• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aile & Toplum

Bir erkek eşine değil de anne ve babasına daha çok değer veriyorsa bu evliliğe katlanılabilir mi?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
53
Yapay Zekaya Sor
Bir erkek eşine değil de anne ve babasına daha çok değer veriyorsa bu evliliğe katlanılabilir mi?
Babalık Soruları Evlilik Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
8 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Blondesmann
    Blondesmann Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 98%
    +1 yıl

Bu hayatta eş tanıdığın bütün insanların önüne geçmelidir. Ne anne ne ne baba, hiçbiri eşe karşı öncelik sağlamamalıdır. Tamam onlar büyük amenna ancak her şeyin bir düzeni var. Eş kimdir? Seninle aynı hayatı paylaşan kişi. Anne baban seni yetiştirdi, büyüttü ama misyon bir noktaya kadar devam edecek, o bir noktadan sonra sana ölüme kadar eşin eşlik edecek

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Fakat bunu anlamayan bir eşim var. Her fırsatta onlara koşuyor mesela ben hiç hafta sonlarını huzurlu geçiremiyorum. Sürekli onların yanına gitmek durumunda kalıyoruz. Çok yoruldum bu durumdan. Zaten bir çok hatasını affetmek durumunda kaldım üstüne bunlar da olunca hiç katlanamıyorum ama çocuklarım olduğu için susuyorum.

Yorumla
    • Blondesmann
      Blondesmann
      +1 yıl

Kalbinin sesini dinle kardeşim. Unutma kalbinde sonsuz Voltta bir ışık enerjisi var. O ışığı takip edersen doğrulara muhakkak ulaşırsın

Yorumla

En İyi Cevaplar

• r_engarenkyollar
    r_engarenkyollar Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.

Eğer bir erkeğin duruşu yoksa ailesine bağımlı olmadan bir şey yapamıyorsa o evlilik ya tartışmalara yol açar ya da ayrılığa. Tabiki anneye babaya saygı olmalı değer verilmeli ama o sınır çizgisi olmalı evlilik iki kişilik bir yolculuktur o evliliğe üçüncü şahıslar dahil olursa. O evlilik yıkılmaya mahkumdur. Bizim turkiyede şöyle bir sorun var zaten evlenirken kocanla evlenmiyorsun ailesiyle evleniyorsun çünkü herşeye dahil oluyorlar gezmene kavgana , evine özeline vss ben bunu bizzat yaşayarak tecrübe ettim ve yuvam yıkıldı oyuzden bir duruşu olmayan , evine yuvasına sahip çıkamayan belli bir yaşa gel eşine gelmesine rağmen bir erkek annesinin eteginin altından cikamıyorsa hiç o insanla evlenme derim.

2
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Mesela şöyle bir şey oluyor. Her fırsatta ailesine yardıma koşuyor ama diğer erkek kardeşleri hiç onun gibi koşturmuyor. Birsey lazım olduğunda eşim koşuyor.. ailesine değer vermesi sorun değil ama her zaman bizden daha önderler gibi hissettiriyor.

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Tabiki ihtiyaç halinde koşacak ona lafım yok ama hiç birsekilde eşini ihmal etmeye hakkı yok bu dinende caiz değil zaten koşsa ne olucak ki yine en değersizi olucak o kosturduguyla kalacak çevremde çok örnekleri var bunun zaten o adam bir kere koşmasin sen suçlu olursun bunuda bil sen yaptırmiyor gibi lanse edilirsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok doğru ne olursa bizden biliyorlar zaten ne kadar iyi olsam da arkamdan konuşuyorlar.

