- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBu, sizin kişisel bir tercihinizdir ve bu tür bir durumu nasıl hissettiğiniz ve nasıl ele almak istediğiniz sizin kararınızdır. Ancak, herkesin hayatında değişiklikler ve yeni fırsatlar ortaya çıkabilir. Ablanızın evlenmesi, onun kendi hayatını şekillendirme hakkını kullanması anlamına gelir. Ablanızın evliliği ve yeni bir aile kurması, onun kendi mutluluğu için önemli bir adım olabilir. Beşik kertmesi gibi planları değiştirmek zor olabilir, ancak değişen hayat şartlarına uyum sağlamak ve sevdiklerimizin mutluluğunu desteklemek önemlidir. Bu durumu ele alırken, ablalar arasındaki bağın güçlü olması ve birbirinizi desteklemeniz önemlidir. Ablanızın evliliğini desteklemek, onunla bağınızı güçlendirebilir ve yeni aile birimi içinde yer almanıza olanak sağlayabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Benimde bir ikiz kardeşim var bence sende bir kardeş olarak ablan için onun mutlu olmasını onun için en iyisi olmasını istemelisin ben kendi ikizim için böyle yapardım ama yeni evliler ise biraz temkinli davranabilirdim😁 yani zor güvenirdim sen yinede bir kardeş olarak bence onun için en iyisini istemelisin ve iyi veya kotu bir şey olsun ona evinin kapısını ben olsam yinede açık tutarım bu hayali görsün hatırlasın diye Allah Mutlu Mesut Yaşatsın Ablanı
01 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten ablamın mutluluğu için yapıyorum çünkü bekarlık sultanlıktır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
+1 yılYuva yıkmak gibi kötü bir eylemde bulunmamalıdır evlilik en güzel en hoş olanı dir şimdilerde saçma sapan safsatalar ortalık da dönse de kuliye. Yalan nereye kadar bekar yaşanır bilerek evlenmenin vebali ağır bir yanlız lik Allah'a mahsus bı yenin olsa onla da arkadaşlık etsen onların mutluluğu dan zevk alsan daha makul olur hangi dine mensup sun bilmm ama eğer müslüman san evlenmek imanın yarısını tamamlamak dir.
18 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın da bu devirde evlilik kölelikten başka bir şey değil haberleri izlemiyor musun hiç
- +1 yıl
Ben de evliyim 2 çocuk annesiyim evlilik kölelik değildir ❤️ evlilikte belirli sorumluluk ve potansiyel vardır evlendigimiz kişi ve karakterleri biz seçeriz biz kadınlar kendimizi kime layık görüyorsak onunla evleniriz ya da diğer bir deyişle hayalimiz deki adamla evleniriz evlendikten sonra kadın evdeki rol aldığı yeri biliyorsa durum pek te zor olmaz fakt erkk durumun farkında değilse durum zordur birbiriyle analasa bilen birbirini seven ve anlayış gösteren ne çok evlilik var şimdiler de hep kadınların dilinde evlilik kölelik dir deniyor ne kadar acı bir cümle oysa 10 erkeğe sorsan 9 u evlenin der evlilikler de ne kadar ksur görülürse o kadar zorlaşır
- +1 yıl
Bende bu çoğunlukta olan kısma girmiştim hatta yanlış yapma gibi bir eylemlere başvurmak istedim fakat fark ettim ki bunlar benim sorumluluğum çocuklarım doğmayı seçmedi onları biz istedik iyi ebeveyn olup her an yanlarında olmalıyım hayalimdeki anne modelini onalra yasatmayliyim ben yaşamadım onlar yaşasın diyen bir anne modeli de değilim onlara doğru konfor alanını yapıp onların yanında yanlılarını düzeltmek için varım ne zaman ki karar alamya balsiycak yasa geldiklerinde ozamn geri çekilmek istediğinde yım bu benim kendi düşüncem mümkünse bu dünya dertlerini daha fazla çekmek istemeyip bu dünya gocunde den de ayrılmak unudundayim ve sanki öyle olucak gibi sanki çocuklarımı büyütüp bu dünyadan giducekmisim gibi hissediyorum
