Güncellemeler
+1 yıl
yok mu arttıran, valla bu soruları görmek çok hoşuma gidiyor. Sadece bu konuda soru açsın herkes de keyfimiz devam etsin🤣
Valla bu soruları görünce dört köşe oluyorum oh olsun o mührü basanlara😅 sayenizde hepimize
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yapcak bisey yok
Benim aslinda merak ettiğim herkes oy verenlere saydırıyor
Her iki kişiden biri oy verdiyse bu verenler nerde
Asıl konu verenler de yakınıyor ben ona çok gülüyorum🤣
Kime sorsam vermedim diyo herkes yalancı olmus
He he o yüzden çıktı o oranlar o yüzden hala devam
Altta kalanın canı çıksın bana göre hava hoş bekarim yüksek maaş alıyorum veren dusunsun
O kadar haklisiniz ki o zaman bastik diyorlardi simdide katlanacaklar
Hep birlikte ama
Evet cok haklisiniz bizde cekiyoruz ne olacak
Daha iyisi olacak çok güzel oldu zaten, aynısı fazlasıyla olacak oh olsun
Oyle yapacagimiz bisey yok kurunun yaninda yasda yandi
Hiç sorma yaa diğeri kazansaydı dolar şimdi 30 u geçerdi kesin 😅
Diğeri oteki meselesi değil sonuç çok güzel🤗
Evet öyle ben sadece o kazanırsa ülke batar diyenlere laf göndermesi yapmak istedim
Ben artık bir şey demiyorum bu konuda insanlar o kadar çirkin ki artık
Yoo bak her şey güzel, ne kadar güzel oldu, böyle olacağını zaten biliyorduk çok daha güzel oldu daha da olacak 🤣
Ya bak herkes isteğine öu verir ben saygı duyarım seçimden önce konu açılınca başka kime vereyim yine hükümete vericem ben abi diyip bunu hep tekrarlayan kişi allahtan vermedim daha çok beklerler demeye başlıyor şimdi
Yav he he. Tabiki kime verirse varır ama insan bile bile de bu haline getirene veriyorsa aptal
Hem ben buna verixem diyip sonrada konu açılınca pişkin pişkin yooo ben vermem bunlara demek hangi level peki :)
Ya artık bunlarin geç, sonucu görelim muhteşem🤗
Sonuç eğlenceli maaşa zam haberi aldık daha onu almadan KDV - harçlar - MTV- bedelli - bla bla yağmur başladı
Çok güzel işte😅 bayıldım sonuca ama yetmez daha daha olmalı ki olacaktır
Ben takılmıyorum bencil olarak para kazanmaya çalışıyorum diğerleri ne yaparsa yapsınlar
Hepimize giriyor tabii, takılsak ne takılmasak ne
İşte önceden takılıyordum baktım canımı sıkmakla kalıyorum ben de aynen devam diyip bencil olarak ne kadar çok kazanırsam o kadar rahat yaşarım mantığındaki gittim
Çok kazaniyorsan zaten sorun yok
Çok değil hatta az ama mantığımı bu şekilde yaptım artık odak noktam o diğerleri başkasını ölümüne savunup sonrada en çok şikayetçi kendileri olsunlar
Öyleler zaten daha beter olsunlar
İnan şu an bunları yazmam bile hata çünki bencilim 😎
Ben seviniyorum beter olsunlar sürüm sürüm sürünsünler
Hep beraber ama evet
Ben yurtdışında yaşıyor olmama rağmen akp ye oy vermedim o yüzden gönül rahatlığıyla sürünsünler diyebiliyorum
Sen bu ülkede olmadığın için şanslısın o zaman, konu biz
Evet bizde icindeyiz
Ben mutlu değilim , yapılan zamları az buluyorum
Senin soruda konuştuk bunları 🤗
🙄🙄 gizli olmasan kendi kendime stalklıyorum diyeceğim 🤣
Valla bende hiç acımıyorum onlara ama bize de giriyor dolaylı olarak
Yapacak şeyimiz olmadığı için alkişkıyoruz👏👏🤗
Malum partinin gençlik kollarına girip işe falan mı soktursam kendimi napsam acaba böyle de 5 sene geçmez ki
Becerene her şey hak, gir işini gör sonra da bu günlerin hesabını sor
Ama zamların b. ku çıkmadı mı artık 😬
Yoo bak her şey güzel, ne kadar güzel oldu, böyle olacağını zaten biliyorduk çok daha güzel oldu daha da olacak. Yetmez yetmez🤣
Fakir ölsün o zaman:)
Ölü zaten, gömen yok
Al bendende okadar 🤣🤣
Evet