Kızlar siz cinsiyetçisiniz. Neden? Çok terbiyesizce bir durum bu. Hep haksızlık yapıyorsunuz.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Cinsiyetçiliği iki cinsiyette yapabiliyor
Evet ama kadınlar daha çok yapıyor gerçekten. Üzücü
Mesela nelerden sikayetcisin
Bizim peşimizden koşsunlar diyorlar. Hayır neden erkekler koşsun ki kadınlar da koşmalıdır
Niye hep bedeli erkekler ödesin? Zaten her konuda bedeli erkekler ödüyor. Dünyada ölenler bile genelde erkekler. Bir de ilişki konularında bedel ödetilmeye çalışılması saçma.
Yeri gelince kadin da kosar ve ugrasir ama erkek biraz daha fazla kosmalidir. Simdi niye diyebilirsin ama kadinlar daha duygusal ve detaycidir. Erkek de kovalamadigi zaman zaten sıkıcı buluyor. Yaradilisiniz oyle ne yapalim..
Erkek niye doguramiyor demek gibi bir sey
Alakası yok. Erkek koşmak zorunda değil dediğim gibi. Siz ulaşılacak bir meta değilsiniz. Sıkıcı bulmak da kişiden kişiye değişebilir. Bu düşünceler ile erkekleri yabancı kadınlara ya da suça itiyorsunuz. Amacınız bir tekel/dikta kurmak ama bunu başaramazsınız. O yüzden bu tip politikalardan vazgeçin erkeğe değer verin ki siz de karşılık bulun bize bedel ödetmekten vazgeçin
Ben erkegi degersiz goren biri degilim ki. Erkek de tabii ki degerlidir. Dedigim sey erkegi kullanip atmak degil. Biraz centilmenlik, biraz erillik. Ayrica yabancilarin geneline bize yaptiginiz kadar baski yapmiyorsunuz ve bize gosterdiginizden daha cok ilgi gosteriyorsunuz. Sonra da ufak seylere takilmadiklarinda da adı trip atmayan ve yormayan kadin oluyor. İtiraf etmeniz gereken sey aslinda esit davranmayip da esit anlayis beklemeniz.
Anladım senin demek istediğini evet bu tip erkekler var ben instagram hesabımda bu tipleri eleştirdim. Hatta yerin dibine soktum. Elbette biraz centilmenlik biraz fedakarlık gerekir ama bunun cıvkını çıkarıyorlar. İlişkilerde güven önemli. Karakter önemli. Şahsen ben ilişkileri çok ciddiye almam ama ne olursa olsun iyi bir insana da yamuk yapmam.
Yabancılara daha fazla ilgi var. Şimdi Türk erkeklerinin önemli bir kısmı da ikiyüzlü ve baskıcı. Ama ben şahsen 2017 Rus güzellik yarışması birincisi ile bile görüşüyorum. İyi tepki alıyorum. Benim mentalitem diğer Türk erkeklerinden çok farklı. Bu yüzden kendisini baskıcı Türk erkeğine göre şekillendiren Türk kadınları ile iletişim kuramıyor olabilirim çünkü klasik zihniyete sahip biri değilim. Bence yabancı kadınların ahım şahım bir yönü yok tek iyi yönleri ilişkiyi çok dikkate alıp erkeği süründürme çabasına girmemeleri. Onun dışında iyi bir yönleri yok benim için.
Dediklerinde haklılık da var tabiki. İkiyüzlü erkek çok onları kınıyorum eleştiriyorum.
Empati yaptigin icin tesekkur ederim.
Elbette erkek de ilgi gormeli.
%100 organik turk kizi olsam da bunu dogrulayabilirim 😅
Bazi erkekler rus onu surundurse de asla elestirmiyor ama turk yapinca assagiliyor. Biraz onu elestirdim. Yoksa erkek de sevgiyi, ilgiyi, fedakarligi hak eder. Benim peşten kosmadan kastim sey gibiydi..
Mesela 10 kez bulusacaksak 7 sinde o gelsin gibi.
Teşekkür ederim. Anladım zor koşmaman güzel. Askerde bunun çok sıkıntısını çekeceğim herkesi sevgilisi beklerken beni beklemeyecek. Gerçi bugün de çekiyorum bu sorunları. Ama diyorum ya ben sürekli birilerinin peşinden koşamam yoruluyorum. Kim olursa olsun zaten benim çok param olsa peşimde olacağını biliyorum. Bir de çok boş muhabbeti var kadınların. %95'i cahil. %5'i zırcahil. O yüzden çok peşlerinde koşamıyorum ancak iyi arkadaş oluyorum
%100 ü de cahil yani? Erkeklerin %100 ü tecavuzcudur demekten ne farki kaldi? Bence bu da cahillik.
Ya mübalağa ediyorum tabiki %100'ü cahil değil durumun ne kadar ciddi olduğunu görmeniz açısından diyorum. Türkiye'de kaliteli kadın azınlıktadır. Bu yüzden sıkıntı yaşıyorum yoksa ikiyüzlü Türk erkeği modeli olsam zaten sorun yaşamam ki. Elimi atsam ellisi, dövsen bile peşinde koşar. Biz insana insan gibi davrandığımız için cahil insanla, kalitesiz insanla beraber olursak sömürülürüz. Anlatabildim mi? Kaliteli kadın arıyorum.