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Ya ne diyim gülüm bilmiyorum ki dedim ya ben bu dönemleri yaşadım çok zor oluyor tam bir sabır işi gerçekten oysaki benim eski eşimle şahsi hiç sorunum yoktu kendi halimizde yaşıyorduk ne zamanki hayatıma dahil oldu her şey değişti bonce tartışmalar başladı bu tartışmalar kavgaya soğukluğa sebenlb oldu en son boşanmaya kadar geldi. 10 yıl sabrettim sabır sabır oda bir yere kadar oluyor. Ben evliliğimde bu kadar kendimi değersizleştirdiğim bir an olmadı hayatım da verdiğim en doğru ama en zor karar buydu yuvam yıkıldı ama kendimi buldum diyebilirim kimsenin beni uzmesine izin veremezdim geldigim nokta bu... Hakkında hayırlısı olsun inşallah güzellik 🌺 her şey gönlünce olsun 🙏

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O kadar isterdim ki boşanabilmeyi ama çocuklarımı düşündüğüm için bişey yapamıyorum ne yazık ki.. kendime olan sayımı yitirdim.. nereye kadar sabredeceğim bilmiyorum.. 😞

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Allah büyük hun doğmadan neler doğar demişler

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Gün

Yorumla
  • Firu_Zen
    Firu_Zen Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

Türkiye de çoğu erkek böyle zaten.
    Evli olmanın, eş olmanın gerek ve sorumluluklarını işlerine gelmediği için yerine getirmiyolar.
    Çoğu zaten ailesi evlenmesini istedi diye evleniyo.
    Sonra da bekar gibi hayatlarına devam ediyo.
    Olan; pembe panjurlu evde mutlu mesut yaşama hayali kuran saf kızlara ve çocuklara oluyo🙂

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Pembe panjur hayalim olmadı hiç. Esasen ben sırf bir yuvam olsun diye evlendim beni çok sevdiğini düşündüm başlarda öyleydi çünkü ancak zamanla öncelikleri değişti tavırları değişti. Çok sert ve kaba birine dönüştü belki özünde öyleydi ama görememişim

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

26

Cevap

22

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 149,8b cevap paylaştı.

Hayır kesinlikle katlanılmaz eş benim için her şey demektir bir ömür onunla yaşıyorsunuz sonuçta

1
    0 Yorumla
  • Eray-Demirci
    Eray-Demirci Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Aradaki dengeyi sağlayamayanla zor yürür diye düşünüyorum..

1
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yürümüyor zaten sürekli kavga.. sözlü şiddet bazen fiziksel

Yorumla
    • Eray-Demirci
      Eray-Demirci
      +1 yıl

Fiziksel şiddet varsa zaten sürdürmenin anlamı yok. Kadına küfürü ve şiddetin affı ve bahanesi olamaz..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bende bekarken hep böyle diyordum asla affı olmaz gözünün yaşına bakmam diyordum ama maalesef öyle bir hal alıyor ki yaptıktan sonra özür dilemeler affetmem için peşimde dolanmalar. Hep aynı senaryo. Sadece arada iki küçük evladım için sabrediyorum. Baba evim yok gidebileceğim. Ayrılsam çalışıp çok güzel gecirinirim ama çocuklarımın başında duracak kimse yok. Onların büyüyüp herseyi anlayacak hale gelmesini beklemekten başka çarem yok. Kimseye açamıyorum etrafımda olup bitenden haberi olan yok. Ailesi onu nasıl yetiştirmiş bilmiyorum… kendileri bile bazen başa çıkamıyorlar kaç kez tartışma yaşadılar kavga ettiler kendi meseleleri yüzünden eşim sinirliyken anne baba tanımaz biri. Psikolojik olarak destek alması şart ama maalesef bir türlü ikna edemedik. Çok zor bir hayatım var çok yoruldum. Burada belki içimi döker rahatlarım dedim bilmiyorum 🤷‍♀️

Yorumla
    • Eray-Demirci
      Eray-Demirci
      +1 yıl

Anlatabilirsiniz.

