Bu konu hakkında bilgisi olanlar yazabilir mi şayet eğer ona geri dönerse bize olan nefreti daha da artacak ve bu sefer daha kötü bir şey yapmasından korkuyoruz
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Büyüler çift taraflı işler. Bozulursa karşıya döner
Bozulunca yeni yapma ihtimali var mı? İyice korktuk artık çünkü kadın Allahtan korkmuyor üstüne etkisi azaldıkça daha da yapmaya çalışıyor eğer bozulursa yapamaz mı tekrar?
Yazar mısınız lütfen nolur yazın
Hiç bilgim yok bu konuda
Yazar mısınız biliyorsanız lütfen çok zor durumdayız ailecek
Büyüler kan ahdine göre imzalanır. Büyüde kullanılan varlıklar büyü bozulunca yapan ve yaptirana döner. Yine yaptırabilir mi yaptırabilir e oda bozulsun yine döner.
Bizim bir komşumuz var tartışmistik kadın her kavgalı olduğuna büyü yaptiriyormus 5 aydır ne çektiğimi ben bilirim durmadan kuran okuyorum durmadan dua ediyorum kardeşimi etkiledi evi etkiledi ama buyunun etkisi azaldı kadın bunu öğrendi iki gündür bize kötü kötü bakıp oraya buraya bağırıp duruyor çok korkuyorum büyü bozulsa bile rahat durmaz yeniden yaptırır nerden edindik bu düşmanı bittik ailecek mahvolduk kuran okumaktan gözlerim bozulacak etkisi azaldıkça yeni gönderiyor daha siddetlisini tamamen bozulmasından korkuyor ne yapmalıyız nolursunuz çaresiziz söyleyin öyle acı çekiyorum ki
Psikolojimiz tamamen bitti eridik ailecek mahvolduk kötü bir şey olacak diye ödümüz kopuyor bu bizim imtihanımız diyip susuyoruz ama dayanacak gücüm kalmadı büyü bozulup yeni yaparsa daha bunu taşıyabilir miyim bilmiyorum kederden acıdan ölüyorum
Nolursunuz biliyorsanız Bi çıkış yolu söyleyin mahvolduk Allah rızası için yardım edin
Evin kapılarını sirkeli suyla yıkayın evinize sokmayın. iyi bir hoca bulun
Hoca yok aradık hepsi yalancı anca kendimiz okuyoruz sürekli
Evimize elektrikciyle gizlice sokulmuş domuz yağı sürmüş sanırım ve kardeşime depresyona girmesi için yaptırmış hem boşanma hem de bu. Ben o kadar çok kuran okuyorum ki anlatamam
Hoca yok ne yazık ki başından böyle şey geçenlere sorduk hep hoca daha kötü yapıyor dedi kendi imkanlarımızla okuya okuya bozmaya çalışıyoruz
Teşekkürler başka tavsiyeniz var mı acaba çok ihtiyacımız var
Ve bir sorum var büyü kardeşime yapılıyor ona geliyor ama onu okuyunca bana geçiyor böyle bir şey mümkün mü? Yani o rahatlıyor ama bu sefer ben ic sıkıntısı yaşıyorum bu mümkün mü? Yoksa ben mi yanlış anlıyorum yani onu rahatsız eden şeyler bana geçiyor onu okudukça
Mekana yapılmışsa sirayet eder. Bol bol kuran okuyun.
Kardeşime geliyor yeniden yaptıklarında. Sebebi onun adına özel olarak yapmaları mi? Annemin kardesjmi en çok sevdiğini biliyorlar
Yoksa evdeki en zayıf kişiye mi gidiyor direkt isim verilmeden?
Her büyü herkese tutmaz. Büyüler kişiye özel yapılır ama herkeste tutmaz. Her aile bireylerine ayrı ayrı yapılmış olabilir. Kardeşin daha savunmasızdır o daha çok etkileniyor olabilir.
Yok bizde bir şey yoktu aslında. Kardeşim çok fena oluyordu ben onu okudukça bana geçti ama dediğiniz gibi bende delirme olmuyor sadece iç sıkıntısı yapıyor ama kardeşim dayanilmayacak hale geliyor ona yapıldı sanırım
Büyük olasılıkla. Peki o büyüyü yaptıranın derdi neymiş?