Soran+1 yılAllah mutluluğunuzu daim etsin ❤️ aslında eskiden ablam bana beraber bekar yaşıcaz diye söz vermişti sözünü tutmadı zoruma gitti o evlenince günlerce ağladım ben
- +1 yıl
Çok haklısın fakat bu dünya böyle değil biz neyi çok seversek mutlaka onunla imtihan oluyoruz bu yüzden şu an ki yaşantinda yanlız da yaşamanın keyfini çıkar evlilik gibi bir durum da karşına çıktığında araştırmadan bilemden evlenme evliliğin elbette geri dönüşü mümkün fakat neden ağır hasar lar bırakalım ki hayatımız da ve zihnimizde yaşamanın tadını çıkar kimseye zarar vermeden bu dunyada hala iyiler uğruna dönüyor arastr sev ve daha da sev
Soran+1 yılPsikolog gibisin be abla yazdıkların bana terapi gibi geldi sağol teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Teşekkür ederim eminim sende çoğu insana böyle geliyorsundur ve çok sevdiğin abaln sana çok değer veriyor dur onun her zaman yanında ol ailen senin tek varlığın ❤️🤍
Soran+1 yılYaa çok teşekkür ederim inşallah sen de ailenle birlikte sağlıklı mutlu huzurlu yıllar yaşarsınız ❤️
Bu nasıl bir genişlik abi yaa. İnsan ablasını kıskanır mı. Sen ne yiyorsun ne içiyorsun. Ablanin yerine mutlu ol. Sevdiği adamla evlenmiş. Yaptığın çocukluk
013 Yorumla
Soran+1 yılAsıl sen ne yiyip içiyorsun bekarlık sultanlıktır ben ablamın mutluluğu için yapıyorum
Soran+1 yılSen kötü kalplisin çünkü insanların evlenerek hapis hayatı yaşamasını istiyorsun. Çünkü evlilik özgürlüğü kısıtlıyor. Bekarlık özgürlüktür ve sultanlıktır. Bugün olmasa bile yarın bir gün haklı çıkıcam bak gör.
- +1 yıl
Ergenliğine veriyorum hahahshhssh ne kadar sığ görüşlü ve cahil birisin. Ablan sevmiş. Ablanin kararlarina saygı duymayi öğren önce. Çocuk gibi davranıp kıskanclik yapiyorsun. Sen bu kafayla bekarlığin nirvanasina çıkarsın zaten. Ablanin hayati ona ait sana ait değil. İnsanların sınırlarına kafana göre yorum yapıp dahil olamazsin. Ve bir an önce şu dar kafalı görüşünü degistir
Soran+1 yılAsıl sen dar görüşlü ve cahil birisin evlilik kadar gereksiz ve saçma bir şey yok ve sen bana onu savunuyorsun hayatta yapacağım en son şey evlenmek ki yapmıcam
Soran+1 yılHem eskiden ablam bana beraber bekar yaşıcaz diye söz vermişti sözünü tutmadı buna ne demeli peki
Soran+1 yılAyrıca bekarlık sultanlıktır ve bekarlığı onun için savunuyorum
Soran+1 yılİşte ben o aşkı yok edicem ablam bir hata yaptı ve ben yol yakınden o hatasını düzelticem
Soran+1 yılAblam bana hayatta rest çekmez arkadaş gibiyiz kardeşten daha öteyiz
+1 yılBu yaptığın çok büyük hata bekar yaşamak istiyorsan bekar kal insanların huzurunu bozma böyle saplantılı davranışlardan uzak durmanı öneriyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim ablam değil mi istediğimi yaparım ister yuvasını dağıtırım ister dağıtmam bundan sanane?
+1 yılSen 2 yaşında falan mısın? Bu ne kıskançlık? Büyü biraz!
18 Yorumla
Soran+1 yılNiye yetişkinler kıskanmıyor mu sadece bebeklere mi mahsus kıskanmak
- +1 yıl
Bu şekilde bir kıskançlık genelde 2 yaş sendromu yaşayan çocuklarda falan oluyor genelde. Ablasıyla bekâr yaşamak için aralarını bozmak nedir ya?
Soran+1 yılNeden çok mu kötü bir planım var?
- +1 yıl
Yahu saçma sapan çocuksu bir hayal yüzünden insan ablasının evliliğini sabote eder mi? Bunu cidden soruyor musun?
Soran+1 yılAma çocukken ne kadar hayalimiz vardı biliyor musun ablamın düğününe gitmedim ben günlerce ağladım
- +1 yıl
Kız çocuklarının çoğunluğu büyüyünce babası ile evleneceğini de hayal eder. Evlenecek misin? Büyü biraz!!