Bekara boşanmak kolay demişler. Doğrudur. Ama akraban falan da mı yok?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Akrabalar nasıldır bilirsiniz. Sizin iyi olmanızı istemezler. Onların diline düşmektense..
      Annem vefat etti babam yalnız ancak öyle bir durum ki babamın kendine ait bir evi yok deşmek beraber yaşıyor dedemin evi de henüz miras bölğnmediği için ortak sayılır yani boşanmış olsam oraya gidemem. Çok karışık hersey. Şimdiki aklım olsa asla evlenmezdim. 😔

Yorumla
    • Eray-Demirci
      Eray-Demirci
      +1 yıl

Arkadaşlar hep "evlen senin bizden daha mutlu olmaya hakkın yok" diyorlar bana. 😃
      Ortak ama gitseniz iyi karşılamazlar mı? Ayrıca akraba falan ama hani teyze, yenge falan yok mu samimi olduğunuz? Gündüz çocuklar orada kalır, siz de maddi destek olursunuz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İnanın o işler hiç öyle olmuyor. Çocuklar çok zorlanıyor o durumda ve istismar ediliyor psikolojik olarak. Sabredebildipim yere kadar artık. Size tavsiyem çok iyi tanıyın. Evlilik çok kolay ama bitirmek çok zor oluyor hele çocuk varsa.

Yorumla
    • Eray-Demirci
      Eray-Demirci
      +1 yıl

Çok iyi tanıdım. 4,5 yıllık ilişkimde aldatıldım. 😃😃
      Çocuklar zorlanacak ama okul falan yok mu? Sürekli evde olmayacaklar ki.

Yorumla
  • Edameda06
    Edameda06 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 64%
    +1 yıl

İnsanın ailesi en çok değer verdikleri olabilir, bu çok normal. Ama eşini değersiz hissettirip ailesine de tam tersi ölüp bitiyorsa her kadın mutlaka üzülür buna.

2
    0 Yorumla
  • guzelseverim34
    guzelseverim34 Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Asla katlanılmaz. Ana kuzusudur o. asla huzur vermezler. adil olmalı. bir eşi kendi yuvası olduğunun farkında olmalı

2
    0 Yorumla
  • renas63
    renas63 Takip Et
    Master Yaş: 45
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.

eşin yeri ayrı ana baba ayrı erkek olsa dengeyi kurmak zorunda ailesine vefalı evlat olacağım derken kötü koca durumuna düşmemeli düşerse de hatasını kabul edip kendine çeki düzen vermesi gerek bunları yapmazsa hayat gerçekten çekilmez olur

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Boşanmalar çok arttı, kimse katlanmıyor , evlilik kurumu diye bir şey kalmadı

2
    3 Yorumla
    • Zevkli_Temas
      Zevkli_Temas
      +1 yıl

Rekor boşanma davaları var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İmkanım olsa ben de boşanacağım ama çocuklarımı düşündüğüm için yapamıyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bende çocukta yok, ekonomik özgürlüğüm de var ama bir yuva kolay kurulmuyor. Çok düşünmek lazım çok. Ben sonradan pişman olmayayım diye serhat yabancının evlenmeden ve boşanmadan iyi düşünün kitabını aldım, onu okuyorum , resmen aydınlanma yaşadım. Tavsiye ederm

Yorumla
  • Wingsssss
    Wingsssss Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl

Anasının kuzuları evlenmesin mümkünse çekilmez çünkü

0
    0 Yorumla
  • Naisseme
    Naisseme Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl

Herkese verdiği değeri birbirine katarsa olmaz , çok yanlış

0
    0 Yorumla
  • Jagras
    Jagras Takip Et
    Master Yaş: 44
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Bir erkek ya da kadın için zaten anne ve babası daha değerli olmalı.

0
    13 Yorumla
    • bazlamalıpeynir
      bazlamalıpeynir
      +1 yıl

bu yüzden evlenememissin belli evlendigin an artik ailen esindir 5 10 yil sonra olecek anne baban degil

Yorumla
    • Jagras
      Jagras
      +1 yıl

@bazlamalıpeynir Dünyada hiç bir kadın (ya da erkek) asla anne ve babadan daha değerli değildir :D :D Anana babana acıdım.

Yorumla
    • bazlamalıpeynir
      bazlamalıpeynir
      +1 yıl

ailemde boyle duşunuyor sende boyle dusunursen evlenebilirsin belkii :D

Yorumla
    • Jagras
      Jagras
      +1 yıl

@bazlamalıpeynir Evlenip boşandığında dötüne baka baka babanın evine gidersin ama :D ya da canını verecek biri lazım oldu, git bakalım karın ya da kocan verir mi canını? Hayır ama anne ve baba verir.

