Güncellemeler
+1 yıl
Başlık yanlış *annem
Güncellemeler
+1 yıl
Annem zaten problemli biri mesela yemeğin içine sirke koyar her öğün, geceleri ışığı kapatmamiza izin vermez bize daimi küfürler savurur onun genelli öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Çok üzücü bir durum gerçekten konusalimmi biraz ne dersin
E şimdi nere gitcen. parkta ne kadar kalabilcenki
Ne yaptin da boyle dellendi
Annem garip biri genelde yemeğin içine sirke koyar geceleri ışığı kapatmaz asla durduk yere oldu
Sorunlu biri mi. Ilac kullanmasi mi gerekiyor
Psikiyatriste gitmeli ama asla kabul etmiyor
Evi mi terk edeceksin. Ne dusunuyorsun.
Akşam eve gene gidecem terk etmicem yks ye girdim bu yıl KYK da kalırım ama işte çalışmam lazımda üni açılana kadar ama burada maaşlar 4 bin napacam bilmiyorum
Hangi ildesin.
Çok haklısın bu kadarına olmaz
Aynn kabul edemiyorum artık üst üste igrenc şeyler söyledi
boş ver resitsen sana hicbisekilde sokulamazlar kalacak yer ayarla kendine
Dedi diye oldun mu
Kanka tabbi ki olmadım ama ikide bir saldırıyor tehdit ediyor bende artık dayanamıyorum gelmiş bana tipine bak çok çirkinsin seni bu zamana kadar kim sevdi ben senin annenim senden midem bulanıyor dedi bende bana bunu diyemezsin dedim
O evde durulmaz
Kesinlikle mesela bana babanin şeyini sana sokayım dedi görmezden geldim , daha iğrenç küfürler daha etti yine görmezden geldim en sonda patladım
Yuh
Ee bak dayanabilecek gücü kalmıyor annemdir boşveriorum diyorum ee yeter artik
Evlen kız
Yok yaa kocam da aynn böyle olacak kocamın ailesi de çünkü ailesi bunları yaşatan biri el alem daha better hale sokar
Bilemem
Neden böyle tartıştıniz
Annem zaten problemli biri mesela yemeğin içine sirke koyar her öğün, geceleri ışığı kapatmamiza izin vermez bize daimi küfürler savurur onun genelli öyle
ne oldu ki
baban ne diyor
Babam umursamaz tüm gün disarda
kavgalımı annenle
Neden öyle dedi
boş ver ya öyle demesi doğru değil ama
Kesinlikle kabul edilemez eve akşam giderim gelme almam dedi ama bıktım artık
Evet haklısın öyle demesi senin gibi namuslu iffetli bir kız için kabul edilemez kesinlikle.
Çok takma bence derim annen sonuçta sinirlenip demiştir ama yabancı biri derse ağzına yapıştır güzel bir şimdi akşama kadar napcan dışarda
Parkta telefonla oynayacam
İstek at istersen muhabbet edelim
Erdoganın ülkesi
Niye öyle dedi
Niye sirke koyuyor aw
Bizi koruyormus sihirli güçlerden