Turkiyede gerek kültürü gerek insanı gerek doğası gereği en yaşanılır yer neresi sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılAdana kardeşim. Adana da bir sürü milletten insan yaşar yazın sıcağı yakar ama bici bicisi Seyhan nehiri seni serinletir. Hadi başına iş geldi adana da dışarı da başına kolay kolay iş gelmezde herkes senin yardımına koşar. Hele büyük saatin dokusu seni Osmanlıya götürür büyük saatin ilerisinde bir köprü var ki seni alır daha antik Roma'ya götürür. O köprünün oradan 8/B dolmuşuna bin Özal bulvarında in. Orada ramazan oğlu camisi var oda seni alır Beylik dönemine götürür kardeşim. Şunu atladım bide bebekli kilisesi var.
013 Yorumla- +1 yıl
Ceyhan ilçesinde çok vakit geçirdim. Kebabı orada bambaşka yapıyorlar.
- +1 yıl
Ceyhana hiç gidemedim. Onun bilmiyorum
- +1 yıl
Kardeş depremin orayi vurmasına ayrı Bi uzuldum zaten insanlari hastır bilirim
- +1 yıl
Allah'a şükür bizi fazla vurmadı ya.
- +1 yıl
Ama Hatay maraş çok fena ya
- +1 yıl
İyi bari sevindim yani size olmamis en azindan
- +1 yıl
Öyle bide genel olarak zengin semtleri vurdu. O taraflar maraşa yakın olduğu için
- +1 yıl
Hayret bu hayat zengini de vuruo demekki
- +1 yıl
Ertesi gün oldu çalışırken öğlen yemeğine dönerciye gittim. O zenginleri bir görecektin ya
- +1 yıl
Döner ismarlasaydin tanidigin varsa
- +1 yıl
İnan yoktu olsa zaten şu an inşaatta amelik yapmam
- +1 yıl
Allah yardımcınız olsun
- +1 yıl
Üniversite okuduk böyle at kestanesi topluyoruz
En İyi Cevaplar
Turistlik illerden biridir büyük ihtimalle. Hem ünlüler hemde yabancı turistler tatil yapar. Bu insanlar çoğunluğu kendini geliştirmiş akıllı, zengin insanlardır. Doğal güzellikleri zaten insanların en çok tercih etmesinin sebebidir.
00 Yorumla
+1 yılŞehir yaşantısını tam bilemeyeceğim ama Bolu ve Eskişehir güzel. Fiyatlar ülkenin geri kalanına göre daha uygundu son gittiğimde. Doğası da güzel. Ankara 'ya da İstanbul'a da birkaç saatlik mesafede. Tavsiye ederim.
05 Yorumla- +1 yıl
Insani nasil
- +1 yıl
Ben Adanalı'yım. Burada çingene-cono-keko dediğimiz ipsiz sapsız tipler var. Eskişehir veya Bolu'da öyle birini görmedim hiç. Varsa da bilmiyorum. İnsanı düzgün gibi duruyor ama insan bu, bir yerin insanı hakkında genelleme yapılamaz. Şehir yani kaç bin tane insan var.
- +1 yıl
Dedikoducularmi
- +1 yıl
Ablacım nereden bileyim. Yaşamadım oralarda. Geçici olarak misafir oldum. Genelleme yapmak doğru olmaz. İnsanların sizi yadırgadığı bir durumdan ötürü şehir değiştirmek istiyorsanız iyi bir yer.