Annemi üzmek çünkü annemle kavga etmişlerdi. Peki kuran okumanın sınırı nedir ne kadar okumalıyım? Ben okudukça evdekiler kızmaya başladı daha beter musallat ettin diyorlar halbuki bilmiyorlar buyunun etkisi azaldı. Azaldıkça o kadın deliriyor bugün gördü bizi nasıl kötü bakıyor nefretle çocuğuna nasıl bağırıyor nasıl delirmiş gibiydi adeta. Buyunun neresindeyiz çok merak ediyorum çünkü benim kabuslarım azaldı kardeşimin de delirmesi geçti tabi ara ara yeniden yapılınca çok fena oluyor
Şunu farkettim büyü yeniden gonderilince inanılmaz kuvvetli oluyor. Kardeşim delirince yanında okuyorum okumasam bir türlü durulmuyor. Okuyunca daha hızlı kendine geliyor. Çaresi nedir öyle bi cikmazdayim ki
Yavaş yavaş tutmadığını farkedince dozu arttırdı kadın. Eskiden kardeşimin çığlık sesleri geliyordu şimdi gelmiyor burdan anlıyor. Çok daha kötü bir şey yapmasından korkuyorum. İnşallah yapamaz Allah büyük
5-6 aydır nasıl daraldım nasıl mahvoldum anlatamam. Daha bu sabah güçlü geldi okuyunca geçti biraz çocuk. Benim üstüme gelince beni karamsar mutsuz yapıyor büyü. Cikmazdayim yok oluyorum yavaş yavaş.
Tüm vücudum tir tir titriyor. Ama dediğim gibi içimin daralması yavaş yavaş azaldı
1 hafta sonra regl olucam o kadar moralim bozuk ki çünkü sadece ben okumayı biliyorum evde
Kuran koruyucu bir kalkandır. Kuran okunan eve girmeleri zorda. Bu böyle devam etmez. İyi bir hoca bulup büyünün bozulması lazım. Her büyü bozulduğunda karşı tarafı rahatsız ederler
Peki etkisinin bayağı bir azalması bozulmasına az kalmış demek midir? maalesef hoca çok aradık çoğu para peşinde hem de yalancılar daha beter edip göndermişler gidenleri. Etrafımızda hiç yok olsa bile güvenmeyin dediler bize. Bir tanıdık böyle kendini okutmaya gidiyormuş sadece o sadece biraz ise yaradı dedi gider gittikleri hep yalanciymis beter etmişler
Merak ettiğim bir şey var büyü sürekli yenileniyor mu yoksa 1 defa yapıldı ve sadece kendi aşamalarını mi gerçekleştiriyor? Kardeşime delirme ve depresyon büyüsü yapıldığını düşünüyorum bu büyü kendi kendine evrelerini mi gerçekleştiriyor kimse dokunmadan acaba? Yani belli bir mühlet var onu mu yaşıyoruz?
Büyü den büyüye farklar vardır. Tabi bu büyüyü yapan kişinin mahareti ve kullanılan. Büyü için çağrılan cin kabilesine göre de değişir. Bazı maharetli büyücülerin yaptığı büyü, ve musallat olan cinlerin gücü soyu kurutana kadar devam eder. Bazılarınınkı ise belli bir süre devam eder sonra etkisi azalır. Her büyüde herkese tutmaz. Nasıl ki bir cildiye doktorunun acemisi, sıradanı ve uzmanı varsa büyücülerin de var. Şuda bir gerçektir hiç bir şey Allah 'ın iradesini geöemez.
Şarlatan hoca daha doğrusu hoca geçinen şarlatanlar maalesef günümüz de çok. Umarım doğru kişiyi bulursunuz. Allah ta o komşunuzu ıslah etsin
Peki büyü yapılan kişiyi çok fazla okuyunca buyunun bize geçmesi önceden beri bilinen bir şey miydi? Ben çok fazla okuyunca kardeşimden çıkarıp kendime aldım diye anladım
Çünkü bende bir şey yoktu normalde ama sonradan basladi her sey kabuslar bilmem ne. Birkaç kez benden gitti ona geçti ama yine okudukça değişti durum
Belkide sonradan sanada yaptırdı.
Ama kardeşimin şikayetleri bitiyordu bende olmaya başlıyordu bana gelse bir işe yaramayacagini biliyor çünkü idaremi kullanıyorum
Irademi*