yani kapalı diyorum ya birazdaha açığa yatkindi kapalilari kötüler gibi olmasinda
Sen gördün avik halini
Gördüm cinsel birliktelik yaşadılar diyorum sen gördünmu diyorsun kafasını görsem nolur görmesem nolur
Yukarı çıktılar dedin
Biz oraya bir tofasla yaklaşdaydik sohbet etmek isteseydik sapiik falan diye bagrilirdik ben anladım ki parayla yapamayacağın satın alamayacagin karşı cins yok en namuslu su bile en fazla 2,3 gün uğraşırsın o kız için cinselik amaçlı demiyorum
orada cinsel birliktelik yaşadılar
Nerede
Odada 😂yatakta
Sen nasıl gordun çıplak
Kucağına çıktı çocuğun aşağıda otururken ustundekini çıkardı sütyenini bikinisine kadar gördüm bende diyer kızların yanındaydım
Sonra ne ildu
Söylüyorum ya ne oldu diyosun 😂
Vücudu nadilsi
Güzeldii
Libidomu yükseltin akşam akşam😂
Senkiminle yaptin
Ben yapmadım yedik içtik eğlendik havuza girdik sadece
Diğer kizlar gördün mu
Diğer kizlar evet gördü kapaliyi soyunurken
Diğer kizlar yanımdaydı diyorum gördünmu diyorsun 😂
Yani imza geldiklerinde nasildilar
Güle güle geldiler kızın bı iç çamaşırları vardi
benim yanındakiler de aynı sekilde
Sonra ne oldu.
😂 sohbet ettik
Akşam aksam azdirdin beni😂dhwjcjsjxjwjcjwjcjsjfjsjcjsjdj
Sende birine saplasadin
😂😂 sapladim
Kome
Neeee
Kime
Diğer ikisiyle
Nasıl oldu
Oldu işte:)
İnstan var mı
Ankat
Ahahshahdhahdhah havuza girdik ilk seviştikk sonra oral seks çekmeye başladı diğer arkadaşıda gülüyordu sonrasi malum ama çok güzeldi kız :) soruma cevap vermedin
Görmek isterdim kizlari
Neden
Merak ettim
😂ismin neydi
Yağmur
Sevişmeli hadi anlat
İlkonce dudugindan öpmeye başladım çok sevkliydi kız çok güzel kokuyor ve çok güzeldi sonra yavaş yavaş boynunu emmeye başladım goguslerine gectim sonra çamaşırımi çıkardım penisimi görünce çok büyük olduğunu soyledi yalamaya basladi sonra içine girdim çok istekliydi hala dudaklarıma geliyordu iltifat ediyordu surekli sonra pozisyonu degistirdik içine girdim çok bağırıyordu çok güzel harika diye çok zevk aldı bende aynı sekilde
Hiç ismimi sorma😂 siz kizlar hep boylesiniz
Diğer kiz
Diğer kızda havuzdaydi diğeriyle iliskideyken yanıma geldi öpüşmeye başladık sonra ben boşaldım ikisi birden penisimi yalamaya başladı diğer kızla ilişkiye girdim çok azmisti yatağa gectik bir süre sevistik vajinası tertmiz ve çok güzeldi yalamaya basladim çok zevk aldi benden hoşlandığını soyledi üstümde ziplamaya başladı çok güzeldi
Kameraya aldın mi
Yoook neden
Kızları urkutmek istemem öküz öküz sapik gibi
Kameraya aldın mim
Ne inlemislerdir
Seni çok merak ettim yağmurrrr
Bende kizlar hele o kapaligi
İnstagramin var mı ekliyeyim
Ekleyip ne yapacagiz
Konuşuruz
Kalsin
Yaaaaa
Senin var mı böyle bir anın
Yokk
En güzeli
Libidoom aşiri yükseliyor bazen yaa sendede oluyormuu
Kspalinin * net gördün mü
Kspalinin ne bilmiyorum
Niye bakmadin
He kapalinin 😂yok onla ilişkiye girmedim iç çamaşırlarıyla gördüm sadece sütyenle arkadaşımlaydi o sen kapaliya neden takıldın bu kadar onu anlamış değilim
Bilmem
Ben seni çözemedim yaa
Seninde libidon çok yuksekmi genel olarak
Yokkk
Heee
hadi ordan kizlar iyimudi
Hadi ordan derken kizlar iyiydi evet