- +1 yıl
şehirden dedikoducu mu olur dedikoducu akrabadan olur olursa
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
61
Cevap
106Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBence antalya
10 Yorumla Bazıları İzmir demiş de sürekli burada yaşamışlar mı onu merak ediyorum? İzmirin belli başlı yerleri hariç öbür yerlerinde yaşanmaz mesela Güzelbahçe, Çeşme, karaburun, Urla, Seferihisar vb oralarda zaten yazlık yerler onun haricinde izmirin içine girdiğinde Kadifekale, tepecik, nispeten buca, eskiizmir, Karabağlar hep gecekondu semtleri oralarda da yaşayan insan kesimi üç aşagı beş yukarı aynı. basmanede doğru düzgün Türk bulamazsın çoğu sığınmacı (Afgan, somali, Suriye vb) onun için sizin yerinizde olsam izmiri seçmezdim ben şahsen doğma büyüme İzmirli biri olarak, işlerimi toparlayabilirsem direk terk edicem izmiri dediğim gibi o yazlık yerler hariç pek yaşanacak yeri yok içerilerde de gezilecek yanı fazla yok ayrıca kendi insanı yok denecek kadar az çoğu başka şehirlerin insanı
132 Yorumla- +1 yıl
@-opia- güzel Bornova’yı atlamışım, ama şöyle bir kaç sıkıntısı var kiralar çok yüksek normal maaşlı birinin oturabileceği biryer değil, şehirdışından okumaya gelen çok öğrenci var küçükparkta barlar sokağı var orada kavgalar vb çıkabiliyor onlar yüzünden. sokaklarda Yanyana çok bina var etrafını pek göremiyorsun doğa vb, iyidir Bornova ama ben şahsen Bornova’ya vereceğim kirayı Antalya ya verirdim daha iyi oralar
- +1 yıl
Yine İzmir'e dışarıdan gelen İzmir düşmanı birisi. Tahmin de edeyim Antalyalısın. İzmir'de sadece yaşanacak yerler oralar mı var sanıyorsun?
- +1 yıl
İzmir'de kaç tane ilçe var ve pahalı olmayan yer mi var Antalya çok daha pahalı.
- +1 yıl
Dışardan gelen İzmir düşmanı derken? İzmirde doğdum büyüdüm seninle bütün İzmir hakkında oturup tartışırım, mesela kaç tane ilçesi var pahalı olmayıp yaşanacak yer olarak? Normal maaş alan kaç kişi oturabilir? Karabağlar da hergün ses sistemiyle&motorlarla geçen serserilerin içinde mi oturacan ucuza yoksa tepecikte roman mahallesinde mi veya kadifekalede uyuşturucu tüccarlarının arasında? Bu at gözlüklerini çıkarın İzmir en iyisi diye diye 50 yıldır gelişmedi, heryerde çukurlar var yolların çoğu bozuk. Geçen ay Amerika’dan arkadaş geldi hiç değişmemiş, aynı favelalara benziyor dedi. kaç yıldır yeşilderenin lagım kokusuna bir çözüm getiremediler bu mu yani?
- +1 yıl
Pek inanmıyorum senin İzmir'de doğup büyüyen birisi olduğuna. Ya da anne babanın memleketi İzmir değildir. İzmir'in kaç ilçesi var deyip sadece en kötü yerlerini saymak. İzmir saydığın yerlerden ibaret değil.
- +1 yıl
Kendinle çelişkiye giriyorsun işte kaç tane ilçesi var diyorsun işte yaşanacak yerler pahalı diyorum bende ilk başta dediğim gibi, aksini kimse iddia edemez,
Yaşanacak yerleri sayayım sana;
Karaburun
Çeşme
Urla
Foça
Aliağa
Mordoğan
Seferihisar
Bornova nispeten
Karşıyaka nispeten
Buralarda da kiralar hep uçuk fiyatlar Buca da bile 10 bin tl istiyorlar kiralara buraları sen düşün, ama diyorsan yer farketmez Karabağlar da da oturursun yaşarsın ama favelalardaki yaşam gibi ghetto. Daha neyin muhabbetini yapıyorsun anlamıyorum ya bişey bilmiyorsun ya da koyu fanatik gibi savunuyorsun her şey ortada, ayrıca çeşmede oturacağıma bodrumda otururum aynı fiyat neredeyse iki yer geçen ay bi arkadaş geldi USA den hiç değişmemiş dedi böyle koyu fanatikleri olursa tabi değişmez
- +1 yıl
Bunun Aliağası Foçası Çiğlisi Egekenti Elit sitesi Örnekköy tarafıdır daha bir sürü yerleri var. Oralarda orta kesimli kalkıpta Tepecikle bir tutmazsın sanırım Evkası da var
- +1 yıl
Aynısını ben de sizin için düşünüyorum. İyi akşamlar
- +1 yıl
@kassbey Benim bahsettiğim kiralık veya yazlık villalar vs değil burada normal apartman daireleri deniz manzarası filan olmayan. Buca güzel bir yer öğrenci yeri. Özel hastanelerin çoğu orada.
- +1 yıl
@kassbey Ben de Bostanlı'da yaşıyorum burada yolları gayet yaptılar yapmaya da devam ediyorlar.