Soran+1 yılBaba farklı abla farklı
- +1 yıl
İkisinin farklı olduğunu ben de biliyorum. Yaptığın şeyin ne kadar çocukça ve zalimce bir şey olduğunu söylemeye çalışıyorum.
yanlış yapıyorsun böyle yapmaya devam edersen eniştende gözün olduğunu düşünür bir süre sonra aran bozulur
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 915 cevap paylaştı.
+1 yılBende anneme hiç evlenmeyeceğim yok hep birlikte yaşayacağız falan derdim. Öyle olmuyor işte.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnne farklı abla farkl
Yaptığımız yorumlar evliliği savunmak değil de sen bencil birisin, burdan bu sonuç çıkıyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır bencil biri değilim beni tanımıyorsun ki önyargılı olma
+1 yılBırak evinde rahat rahat eşiyle seks yapsın. Sen karışma.
01 Yorumla
Soran+1 yılYoo bırakmıcam yaşasın kötülük 😂
Seni anlıyorum ama ablan mutluysa karışamazsın.
04 Yorumla
Soran+1 yılNah karışamam paşalar gibi de karışırım
Soran+1 yılHayır gezmek tozmak özgür bir şekilde yaşamak
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Böyle sorular sorma hem cinslerini itici kılarsın herkesden
01 Yorumla
Soran+1 yılUmrumda değil istediğimi sorarım ben sana mı sorucam 😠
+1 yılNe yiyip ne içiyorsunuzz bişi mi dokunuyor size ben anlamıyorum ki
012 Yorumla- +1 yıl
Hain işte
Soran+1 yılAsıl sen ne yiyip içiyorsun bekarlık sultanlıktır
- +1 yıl
Bekarlık güzel bir şey kimse sana kötü demiyor ama sen kendin için ablanın mutsuz olmasını istiyorsun
Soran+1 yılYanılıyorsun ben tam tersi ablamın mutluluğu için yapıyorum evlilik özgürlüğü kısıtlıyor ve ben ablamın özgür bir insan olmasını istiyorum
- +1 yıl
Senin ne istediğin değil bak hala ben istiyorum diyorsun ablan ne istiyor
Soran+1 yılAblam evlendi ama en kısa sürede ona evliliğin ne kadar saçma bir şey olduğunu göstereceğim
- +1 yıl
İnşallah akıl hastanesine yatırmazlar kardeş seni
Soran+1 yılAsıl seni akıl hastanesine yatırmazlar çok saçma düşüncelerin var sen insanların evlenerek hapis hayatı yaşamasını istiyorsun. Bekarlık özgürlüktür ve sultanlıktır. Bugün olmasa bile yarın bir gün haklı çıkıcam bak gör.
- +1 yıl
İnşallah haklı çıkarsın canım beni de ne olur akıl hastanesine yatırımlar böyle saçma düşünceler arasında kalmak istemem
Soran+1 yılTabiki haklı çıkıcam ve sen akıl hastanesinde yatacaksın :)
- +1 yıl
Tabi canım tabi
Soran+1 yılAhahaha yaşasın kötülük 😂😂
+1 yılYuva yıkanın yuvası olmaz, nefsini koreret asla mutlu olamazsın
030 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah benim de yuvam olmaz evlenmeyi düşünmüyorum çünkü bekarlık sultanlıktır
- +1 yıl
Çok yanlış bir düşüncen var Allah seni ıslah etsin
Soran+1 yılAllah asıl seni ıslah etsin çünkü insanların evlenerek hapis hayatı yaşamasını istiyorsun. Bekarlık özgürlüktür ve sultanlıktır. Bugün olmasa bile yarın bir gün haklı çıkıcam bak gör.