Sen anlayışlısın kalitelisin mesela. İşte bu çok az. O yüzden sorun yaşıyoruz. Yoksa kaliteli insan aramasak ortalıkta çok kişi var
Ben adamina göreyim. Bugün çok kişiyle ağır tartistim mesela bu uygulama üzerinde. Empatiden yoksun herkese tavrim serttir ama sen empati yapmistin. Fakat %100 diyerek sen de hemcinslerinin geneli gibi davranmaya basladin. Ona kaldiysa ilk mesajda taciz eden erkekler de var ama tüm erkekler sapik demeyecegim. Ornegin bugun tartistigim erkekler, konu cinsellik olmasa da verecek cevap bulamayinca konuyu namusuma getirdi ve iftira atti. Oysa ki konu seks bile degildi. Dolayisiyla iki cinsiyette de kalitesiz var aslinda 🙂 Doven bir erkegi ancak kendisine saygisi olmayan kadin arzular. İki cinsiyet de secici olmalidir.
Kadın cinselliği ve namus arasında herhangi bir bağ kuramıyorum. Diyorum ya bunu da kadınlar körüklüyor yer yer. Kadınlar bu algıya topyekun karşı olsa bu algı yıkılır. Ama beyni yıkanmış kadın da çok bu sitede denk geldim. Kadın erkek hukuken eşit olmalı kadın ve erkeğin hukuksal eşitliğini savunamayanlar genelde ya kompleksli ya da karşı cinsi yerme çabasında olanlar. Kadının bedenini cinsellik ile, cinselliğini namus ile bağdaştırmak bana kalırsa insanlık suçu. Vicdansız bir tavır. Ben %100 derken mübalağa yaptım. Bugün bir kadınla beraber olsam eninde sonunda kendisini bir lütuf olarak göstermeye başlayacak. Çünkü bir kere bu algıları yerleştirmişler gerçekten üst kalite biri olmsı lazım ki bu algılar ona yerleşmemiş olsun. Bunda gelenekçi iken aniden liberalleşen toplumsal yapının da etkisi var :) Kadınlar modern yaşamda özgürlüğün tadını aldı ama geleneğin verdiği her şeyi erkek üstlenir algısını da sürdürmek istiyor. :) O yüzden işimiz zor. Şahsen benim işim özellikle zor düzgün birini bulamazsam tamamen yabancı kadınlar üzerinden gideceğim. Ki bu yabancı kadınlar iyi anlamında değil bazı algıların kırılmış olmasından kaynaklı yoksa halen çok ilkel kadınlar mevcut
Seni tebrik ediyorum kendini iyi yetiştirmişsin.
Teşekkür ederim 🙂 Elbette kadın erkek eşittir ama bazı noktalarda farklar olması gerektiğine inanıyorum. Mesela bana çiçek alan erkeğe çiçek almak yerine çikolata alabilirim. Ya da tercihen ev erkeği biriyle evlenmek istemem gibi. Maskülenlik ile feminenliği birbirine karistirmadan esitliği seviyorum. Herkesin gücüne göre. 13-15k maaş alan, evi-arabası-dükkanı vs hicbir seyi olmayan adamdan gidip de 400 bin tllik altin istemek bence de gaddarlık. Azı karar çoğu zarar algısındayım.
Teşekkür ediyorum🙏
Tabiki hukuki eşitlik olmalı mahkeme önünde, ceza davasında, aile hukukunda hiç kimse üstünlük iddia ve imasına girememeli. Yani ben erkeğim miras benim ya da ben erkeğim eşim üzerinde hakimiyet kurarım vs. Buna karşılık erkek ve kadının biyolojik ve evrimsel birtakım farklılıkları var. O yüzden bir kadının erkekten bazı farklı isteklerinin ve tutumlarının olması çok doğal. Erkeklerin de öyle. Mesela gelip bikinili kadın beğenen erkeğe sapık diyemezsin ya da fırsat bulduğunda kadına yatana... Bizim bazı farklılıklarımız var sizde olduğu gibi. Bugün bikinili bir kadınla temas eden erkeğe "sapık" derler fakat o kadının binlerce erkeğin ilgisini ok gibi üzerine çekerek kendisini tatmin ettiğini kimse görmez. Erkekler arasında sapık vardır; tecavüzcüler, pedofiller vs. Ama kadınlar bizi hunharca suçlarken aslında bunun bizim farklılıklarımız olduğunu göremiyor.
Bu kadınlar için de geçerli. Elbette kadın da doğasının gereğini yapacak. Bunlar tüm hayatımıza yansıyor.
Yeter ki birbirimizi ötekileştirmeyelim, yaptıklarımızı bir etikete/kalıba sokma çabasına girmeyelim.
Ben dekolteli kadına baktığımda "sapık" diyorsan ya sende o kadını cinsel obje olarak görüyorsun (ki bu durumda ben değil kadın suçlu olur) ya da erkek düşmanlığı yapıyorsun.
Bende kadını doğasından ötürü suçlayamam. Bazı konularda farklı evrimleştik bu kabul.
Hukuken eşit olmamız ise hayatımız açısından önemli.
Yani farklılıkları ötekileştirmemek lazım.
Benim bir kadın gibi olmam imkansız. Kadının da benim gibi olması olanaksız. Ama bu bir kavga ya da kaos ortamı doğurmaz.
Birbirimizi gayet iyi anlayabiliriz.
Yargılayarak ya da cezalandırarak değil yaşamlarımızda birbirimize nasıl destek oluruz böyle düşünerek hareket etmeliyiz.
Ben bir kadını rahatsız etmem ama onlara karşı cinsel istek duyuyorum (yoğun şekilde)
Bu beni suçlu etmez. Bunun suç sayılmasını da doğru bulmuyorum.