Yorumla
    • bazlamalıpeynir
      bazlamalıpeynir
      +1 yıl

kimse kimse icin canini vermez ayrica babamin evine gitmeyecegimde nereye gidecegim ne alaka evlendigin zaman esini ilk ailen olarak gormen lazim yoksa yurumez evlendigin zaman esin ailendir

Yorumla
    • bazlamalıpeynir
      bazlamalıpeynir
      +1 yıl

senin annen baban aile olarak seni ve birbirini görmüyorsa senin aile yapinda bir sorun vardir ki onlar yaşlı ölmeleri yakındır

Yorumla
    • Jagras
      Jagras
      +1 yıl

@bazlamalıpeynir Dostum sen kocanı ailenden üstün tut, ben anne babamı. Başka sorun var mı?

Yorumla
    • Jagras
      Jagras
      +1 yıl

@bazlamalıpeynir Yani ne zaman öleceklerini Allah bilir :D Bakarsın onlar seni gömer önce :D :D :D

Yorumla
    • bazlamalıpeynir
      bazlamalıpeynir
      +1 yıl

he evlenemezsin o zaman onu diyom

Yorumla
    • Jagras
      Jagras
      +1 yıl

@bazlamalıpeynir hadi dostum hadi, işi gücüm var. beni buradaki hatunların ağzına bakan ergen veletler ile karıştırma. 40 farklı insanla evlenme şansım oldu, neyi bilip bilmeden konuşuyorsun :d

Yorumla
    • bazlamalıpeynir
      bazlamalıpeynir
      +1 yıl

ama evlenmedim :q

Yorumla
    • bazlamalıpeynir
      bazlamalıpeynir
      +1 yıl

*evlenmedinn

Yorumla
    • Jagras
      Jagras
      +1 yıl

@bazlamalıpeynir Yaşın 19 mu?

Yorumla
  • Karakaderlibirkız
    Karakaderlibirkız Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    +1 yıl

Ben katlanıyorum yapacak bişeyim yok cünku kimsemde yok tel tabancayım annesinden kavga yaptim anasina babasina seslenmedi yine suçlu ben oldum lafa gelincede onlar benim anam babam nasil atayim diyo

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

babam oyleydi babannem babamin beynini yikiyordu babamda bize kotu davraniyordu Şu an cok sukur ayrilar

0
    0 Yorumla
  • ksuser3838
    ksuser3838 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    +1 yıl

kesinlikle ayrıl kendi anne babamdan biliyorum ikiside ailesine daha çok değer veriyorlar her gün kavga ben olsam o saniye ayrılırım demiyorum ki sana daha çok değer versin ama ikinizin yeri ayrı olmalı

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Kesinlikle katlanilmaz ya bu durumu suanda esimle yasiyorum bosanmayi dusunuyorum

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çocuklarımız olmasa çok kez denedim ama başaramadım hep çocuklarım gözümün önüne geldi. Dayanılmaz bir durum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bende ayni dusunuyorum cocuklar icin devam ediyorum kucuk oğlum bana cok düşkün

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Benim esim ailesi icin oluyor hel birde erkek kardesi var ise yaramazin teki resmen somuyor ablasini

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Benim ailem en baslarda esime birkac yanlis yapti ben esimin arkasinda durdum uzun zaman ailemle gorusmedim ama esim ayni durumda benim arkamda durmadi babasi ile kardesinin yaninda oldu çok zoruma gitti

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Erkek kardesi evde biriktirdigimiz altinlari caldi adim gibi eminim ama ıspatlayamiyorum esime kardesin caldi dedim benimle bir ay konusmadi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çocuklarım biraz büyüdüğünde herseyi anlayacak duruma geldiğinde daha fazla katlanamayacağımı düşünüyorum. 😕

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Belki de problem sensindir. Belki da sana katlanmak istemiyordur.

0
    0 Yorumla
  • Asglozgr
    Asglozgr Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

Hayır büyük konuşmak istemiyorum ama rahmetli babam sayesinde biz de böyle bir durum yaşadık. İnan ne o evlilik , evlilik oluyor ne de çocuklar için bir ev. Yol yakınken kurtul

0
    0 Yorumla
  • mine_du
    mine_du Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30
    +1 yıl

Demekki eşi o değeki hakketmiyormu acabağ. O erkekte eşinden değilde Anne Babasından daha cok sevgi görüyor olabilirmi

0
    0 Yorumla
  • nzg58
    nzg58 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Sevgin varsa bi müddet daha dayanabilirsin sonrası kendine zulüm olur bence eşin değişmediği sürece mutlu olamazsın

0
    0 Yorumla
  • Canbursaon6
    Canbursaon6 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 42
    +1 yıl

Ailesine değer veren esinede verir vermiyor diyorsan kiskançlik yapiyosundur

0
    0 Yorumla
  • bazlamalıpeynir
    bazlamalıpeynir Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22
    +1 yıl

hatir onun ailesi artik sensin 5 10 yil sonra geberecek ana babasi degil

0
    0 Yorumla
  • Tugsem38
    Tugsem38 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38
    +1 yıl

Katlaniyorsa kendi huzursuzluğunu da razı geliyordur maalesef

0
    0 Yorumla
  • zeinoss
    zeinoss Takip Et
    Xper 6 Yaş: 45 , eic 91%
    +1 yıl

çok zor. engel değil, ama zorluyor

0
    0 Yorumla
  • çoktaumurumda
    çoktaumurumda Takip Et
    Master Yaş: 56 , eic 98%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.

hop gitsin onlar ile yaşasın bana öylesi gerekmez

0
    0 Yorumla
  • cαssíєєє u
    cαssíєєє Takip Et
    Master Yaş: 102 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Hayır çok zor bir evlilik olur katlanılmaz.

0
    0 Yorumla
  • gammze0
    gammze0 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 35%
    +1 yıl

Katlanılmaz. 1 hayatın var senin de neticede

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Ona anne ve babasının veremeyeceği şeyi vererek kölen yap.

0
    0 Yorumla
  • NickSevmeyenlerden
    NickSevmeyenlerden Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 616 cevap paylaştı.

Katlanılmaz. Boşanılmalı.

0
    0 Yorumla
  • kaancan_7
    kaancan_7 Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Çok zorr benimki öyleydi ama ben hallettm şükür

0
    0 Yorumla
  • tenedos u
    tenedos Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 93%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.

ben olsam katlanmazdım

0
    0 Yorumla
  • MagnumÇikolatası
    MagnumÇikolatası Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34
    +1 yıl

Katlanilmaz. Herkesin yeri ayridir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Tecrübe ettim hayattım karardı asla katlanılmaz

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bence yanlış eşine de değer versin

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

E olması gereken değil mi?

0
    14 Yorumla
    • bazlamalıpeynir
      bazlamalıpeynir
      +1 yıl

hayir evlenince ailen eşindir yoksa yurumez

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kusura bakma da elin oğlu için ben kendi annemi babamı hiçe sayamam evlenmek istemeyen evlenmesin, meraklısı da değilim.

Yorumla
    • bazlamalıpeynir
      bazlamalıpeynir
      +1 yıl

sence annen senden ve babandan çok anneannen ve dedeni mi seviyor? bu yaslarda cogu kisi boyle dusunur ama kendi aileni kurunca önceligin onlar olacak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kanka kocam benim çocuğum değil. Teşekkürler ✋

Yorumla
    • DüşünenMaster
      DüşünenMaster
      +1 yıl

Yiaaa öyle dediğine bakma , tamam ailesi ayrı ama evlenince kocisi bir de kız çocuğu olursa anlar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Nsjsnsjsnsjwnsjwj senle olucaksa olur olurr sende çocuğum ol sksnsksjke

Yorumla
    • DüşünenMaster
      DüşünenMaster
      +1 yıl

Olurrr djjd

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Oyyş koca bebemmm benim skjsskks

Yorumla
    • DüşünenMaster
      DüşünenMaster
      +1 yıl

Benii ayaginda sallayipp, nenni de sölücen mi annisş djdj

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Meme de verim mi sosjsksjsksjsk

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Utandım be gizlenim baari dksjsj

Yorumla
    • DüşünenMaster
      DüşünenMaster
      +1 yıl

Hash djdjdj

Yorumla
    • DüşünenMaster
      DüşünenMaster
      +1 yıl

Ben burdan demedim de tabi ki djdj

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Gel askimm meme de verim aç ağzını bakım aaaaa

Yorumla
  • respectemir
    respectemir Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı.

Düşündürücü kisiye göre değişir

0
    0 Yorumla
  • Okerasude
    Okerasude Takip Et
    Bilge Yaş: 52 , eic 98%
    +1 yıl

Hayır katlanilmaz

2
    1 Yorumla
    • Zevkli_Temas
      Zevkli_Temas
      +1 yıl

Çoğu evlilik bu yüzden bitiyo zaten

Yorumla
  • Dördüncümurat4
    Dördüncümurat4 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 98%
    +1 yıl

Katlanılmaz

1
    0 Yorumla
  • gokuu
    gokuu Takip Et
    Yoda Yaş: 46
    +1 yıl

Mal işte kocan kabul et

0
    0 Yorumla
  • Nickbulamadim91
    Nickbulamadim91 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 90%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.

Mümkün değil

0
    0 Yorumla
  • scorpiongirl429
    scorpiongirl429 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 67%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Öyle evlilik yürümez

0
    0 Yorumla
  • Lordseyfo
    Lordseyfo Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 91%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Katlanmas

0
    0 Yorumla
  • eskibirgünlük
    eskibirgünlük Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 98%
    +1 yıl

Hayır bence

0
    0 Yorumla
  • BuzlarTrileçesi
    BuzlarTrileçesi Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 50%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 466 cevap paylaştı.

Hayır

0
    0 Yorumla
  • özgürrkiizz
    özgürrkiizz Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 71%
    +1 yıl

Zor bir durum

0
    0 Yorumla
  • Fearlesgirll
    Fearlesgirll Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

Hayır.

0
    0 Yorumla
  • Sinirliyimgerginim
    Sinirliyimgerginim Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 33%
    +1 yıl

Katlanılmaz

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Zor katlanılmaz

0
    0 Yorumla
  • Desrinavega
    Desrinavega Takip Et
    Xper 3 Yaş: 122
    +1 yıl

Ayrıl

0
    0 Yorumla
  • DümenciHaydardan
    DümenciHaydardan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

Katlanılmaz

0
    0 Yorumla
  • OsmanNuri07
    OsmanNuri07 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 47
    +1 yıl

Asla katlanılmaz

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Bir erkek eşine değil de anne ve babasına daha çok değer veriyorsa bu evliliğe katlanılabilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bir Anne/baba Neden evli oglunun hayatina karismak ister? Neden Kabul etmezler artik karisi var... 3 cevap verildi
İnsan evleneceği zaman kendi ailesini ikinci plana mı atar? 10 cevap verildi
Bir erkek ailesiyle ve eşi arasında kalmalı mı? 11 cevap verildi
Evlilikte anne ve eşin yerini ayıramayan insan? 5 cevap verildi
Erkekler evlendikten sonra eşini mi daha çok önemser büyüdüğü ailesini mi? 12 cevap verildi
Annesinden kopamayan erkekle evlilik yürür mü? 61 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Fedakar biri misiniz?
  • Aşk kör eder mi?
  • B12 iğnesi vuruldunuz mu?
  • Sevdiğine kalpli pasta yapar mısın?
  • Sevgili olmak istemediğin birini kibarca reddettin mi hiç?
  • Sevgiliniz ile birlikte evcil hayvan sahiplenir miydiniz?
  • Tesettürlü biriyle evlenir miydiniz?
  • Hiç sabahladınız mı?
  • İnsan neden haklıyken bile susar?
  • Kurbağa beslesen adını ne koyarsın?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