- +1 yıl
Amin Allah beni ıslah etsin , çok yanlış dusuncedesin
Soran+1 yılAsıl sen yanlış düşüncedesin
- +1 yıl
Bak kızım bir evli ablanın kıskanmak demek senin cahil olman demek onlara mutluluk dileçegine kiskaniyorsun
Banane senin bekarliğindan çok cahil düşüncen var
Soran+1 yılAsıl sen çok cahilsin evlilik çok gereksiz bir şey bekarlık kadar güzel bir şey yok
- +1 yıl
Eyvallah sen bekar kal
Soran+1 yılAblamı da bekarlar kervanına tekrar katacağım
- +1 yıl
Allah sana fırsat vermesin
Soran+1 yılAsıl sana Allah fırsat vermesin evlilik kölelikten başka bir şey değil
- +1 yıl
Bana cevap verme , teşekkürler Allah herkesin gönlüne göre versin
Soran+1 yılAllah senin gibileri ıslah etsin
- +1 yıl
Amin Allah beni ıslah etsin misli de sana olsun
Soran+1 yılNeden bana olsun benim neyim var ki
- +1 yıl
Sus 🤐
Soran+1 yılAsıl sen sus 😠
- +1 yıl
Bak kızım edebimle cevap verdim benim ayarimla oynama daha çoluk çocuksun bana cevap verme 🤐
Soran+1 yılO zaman sen de saçma sapan birşeyi bana savunma evlilik nedir ya Allah aşkına güldürme beni midem bulandı 🤮
- +1 yıl
🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐
Soran+1 yılHeh işte öyle susarsın 😂😂
- +1 yıl
Konuşmak için boş yorum yapma 🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐
Soran+1 yılSanane istediğim yorumu yaparım sana mı sorucam 😠
- +1 yıl
Gece gece sus abla
Soran+1 yılAbla mı bence asıl sen abisin kaç yaşındasın
- +1 yıl
Bak ablan evlendi ablana dua et
Soran+1 yılNeden dua ediyim ben enayi miyim 😂
- +1 yıl
Aklın yok pardon
Soran+1 yılAsıl senin aklın yok aklı olan evliliği savunmaz
- +1 yıl
Bekarlık ayri bir konu evlilik ayrı bir konu
Gizli Üye(18-24)+1 yılDoğru mu diye soruyosun yanlis oldugunun farkindasin aslinda😃
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır doğru bir şey sadece sordum 😃
+1 yılUlan ne biçim insanlar var yemin ederim şu yorumlara verdiği cevaplara bak,, karşı cinsimin tamamından soğutmaya sebep oldu vallah rezil insan
11 Yorumla
Soran+1 yılEğer seni karşı cinsinden soğuttuysam ne mutlu bana bekarlık sultanlıktır 😊
Bu bencilliktir. ablanız sizle bekar yaşamayı isteseydi, evlenmezdi. ablanıza saygı duyup, evliliğini desteklemeniz gerekiyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır bir kere bana o sözü verdi ben o sözü yerine getireceğim
Ablanın kararına niye saygı duymuyorsun ki?
09 Yorumla
Soran+1 yılBana söz vermişti sözünü tutmadı gitti evlendi bok varmış gitti evlendi
Soran+1 yılAma çocukken ne kadar hayalimiz vardı biliyor musun ablamın düğününe gitmedim ben günlerce ağladım
Soran+1 yılHayır zorunda verilen söz tutulur ablam bana saygısızlık etti beni yarı yolda bıraktı ben şimdi kime güveniyim
Soran+1 yılHayır imzalamadık ama benim ablam değil mi istediğimi yaparım ister yuvasını dağıtım ister dağıtmam bundan sanane?
Soran+1 yılO damadımız değil ki yakında ablamı boşatıcam
Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Başka ortak paylaşımımızda vardı deme.!
06 Yorumla
Soran+1 yılYoktu
Soran+1 yılEniştemi kıskanmıyorum ki ablamı kıskanıyorum evlendiği için eskiden bana beraber bekar yaşıcaz
Soran+1 yılDiye söz vermişti sözünü tutmadı
Soran+1 yılBenim için çok anlamlı bir şey
Ne saçma insansın ya. İmsak sevdiğini kıskanır mı
06 Yorumla
Soran+1 yılAblamın mutluluğu için yapıyorum çünkü bekarlık sultanlıktır
Soran+1 yılSen kötü kalplisin çünkü insanların evlenerek hapis hayatı yaşamasını istiyorsun. Bekarlık özgürlüktür ve sultanlıktır. Bugün olmasa bile yarın bir gün haklı çıkıcam bak gör.
Soran+1 yılBenim ablam değil mi istediğimi yaparım bundan sanane?
Aynısı sana yapılsa ne düşünürdün
043 Yorumla
Soran+1 yılBen evlenmeyi düşünmüyorum çünkü bekarlık sultanlıktır
Soran+1 yılBence evlilik insanların özgürlüğünü kısıtlıyor ve ben ablamın özgür bir insan olmasını istiyorum
Soran+1 yılSen kötü kalplisin çünkü insanların evlenerek hapis hayatı yaşamasını istiyorsun. Çünkü evlilik özgürlüğü kısıtlıyor. Bekarlıksa özgürlüktür ve sultanlıktır. Bugün olmasa bile yarın bir gün haklı çıkıcam bak gör.
