Çocukluktan beri utangaç çekingen içe dönük sessiz biriyim hiç açılamadım hep içime kapandım kendimi kapattım sosyalleşemedim hep evde durdum yaşım ilerledikçe daha da eve kapandım gençliğim hep evde geçti senelerdir evden dışarı çıkmıyorum utangaçlığım çekingenliğim korkularım kaygılarım daha da arttı
Bu daha çok benden kaynaklı bir durum bunu isteyerek bilinçli olarak yapmadım ki istesemde dışarı çıkamıyorum insanlardan kaçıyorum kendimi kapatıyorum geri çekiyorum utangaç çekingen içe dönük bir kişiliğim var ve değişmiyor gençliğimi hep evde geçirdim hiç yaşayamadım sosyal hayatım iş hayatım aşk hayatım olmadan yaşlanıyorum hayatı kaçırdım en güzel yaşlarım böylece geçti gitti artık kendimi hayata geç kalmış hissediyorum bu durum uzun vadede beni fiziksel zihinsel duygusal sosyal psikolojik her anlamda olumsuz etkiledi
İkisinide kaybetme hala hayattasin çok şükürki hicbisey için geç değil ahiretini düzeltmeye bak evdesin madem dini videolar izle namaz kılmaya çalış kendini toparla inşallah yavaş yavaş her şey düzene girer
İnançlı biriyim namaz kılıyorum dua ediyorum bazen kuran okuyorum ama bu dünyamı hiç yaşayamadım kazanamadım ölü gibiyim yaşamayı beceremedim gençliğim heba oldu bu dünyada gözüm yok maddiyata da hiç önem vermiyorum sadece hayatı yaşadığımı hissetmek gençliğimi yaşamak isterdim çalışmak gezmek eğlenmek sosyalleşmek evlenmek sevilmek isterdim ama hiçbiri olmadı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Benim sıkıcı geçiyor günaydın
Günaydın
maalesef iş güç fitness antrenörü olduğum için hafta sonunda da çalışıyorum ama üyelerimi kaybetmemek için mecburen kulübümü kapatamiyorum
Hmm anladım kolay gelsin
Teşekkür ederim siz ne işle meşgulsunuz
Hafızlık yapıyorum
Oo çok güzel özelden konuşabilir miyiz hafızlığa dair sorular sormak istiyorum da tabi sıkılmazsanız
Hafızlıkla ilgiliyse tabi
Elbette
Hafta içi de hafta sonu da hep evdeyim senelerdir evden dışarı çıkmıyorum gençliğim hep eve kapalı geçti evde sıkılarak bunalarak yaşlanıyorum
Neden peki
Çocukluktan beri utangaç çekingen içe dönük sessiz biriyim hiç açılamadım hep içime kapandım kendimi kapattım sosyalleşemedim hep evde durdum yaşım ilerledikçe daha da eve kapandım gençliğim hep evde geçti senelerdir evden dışarı çıkmıyorum utangaçlığım çekingenliğim korkularım kaygılarım daha da arttı
Neden kendine bunu yaptinki daha gençsin hayatının tadını çıkar bırak insanlar nasıl düşünmek istiyosa dusunsunler
Bu daha çok benden kaynaklı bir durum bunu isteyerek bilinçli olarak yapmadım ki istesemde dışarı çıkamıyorum insanlardan kaçıyorum kendimi kapatıyorum geri çekiyorum utangaç çekingen içe dönük bir kişiliğim var ve değişmiyor gençliğimi hep evde geçirdim hiç yaşayamadım sosyal hayatım iş hayatım aşk hayatım olmadan yaşlanıyorum hayatı kaçırdım en güzel yaşlarım böylece geçti gitti artık kendimi hayata geç kalmış hissediyorum bu durum uzun vadede beni fiziksel zihinsel duygusal sosyal psikolojik her anlamda olumsuz etkiledi
Hmm çok üzüldüm gerçekten inşallah bu alışkanlığınız dan daha fazla geç olmadan kurtulursunuz
Bu bir alışkanlık secim tercih değil mecburiyetten böyle yaşadım başka şansım yoktu hâlâ aynıyım böyle yaşamaya mahkumum
Kaç yaşındasın
34 yaşındayım
Hmm anladım hakkınizda herşeyin hayırlısı olsun inşallah
Amin sağ ol ama bu durumdayken hem bu dünyamı hem de ahiretimi kaybetmiş gibiyim
İkisinide kaybetme hala hayattasin çok şükürki hicbisey için geç değil ahiretini düzeltmeye bak evdesin madem dini videolar izle namaz kılmaya çalış kendini toparla inşallah yavaş yavaş her şey düzene girer
İnançlı biriyim namaz kılıyorum dua ediyorum bazen kuran okuyorum ama bu dünyamı hiç yaşayamadım kazanamadım ölü gibiyim yaşamayı beceremedim gençliğim heba oldu bu dünyada gözüm yok maddiyata da hiç önem vermiyorum sadece hayatı yaşadığımı hissetmek gençliğimi yaşamak isterdim çalışmak gezmek eğlenmek sosyalleşmek evlenmek sevilmek isterdim ama hiçbiri olmadı
Maşallah tebrik ederim Allah kabul etsin. Şirketteyim çalışıyorum ben
Angaraya gidiyoruz oradan mugla falan
Hayırlı yolculuklar
Keyifli okumalar, allah kabul etsin. teşekkürler
Amin cümlemzin kabul etsin
Denize ineceğim birazdan :) size de kolay gelsin
Valla yerinde olmak vardı
Gel sende dünyanın en güzel aktivitesi
Evet öyle
Sende bizler için dua et çok güzel bir iş yapıyorsun
Layık olamasakta yapıyoruz işte biseyler
Mütevazi insan :)