- +1 yıl
@kassbey Mesela Çeşme yerine Bodrumu tercih ederim demiş. Buradan dolayı işte demin dediklerimi dedim ikisi de zengin yeri neden Bodrum'u tercih ediyor? İzmir'i sevmeme durumu var işte :D
- +1 yıl
Her şehrin yaşanmayacak bölgeleri vardır. Ama genel olarak İzmir kesinlikle yaşanılacak şehir. Doğma büyüme İzmir'deyim gayet memnunum. Karışanın yok, etrafta laf edenin yok, herkes kendi hayatına bakıyor. Toplum baskısı yok. Mis gibi hayat
- +1 yıl
Ha ama genelde İzmire sonradan gelenler alışmakta zorlanıyorlar nedense o da ayrı bir mevzu :)
- +1 yıl
Yorumlarınızı sonradan okudum. Birçok konuda haklılık payınız var hepinizin. İzmir'in bazı yerlerini afedersiniz b*k götürüyor. Özellikle bayraklı sahile doğru giderkenki kanalizasyon kokusu sorununu belediye * sendir çözemedi. Belediye doğru düzgün çalışmadığı halde hala kazanıyor o da ayrı bir ironi.😂 Ama yaşama olsun, doğal güzellikleri olsun gayet yaşanılacak bir sürü yer var. İlla zengin olup gidip de bostanlı, mavişehirde yaşamaya gerek yok. Orta halli insanların yaşayabileceği gayet güzel ilçeler var zaten bi arkadaş yazmış o ilçeleri tekrar söylemeye gerek yok.
- +1 yıl
İzmir canakkalenin bazı ilcelerine başka Bi kaç ile göre daha yasanilir Bi yer kotulemeyelim en azindan özgürlük var medeniyet var
- +1 yıl
@cileksarisi aynen tatlım hakl8sin Bn bide doğmadım sadece buyudum ama çok güzel yerleride var cidden
- +1 yıl
@Nightwalk35 aynen katılıyorum
+1 yılİstanbul güzel şehir. Ne istersen var. Bakmayın bazılarının boş boş konuştuğuna. Sanat kültür coğrafya hersey İstanbul da. Kocaman bir dünya. Ayrıca İstanbul un her yeri kalabalık ve yoğun değil. Tercih eden için istemediğin kadar sakin yerleri de var ikamet için.
414 Yorumla- +1 yıl
Çok haklı orman istersen var deniz istersen var cafeler, şık mekanlar desen var eğlenmek istesen birsürü aktivite bulursun tek sorun para
- +1 yıl
@-opia- kotu bir ilde iyi bir hayat yasayamazsın bitanem
- +1 yıl
@NARMENN sosyal imkani daha az yerde yasarsan zengin oldugun surece zaten araban olur ve her yere gider gelirsin. Evin luks olur iyi mustakil luks bir evin yine olur rahat edersin ama demek istedigim, yasanilabilir demek maddi durumu kotu olanlarin da cok bogulmayacagi bir yer demektir. Ha turkiyede yok oyle il diyorsan bu, ulkemiz yasanilabilir degil demektir. İstanbul sadece cok zenginler icin yasanirsa bu İstanbul 'u yasanir yer yapmiyor. Zengin olan cogu yerde iyi yasar zaten. Mahallenin garabetinden bir nebze uzak kalabilirsin yine ama bizim burada her yere uzak, pis suc orani cok yuksek yerler cok ucuz sadece, bursa'da bu raddede fark olmayan guzel yerler var, yasadim, yasanir sehirde makas bu kadar cok acik olmaz.
- +1 yıl
@naberbebeyiim kotu ilcede bile iyi hayat yasayabilirsin. Ist havalimaninin oldugu arnavutkoy'deyim mesela. Benim mahallede surekli elektrik su kesiliyor olay oluyor ve pis ama tasoluk mahallesi civari oyle degil. Guzel temiz. Arabasi olan her yere gider gelir zaten. Demek istedigim bir ilin yasanir ilan edilmesi icin durumu kotu olanlara da az bucuk hitap etmesi gerek ist bu anlamda yasanir degil. Ankara ve konya eskisehir daha yasanir.
- +1 yıl
@-opia- ankaranın nesi yaşanabilir allah için sıfır aktivite hiçbir olayı yok komedi resmen
- +1 yıl
Arkadaşlar mutluluk insanın kalbindedir. Mutluluk ve huzur para ile araba ile kazanılmaz. Örnegin İstanbul ya da bir tatil merkezinde insanlarin milyarlarca para harcadigi seyler benim hic ilgi alanima girmiyor. İnsanin kurallari hobileri kriterleri degerleri olmalı. İnsan kendisiyle önce barışık olmalı. Son olarak İstanbul da para kazanamıyorum diyen kişi yalan söylüyordur. Boş beleş adamdır yani.