Soran+1 yılBak haklısın ama bu devirde evlenmek kölelikten başka bir şey değil hem ablam bana eskiden beraber bekar yaşıcaz diye söz vermişti sözünü tutmadı
Soran+1 yılOh sonunda beni anladın aferin sana
Soran+1 yılÇok kötü kalpli bir insansın ya Allah senin gibilerini ıslah etsin
Soran+1 yılGerçekten evlenenlerin vay haline evlilik kadar iğrenç bir şey yok ya midem bulandı kusucam şimdi 🤮🤮
Soran+1 yılBen zaten evlenmicem sadece ablamın hatası düzeltip onu bekarlar kervanına tekrar katacağım
Soran+1 yılHerkese saygılıyım ablam sözünü tutmadı eskiden bana beraber bekar yaşıcaz diye söz vermişti ben o sözünü yerine getireceğim
Soran+1 yılSende hoşçakal
Soran+1 yılBu arada o düşünce yapını değiştir başka bir yerde söylesen taşlarlar seni valla
Soran+1 yılŞu evlilik denen saçma ve iğrenç bir şeyi savunma bak midem bulandı kusucam şimdi 🤮🤮
Soran+1 yılAllah ağzından yel alsın ya bunu kendime beddua ve hakaret olarak algıladım sakın bir daha öyle bir şey söyleme ya tövbe tövbe 😠
Soran+1 yılEngel olurum nikah masasında hayır derim olur biter 😂
Soran+1 yılSağol canım 😂😂
Soran+1 yılSağol seninde Allah iyiliğini versin
Gizli Üye(25-29)+1 yılMutluluğuna mani olma
05 Yorumla
Soran+1 yılOnlar şu an mutlu değil ki kendilerini mutlu sanıyorlar evlilikte mutluluk olmaz
Cevap sahibi+1 yılBelkide sen öyle saniyorsundur
Soran+1 yılYa sence evlilikte mutluluk olur mu biraz mantıklı ol ya biraz mantık
Cevap sahibi+1 yılOk bb
Soran+1 yılBb
+1 yılAblanın mutlu olmasını istemelisin
01 Yorumla
Soran+1 yılBen zatem ablamın mutluluğu için yapıyorum çünkü bekarlık sultanlıktır
+1 yıliyi misin mk yuva bu yuva
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yuvası ya böyle yuva mı olur 😠
+1 yılSende evlen.
01 Yorumla
Soran+1 yılAğzından yel alsın ya ne evlenmesi ben kafayı üşütmedim
+1 yılErgen misin? Nasıl bi düşünce tarzın var
01 Yorumla
Soran+1 yılYoo ergen değilim gayette olgun düşünüyorum asıl sen ergensin bence
+1 yılEnişten yakında seni de silker
02 Yorumla
Soran+1 yılTerbiyesiz herif o nasıl bir cümle ya hiç mi ahlak edep yok sizde
- +1 yıl
Sende ahlak var mı onu düşün şeytanın uşağı
Sadece kötü biyet senin ki çok kötü
07 Yorumla
Soran+1 yılHayır sadece ablamın iyiliğini istiyorum ben
Soran+1 yılHayır neden sordun
Soran+1 yılBen enişteme aşık değilim sadece ablamın mutluluğu için yapıyorum çünkü bekarlık sultanlıktır öyle değil mi sence
Soran+1 yılOlsun ben üstüme düşen görevi yapıyim de ne olur ne olmaz
+1 yılEniştene ver
041 Yorumla
Soran+1 yılTerbiyesiz sen ver
- +1 yıl
Ablan ile kocasını ayırmak isteyen sensin
Soran+1 yılBen ablamın mutluluğu için yapıyorum çünkü bekarlık sultanlıktır
- +1 yıl
Nereden biliyorsun bekarlığin sultanlık olduğunu belki kocası hem aşkta hem sekste hem maddiyat ta mutlu ediyordu
Soran+1 yılSen kötü kalplisin çünkü insanların evlenerek hapis hayatı yaşamasını istiyorsun. Bekarlık özgürlüktür ve sultanlıktır. Bugün olmasa bile yarın bir gün haklı çıkıcam bak gör.
- +1 yıl
Ablan bence mutlu dur şu an kocasının koynunda kim bilir neler yapıyordur ve emin ol ki seni düşünmüyor dur
Soran+1 yılBugün mutlu olsa bile yarın bir gün evlendiğine pişman olacak ablama evliliğin ne kadar gereksiz ve saçma bir şey olduğunu göstereceğim
- +1 yıl
Oda yediği şeyin ne kadar zevk verdiğini anlatacak
Soran+1 yılO hiç zevkli bir şey değil hatta iğreniyorum midem bulanıyor 🤮🤮
- +1 yıl
Yediğin zaman sende seversin merak etme zevk çığlıkları yükselir
Soran+1 yılYa ne zevki dünyanın en gereksiz ve saçma sapan olayını bana savunma kafama silah dayasalar bile yapmam
- +1 yıl
Ablana bir sor nasıl bir şey güzel mi değil mi diye
Soran+1 yılAblama neden soriyim ki vereceği cevabı biliyorum onun için sormam
- +1 yıl
Vereceği cevap iğrenç zevksiz gereksiz bir şey demez onu demesini bekleme
Soran+1 yılTabiki demez ama ablam evlenerek hata hata yaptı ve ben o hatasını düzelticem kafama koydum
- +1 yıl
Sende bir erkek ile özel şeyler yaşa o zaman sende evlenmek istersin
Soran+1 yılIyy erkek mi benden uzak Allaha yakın olsun imkanım olsa erkekleri görmemek için başka bir dünya bulur orada yaşarım
- +1 yıl
Çok merak ediyorum hiç hayatın boyunca kendi kendini tatmin ettin mi acaba
Soran+1 yılHayır ne kadar saçma bir soru bu
- +1 yıl
O zaman sen bu hayatı yaşama derim ne kendini okşuyor sun ne erkekleri seviyorsun ne evliliği
Soran+1 yılHayat sadece ondan mı ibaret çok dar görüşlüsün hayatta onlardan daha güzel şeyler de var
- +1 yıl
Neler var mesela
Soran+1 yılUyumak yemek yemek yürüyüş yapmak müzik dinlemek film izlemek daha sayayım mı
- +1 yıl
Onları eşin ile de yapar insan sen bence cinsel konularda bir ders al evlilik hakkında bilgiler al iç giyim hakkında cinsel sohbet hakkında
Soran+1 yılHayır istemiyorum almak isteyeceğim en son ders ki hayattan almam bu arada senin aklın sürekli belden aşağı çalışıyor siz erkekler hepiniz aynısınız
- +1 yıl
Bu saatte ne bekliyorsun ki milletin ateşi başına vurmuş 🤣
Soran+1 yılYoo ben ateşim yok ki nerden çıkardın 😠
- +1 yıl
Ben seni söylemedim ki genelleme konuştum
- +1 yıl
Sen ne tarz iç çamaşırı giyorsun merak ettim erkek iç çamaşırı mı 🤣
Soran+1 yılSanane benim ne giydiğimden seni ilgilendirmez 😠
- +1 yıl
Merak ettim çünkü bu kadar herşeye karşı olan kadın dantelli gitmez tanga giymez de
Soran+1 yılSen hiç mandıra filozofunu izledin mi 😂
- +1 yıl
İzledim ama benim için şu an senin iç çamaşırın daha çok önemli
- +1 yıl
Ve ben yatar sabah işe gitcem iyi geceler
Soran+1 yılKötü geceler mümkünse bir daha yazma 😠
- +1 yıl
Sana tavsiyem seks yap dantelli giyin
Soran+1 yılNe seksi ya midem bulandı kusucam şimdi lütfen bir daha bana seks deme 🤮🤮
- +1 yıl
Tamam demem en azından bakımlı ol iç giyimden dış giyimin de at gözlükleri ile dediğim dedik çaldığım düdük deme
Soran+1 yılBen gayette bakımlıyım asıl sen kendine bakım yap mağara adamı aklın sadece belden aşağı çalışıyor biraz mağarandan çokta beynime oksijen gitsin beynin çalışsın ya
- +1 yıl
Seninde alt tarafın çalışsın zaten beynin yok en azından bir işe yarar orası
Soran+1 yılAsıl senin beynin yok beyni olan bir insan bunları hayatta söylemez tam mağara adamısın 😠😠
Aile & Toplum konusunda 910 cevap paylaştı. Niye evlendi
00 Yorumla
+1 yılHe he dogrusun he
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Cok yanlis
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇocukluk yapıyorsun
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılyanlış
00 Yorumla Sen iyimisin
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet gayet iyiyim
+1 yılolabilir
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem