Aile & Toplum Uykum yok yapabileceğim bir şey önerir misiniz? Ezra055 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kitap okudum, müzik dinledim yine de uykum gelmiyor. Yapabileceğim bir şeyler önerin. Film olabilir ne bileyim işte…😕 Güncellemeler+1 yıl Denedim Tutmadı 😂 Uykum yok yapabileceğim bir şey önerir misiniz? Cevapla Film Soruları İş Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Bence film izle 0 1 Yorumla Ezra055 +1 yıl önerebilir misin? Ne izlesem
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yalnız izlemek pek olmuyor eğer isterseniz birlikte izleyip ara ara yorumlayalim daha eğlenceli olur 0 11 Yorumla Ezra055 +1 yıl Nasıl olacakmış o Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir film belirleyelim ortak sevdiğimiz bir konu. Sonra birlikte izlemeye başlayalım o sırada yorumlarız sahneleri Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eee bu olmadı başka şey bulruuz 😄 uykuya oyun buluruz bir tane ya da ara konuşalım sabaha kadar ben susmak bilmem zaten sonunda uyuyup kalırsın Yorumla Ezra055 +1 yıl Bilemiyorum ısrar beni ters yöne iter genelde. Öyle de garip biriyim 🤷♀️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben de asla ısrar etme taraftarı değilim ama bir çekim hissettim sende konuşmak dertleşmek ya da genel muhabbet etmek istedim. İstemezsen rahatsız etmem özür dilerim Yorumla Ezra055 +1 yıl Sorun değil, kırdıysam kusura bakmayın. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır kırılmadim haklısınız burada farklı bir ortam var sanırım siz kusura bakmayın Allah'a ementsiniz Yorumla Ezra055 +1 yıl Aslında dur ya Yorumla Ezra055 +1 yıl İstek at biraz sohbet edelim arkadaşça. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bunun dışında olamaz zaten tamam Yorumla Ezra055 +1 yıl 👍 Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Ben tavana bakarım 0 13 Yorumla Ezra055 +1 yıl Ne var tavanda Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl Tavan rengi genelde beyaz olur içimi sakinleştir başka bir şey yok tavanda hafif loş ışık benim uykum gelir nedense Yorumla Ezra055 +1 yıl Hmm deniyeceğim loş ışık altında tavan izlemeyi Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl Sen de tutar mı bilmem Yorumla Ezra055 +1 yıl Ya tutarsa😂 Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl Nasrettin Hoca Zeki kadın güzel espri tuttum Yorumla Ezra055 +1 yıl 🤭 Yorumla Ezra055 +1 yıl Sana bir şey söylemem gerek Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl Dinliyorum Yorumla Ezra055 +1 yıl Şu tavan olayı tutmadı😂 ben göle maya çalamıyor muşum 🤭 Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl Üzüldüm ya yıkıldım Hatta Yorumla Ezra055 +1 yıl Tamam yeter çok yıpratma kendini Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl Hshshs Yorumla
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Çizmeli kedi izle 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl ibadet et 0 3 Yorumla Ezra055 +1 yıl Namaz da kıldım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ibadet namaz kılmakla bitmez ki Yorumla Ezra055 +1 yıl Doğru Yorumla
Smtsqısıwkswı Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Uyuu 0 2 Yorumla Ezra055 +1 yıl Sağ ol ya çok faydalısın Yorumla Smtsqısıwkswı +1 yıl Çılgınlık yap Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence film izle
önerebilir misin? Ne izlesem
Yalnız izlemek pek olmuyor eğer isterseniz birlikte izleyip ara ara yorumlayalim daha eğlenceli olur
Nasıl olacakmış o
Bir film belirleyelim ortak sevdiğimiz bir konu. Sonra birlikte izlemeye başlayalım o sırada yorumlarız sahneleri
Eee bu olmadı başka şey bulruuz 😄 uykuya oyun buluruz bir tane ya da ara konuşalım sabaha kadar ben susmak bilmem zaten sonunda uyuyup kalırsın
Bilemiyorum ısrar beni ters yöne iter genelde. Öyle de garip biriyim 🤷♀️
Ben de asla ısrar etme taraftarı değilim ama bir çekim hissettim sende konuşmak dertleşmek ya da genel muhabbet etmek istedim. İstemezsen rahatsız etmem özür dilerim
Sorun değil, kırdıysam kusura bakmayın.
Hayır kırılmadim haklısınız burada farklı bir ortam var sanırım siz kusura bakmayın Allah'a ementsiniz
Aslında dur ya
İstek at biraz sohbet edelim arkadaşça.
Bunun dışında olamaz zaten tamam
👍
Ben tavana bakarım
Ne var tavanda
Tavan rengi genelde beyaz olur içimi sakinleştir başka bir şey yok tavanda hafif loş ışık benim uykum gelir nedense
Hmm deniyeceğim loş ışık altında tavan izlemeyi
Sen de tutar mı bilmem
Ya tutarsa😂
Nasrettin Hoca Zeki kadın güzel espri tuttum
🤭
Sana bir şey söylemem gerek
Dinliyorum
Şu tavan olayı tutmadı😂 ben göle maya çalamıyor muşum 🤭
Üzüldüm ya yıkıldım Hatta
Tamam yeter çok yıpratma kendini
Hshshs
Çizmeli kedi izle