- +1 yıl
@naberbebeyiim arayana Ankara 'da da aktiviteler var. Sanki imkan olunca her gun gunde 3 kere gezmeye gidiyorsunuz. Ulasim olsun kiralar olsun İstanbul 'a gore daha uygun ozellikle ulasim konusunda hic sikinti gormedigim bir yer.
- +1 yıl
@-opia- Dumduz arazi her yeri yollar bos hıcbirseye yaramayan bir sehir İstanbul'da buyumus biri olarak İzmir Ankara hicbir yer ıstanbulu tutmuyor gercekten birsuru sehir gezdim. Paran olacak ve istanbulun nezih güzel bir semtinde oturucaksın
+1 yılİnsanlar yapı gereği yaşayacağı yere kolay kolay ayak uyduramaz ki. Mesela ben karadeniz'de yapamam ama Ege insanıyım. Muğla ve Denizli benim için en güzel yerler. Güneydoğu'da askerlik yaptım ama oralarda yapamam diye düşünüyorum. Gelişmişlik olarak Denizli ve Muğla yaşanılabilirlik konusunda '' BANA GÖRE '' en iyi yer. Ama herkesin tarzı farklıdır, tek cevap verilmez buna.
40 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılİzmir derim Deniz şehri canın sıkılınca çık deniz kenarında yürü otur kitabını oku kahveni iç İstanbul kadar kalabalık bir şehir değil kimse kimseye karıştığını görmedim. Sabah vapura binmek bile insana güzel bir mutluluk veriyordu. Bir dönem taşınmayı düşündüm
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılEge’ de Muğla ve İzmir ,
Marmara’ da Bursa ve Çanakkale,
Akdeniz’ de hatay, antalya
Doğu anadolu’ da Diyarbakır ve Elazığ
Güney doğu anadolu’ da Mardin ve Antep
İç anadolu’ da Eskişehir
Karadeniz 🤷♀️
😀40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİzmir.. Tek sorunu deprem ve düzgün yapıların olmaması. Mavibahçe tarafı çok güzel ama evler pahalı ve bataklığa yapılmış. Bostanlı, Bornova, Bayraklı, Evka 3, harika, Karşıyaka çok güzel.
Ama en oturulur yer bana sorarsanız Karabağlar, Hatay, Göztepe.
Kızlar istediğini giyiniyor, gecenin köründe kadın sesi duymak erkeği de rahatlatıyor. Erkeklerden korkan sadece kadınlar değil, erkeklerden erkek de korkuyor.
İnsanı gerçekten tatlı kibar..01 Yorumla- +1 yıl
Yardımsever milletin özel hayatina müdahale etmeyen işinde gücünde kaliteli insanlar birdw
Muğla derim net. Doğası, denizi, yeşili, birçok gıdanın organik olması, ekincik koyu, selimiye koyları, kız kumu, turunç harika. Canım Muğla çekti valla :)
45 Yorumla- +1 yıl
Muğlanın neresş mesela?
- +1 yıl
Koylar değil yerleşim yeri olarak?
- +1 yıl
Sıcak değil mi oralar?
Naptın kursa kaydoldun mu?
Türkiyede şerefsizin namussuzun yalancının arsızın dolandırıcınin olmadığı yer yok tıpkı adalet gibi. En güzeli buralardan defolup gitmek. Zaten çok değil 15 20 dakka uzaklıkta bütün bunlardan kurtulabiliyosun.
03 Yorumla- +1 yıl
Neresi orasi
İstanbul.. Gerek iklim doğa, gerek ekonomi kültür olanaklar... her yönden mozaik bir şehir. Herkes kendine göre ister kalabalık ister tenha yer bulabiliyor..
30 Yorumla
+1 yılİstanbul guzel bir sehir olabilir ama kultur acisindan zengin bir kulture sahip oldugunu dusunmuyorum cunku orasi artik ortak kullanim olmus multecilerle. Mardin, Urfa, Diyarbakir bence kultur, sanat ve mutfak acisindan cok zengin sehirler.
11 Yorumla- +1 yıl
Karadeniz, Trabzon onlarda cok guzel
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılUğur Mumcu'nun Solcu olduğu için, Sinan Ateş'in Sağcı olduğu için, Onur Şener'in ise sağcı veya solcu olmadığı için öldürüldüğü kültürlü insanlara magandaların kan kusturduğu şehir hariç her şehrimiz gayet yaşanılasıdır.
00 Yorumla
+1 yılBiz anadolu insanları olarak şu an karar kıldık. İsdanbul harikaymış. Biz neden bozkırda hayat sürüyoruz. Toplaşıp 40 milyon kişiyle İstanbul'a göçelim.
00 YorumlaBalıkesir derdim ama biraz sakin gibi. Herşeye rağmen de İstanbul en iyisi. Şans verebileceğin şehirleri gezerek karar ver bence..
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 576 cevap paylaştı.
+1 yılAdalar/İstanbul
Bozcaada, Gökçeada/Çanakkale
Foça/İzmir
Cunda/Balıkesir
Köyceğiz/Muğla
10 Yorumla
+1 yılBence İzmir başka tanımam. Bana göre İzmir başka bir ülke sanki her yönüyle farklı bir güzel 😎
00 YorumlaBeni en çok etkileyen şehir kim ne derse desin
Ufak olması
İnsanlarının içtenliği ile
Manisa idi00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 862 cevap paylaştı.
+1 yılEn az Suriyeli Afganlisi Iraklısi İranlısi varsa bence orasidir nerede çokluk orada b😂kluk demişler 😂
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 358 cevap paylaştı. İstanbul dünyanın en güzel şehri.
Yaratıklar çöp atıp kirletmese bir de kaldırım yapmaktan aciz belediyeler var onların da görsel çirkinlikte etkisi büyük yine de çok güzel
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence de İstanbul; ama keşke 10-15 yıl önceki insan yoğunluğunda kalsaydı diyorum içimden bazen
00 Yorumla Gitesunluyum ve eskiden denizciydim. Çanakkale boğazını geçerken doğasına aşık olmuştum. Çanakkale’de yaşamak isterdim
00 YorumlaYaşanılacak en güzel şehirdir Eskişehir. Şu an İzmir Aliağa da yaşasam da gönlüm Eskişehir de...
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hiç gitmedim ama aklıma nedense Muğla, Denizli geliyor.
Ama ben memleketime aşığım. Doğası bambaşka
04 Yorumla- +1 yıl
Gitmediğin halde en iyilerini yazmışsın :)
- +1 yıl
@Sagocation Sadece TV lerde bölgesel olarak köy belgeselleri var. Kasaba hayatı ve insanları çok samimi geliyor bana. Anadolu kültürleri ve konuşma hitapları. Deniz kıyılarından bahsetmiyorum. Dandik bir araban olsun yeter. Denizde götürür seni. Önemli olan orada huzuru bulmak
- +1 yıl
@Afacan_37 Emin ol memleketin en güzel yerleri, en güzel insanları oralarda. Her yerde var iyi insanımız tabi ki ama orada ki inanlar hem tertemiz hem içlerinde kötülük yok ( Köylerde ) En güzeli ise konum itibari ile cidden çok güzel yerdeler. Son 12 yıldır oralarda takılıyorum her yaz. İnşallah bir gün gezmek amaçlı gider görürsün, kısmetse bende bu sene Denizli'ye taşınıcam İstanbul'dan. İnşallah sende dibine kadar gezersin.
- +1 yıl
@Sagocation İnşallah. Nasip diyelim
+1 yılBolu ve Sinop arasında ki herhangi bir Batı Karadeniz şehri en yaşanılabilir yer. Zonguldak bu şehirler arasında son sırada yer alır ama.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı. Hepsini bir yerde bulamazsın çünkü her yerde illa ki zıt insan veya ters birileri çıkar yani
014 Yorumla- +1 yıl
Sadece insanı desek mesela neresi dersin
- +1 yıl
Ya dedikoducu bütun insanlar kötü benim nazarimda milletin etlisine sutlusune karisan öyle olmayan insan nerde vardir
- +1 yıl
Vardır kimide abartir bulasmadigin zamanda bulasir
- +1 yıl
Bulundugum yeri anlatsam sasirirsin
- +1 yıl
Bahsetsene biraz hem sohbet olur
- +1 yıl
Durduk yeremi cikardi
- +1 yıl
Manyak bu insanların bazıları bnmlede durduk yere ugrasan cok
+1 yılIle gore degil insanin. Kendisiylede alakali birazda ben aydin diyorum bide amasra
10 YorumlaNe kadar laf etsem de gene İstanbul diyorum kendimi tutamayarak 😊
10 Yorumla- 00 Yorumla
+1 yılİstanbulun on / on beş sene önceki hali. başka da yok.
112 Yorumla- +1 yıl
Niye 15 sene önceki hali
- +1 yıl
çünkü son on senede hatta 5 senede bile inanılmaz değişti ve bozuldu. nüfus hızla arttı ve benim tanıdığım sevdiğim İstanbul kültürü yok oldu her semtte. başta da kadıköy
- +1 yıl
İşte bunun nedeni ekrem imamoğlu.. Beş senedir İstanbul'da, bütün mültecileri getirdi, İstanbul'u bozdu attı. Sen beş senede diyorsun beş senedir imamoğlu var. Batırdı İstanbul'u anla işte
- +1 yıl
ne mültecisi ya. mültecileri de gram sevmem istemem ama bu şehir ciddi diğer şehirlerden göç alıyor. özellikle anadolu yakası. Kadıköy mültecilere değil diğer şehirden gelenlerle doldu daha çok.
- +1 yıl
Tamamda bu beş senede olan şeyler brş senelik belediye başkanının suçu olamaz mı? 15 sene öncede ak parti vardı, kendimi bildim bileli ak parti vardı. 21 senedie bu adamlar var 21 sene öncesini de siz hatırlamazsınız, ben hatırlarım. İstanbul'u bozan ekrem imamoğlu bunu anlayın örümcek zihniyetliler
- +1 yıl
ya ne saçmalıyorsun, hiç çekemem. ne sol ne sağcıyım. belediyecilikten ne dün ne bugün memnunum. iç ve dış göçlerin de belediyeyle ilgilisi olmadığını bilmeyecek kadar aptal olmamalısın. trollük yapmaya çalşyorsn ama yanlış kişiye.
- +1 yıl
Mültecileri ülkeye Ekrem İmamoğlu mu aldı 🤣
- +1 yıl
İstanbul, ak parti döneminde hizmet gördü. Cennet'e döndü. Şimdi ne oldu hainler. Hdp ile ittifak yapınca İstanbul'u ekrem kazandı. Bunu göremiyecek kadar kalpleriniz mühürlü sizin. Ama bu seçimde hdp ile ittifak olmasın ozaman kaybetceksiniz. Ozamanda kıçımla gülcem
- +1 yıl
bu hdpli mi ne yaşyor anlamadım tam. kafa gitmiş sanki. böyle bir konuya siyaseti sokacak kadar ne yaşadın.
- +1 yıl
@Emre3558123 HDP ne alaka konuyu değiştirme çabasına girme mültecileri ülkeye alan Akp hükümeti Ekrem İmamoğlu belediye başkanı ülkeye mülteci alma gibi bir yetkisi yok 🤣 ben AKP'li ya da CHP'li değilim futbol takımı tutar gibi parti tutmam 🤣 ülkeye kim ne hizmet etti ona bakarım. Ülkeye mültecileri alıp vatandaşlık veren Suriyeli mülteci kadınlarla evlenenlere hibe verenler Suriyeli çalıştırirsan SGK odemene gerek yok diyen hükümetti. 20 yıldır hükümet belli şu an ki halı belli ülkenin. Darbe oldu halk sokağa dökülsün bizi kurtarsın diyen pandemi de vergi almıyormuş gibi İban paylaşan depremde bir sürü yardım parası almasına rağmen milletten ekstra vergi isteyen Ekrem İmamoğlu değil 😉 ne cenneti ekmek 7.5 TL simit çay için ne kadar para veriyorsun soğan ekmek yerdi gariban soğan ekmek ne kadar veriyorsun. Üslubun bile tuttuğun partinin kalitesini gösteriyor ;)))
- +1 yıl
@Catutigernos belediye başkanının mültecileri al ak gibi yetkisi yoksa, götürmek gibi yetkisi de yok. Ozaman ona oy vermeyin. Ama ülke yönetimi Allah'ın elinde Allah'ta teisimlr birlikte. Reisim evliyadır gene kazanacak yine kazanacak göreceksiniz 😄
- +1 yıl
@Emre3558123 hayatın trol 🙃
Gizli Üye(30-35)+1 yılOrdu doğası manzarası ki Türkiye'de öyle bi manzara çok yerde yoktur yaşamak için ideal büyük bi yer diyosun Samsun olabilir paran varsa zaten İstanbul 'dan daha iyi bi yer yok
00 Yorumla
+1 yılÜlkemizin her yeri ayrı güzel çok zengin kültürü var.
00 Yorumla
+1 yılÜlkece her şehirde%80 dıyecem tahmini, psikolojimiz bozuk. Nereye gitsende dengesiz insanlar
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSerin havayı sevdiğim için Doğu ve Karadeniz tarafı.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. İstanbul'da yaşıyorum Tokatlıyım ama Eskişehir ve Karadeniz bölgesi çok muazzam.
00 Yorumla
+1 yılDoğanın göbeğinde ol da nerede olursa olsun.
00 YorumlaDatça, Muğla, Eskişehir diyorum hepsini gören biri olarak.
00 YorumlaMugla i severim ve gidecegim Oraya bu yil ;) Kahveler senden :D
00 Yorumla
+1 yılNereye gidersen git hayat arkadaşın yoksa heryer bir süre sonra aynı tadı verecektir.
00 YorumlaBen Muğla olduğunu düşünüyorum. Tabii ki sahil tarafları.
02 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılNiye bu kadar zor soruyorsun. Hepsinin bir arada olduğu BirM ilimiz yok sanırım
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 329 cevap paylaştı.
+1 yılİzmir, antalya, eskişehir, yalova, bursa. İstanbul'da güzel, Ankara 'da
00 Yorumla
+1 yılBence öyle bir yer yok. Çünkü herkesin kültürü, inancı, yaşam tarzı vs. farklı olduğu için illa ki her şehirde bir yaşantı çatışması oluyor :( ama az insan çok huzur kuralına sadık kalarak en az insan hangi şehirdeyse orası diyorum ben :)
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 300 cevap paylaştı. Evet türkiye coğrafyası güzel cennet gibi ama insanı öyle değil ben bodruma gitim hoş güzel orada yaşanılır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKültür/insan---->İzmir
Doğa----->Tunceli
Tatil----->Aydın
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılTekirdağ çok güzel diyorlar
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılArtık yok öyle bir Türkiye,
Türkiye artık sadece bir çöplük10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç bir şehir. Ekonomi berbat çünkü. Paran yoksa her şehir kötü zaten.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNet Eskişehir. Hatta Türkiye'deki en iyi şehir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOrmanda yaşamak ya sevdiğine ya da tek başına veya sıkı bir dost da olabilir
00 Yorumlaİstanbul çok gelişmiş sürekli ayak uydurmak zorundasınız bana sorarsanız kesinlikle İstanbul ama rahat olsun kafam falanda ege bölgesi uygun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMisafir Perver dışarda kalsan bir kapıyı çaldin mi seni dışarda birakmiycak insanlari var seni asla aç açıkta birakmazlr ama medeniyet yok batıda medeniyet var insan yok
11 Yorumla- +1 yıl
Neresi orası medeniyeti boş ver insanlık olması onemli
+1 yılBnwce İzmir antalya çok güzel yerler ama Antalya biraz genel kültür anlamında daha geride kalan bir yer
00 Yorumla
+1 yılArtık sadece nerede daha ucuza yaşarım diye düşünüyor insanlar. 💁
10 YorumlaHiçbir şehir maalesef bu ülkede yaşanmıyor illa ki bı sorun çıkar
10 Yorumla
+1 yılOrdu. Anlatıldığı gibi bir şehir değil insanı, doğası ile gerçekten harika bi şehir
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılValla ben mardinliyim esim Tunceli. Bana göre en kültürlü en zeki en dürüst insanlar tunceliler
20 Yorumla
+1 yılÇokluk bokluktur Bayburt'ta yaşayacaksın küçük sakin insanı mülayim
00 Yorumla
+1 yılAynı soruyu ben sormuştum kimse cevap vermedi nerdeyse demekki resim eklemek lazım nerden ekleniyo😂
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılBayburt, Erzurum 💙😊
20 Yorumla
+1 yılAntalya bana göre.
10 Yorumla- Devamını Gör (107)
Devamını Gör(152)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Türkiye'de gerek kültürü, gerek insanı, gerekse de doğasıyla en yaşanılır şehir hangisi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler